Pensii alimentare colosale în rândul vedetelor noastre! Cât au plătit Victor Pițurcă sau Adi Mutu, lunar, pentru copiii lor

La început păreau că se iubesc nebuneşte, însă testul timpului şi-a spus cuvântul în rândul multor căsnicii ale vedetelor din România. Multe dintre acestea s-au sfârşit cu divorţuri şi bineînţeles cu împărţirea responsabilităţilor faţă de copii. Câţi bani au decis judecătorii că trebuie cei mai faimoşi bărbaţi din showbiz să plătească pentru pensia alimentară, aflaţi acum.

Victor Pițurcă și Adi Mutu
Victor Pițurcă și Adi Mutu

Adrian Mutu: 5.000 de euro pentru Mario

În anul 2001, Adrian Mutu şi Alexandra Dinu au organizat nunta anului. Doi ani mai târziu însă, aceştia au divorţat, iar atunci frumoasa actriţă a primit custodia fiului lor Mario. Atunci s-a decis ca fotbalistul să plătească o pensie alimentară de 2.500 de euro. Cu toate acestea, Adrian Mutu nu a respectat cele stabilite, şi s-a ales cu un proces intentat de fosta soţie, invocând faptul că acestea avea un salariu chiar mai mare. Astfel, fostbalistul a ajuns în final să plătească dublu, adică 5.000 de euro!

alexandra dinu adrian mutu

Silviu Prigoană: 1.000 de euro după al patrulea divorţ

Omul de afaceri şi fosta soţie Adriana Bahmuțeanu au fost campionii căsătoriilor şi divorţurilor! La un moment dat ajungeau să ţină prima pagină a ziarelor în urma scandalurilor dintre ei. Cum cei doi băieţi ai lor, Mihai Maximus şi Eduard Gabriel, născuţi în 2007 şi 2010 au rămas în custodia mamei, instanţa a decis ca Prigoană să plătească o pensie alimentară de 1.000 de euro. 

adriana bahmuteanu si silviu prigoana jpeg

„A avut în 2012 un milion de euro venituri pesonale, iar acum şi le-a cotit şi pretinde că are un salariu umil de 1.500 de euro şi vrea să le dea copiilor 1.000 de euro. E o meschinărie incredibilă. Eu am cerut să-mi dea o treime dintr-un milion de euro. Să vedem ce hotărăşte instanţa. Zice că nu mai are bani, dar şi-a cumpărat Maybach", a declarat vedeta acum câţiva ani pentru Click!

Victor Piţurcă, record absolut: 9.000 de euro pe lună!

Scandalurile dintre Vica Blochina şi Victor Piţurcă au fost şi ele subiectele principale ale presei la momentul divorţului. După mai multe vizite la judecătorie, pentru Victor Piţurcă s-a decis faptul că trebuie să plătească 9.000 de euro pe lună! Fiind cea mai mare sumă pe care un tată din România trebuie să o plătească pentru pensia alimentară a copilului. 

Victor Piturca, Sportpictures jpg

Laurenţiu Reghecampf - 2.000 de euro

După divorţul de Anamaria Prodan, magistraţii au decis ca Reghecampf să îi plătească copilului suma de 2.000 de euro. Ei bine, până acum câţiva ani, pentru fiul său cel mare, Luca, îi plătea suma de 9.000 de lei, plus alte ajutoare financiare, ori de câte ori copilul ar fi avut nevoie.

cub laurențiu reghecampf anamaria prodan png

Elan Schwartzenberg: 2.000 de euro pentru Ayan

Mihaela Rădulescu s-a căsătorit cu Elan în 2004, în perioada în care fiul lor Ayan s-a născut. Băiatul este acum un tânăr chipeş care studiază în America şi unde a fost acceptat la două facultăţi. Acesta primea lunar de la tatăl său o pensie alimentară de 2.000 de euro. Decizia a fost luată, în urma divorţului din 2008, pe când Mihaela susţinea că a fost înşelată. 

Mihaela Radulescu nu se retrage replica ei (4) jpg

Claudiu Niculescu: 2.300 de euro pentru doi copii

Claudiu Niculescu şi Lidia s-au căsătorit în 1998, iar de-a lungul timpului au încercat să îşi salveze relaţia, asta pentru ca cei doi copii ai lor, Alex şi Rebecca, să nu aibă de suferit. Însă, cum dragoste cu sila nu se face, Lidia a intentat divorţ, aşa că în iunie 2007, magistraţii au decis ca fostul fotbalist să plătească o pensie alimentară de 2.300 de euro.

Dan Petrescu: 3.000 de dolari, plus încă 100.000!

Dan Petrescu a încheiat mariajul cu prima sa soţie Dana în anul 2008, după ce aceasta l-a înşelat cu un alt jucător, Radu Niculescu. Împreună au două fete care au continuat să fie crescute de mamă, astfel că instanţa a hotărât ca antrenorul să le ofere fetelor 3.000 de dolari lunar. Pensia alimentară fost completată de suma de 100.000 de euro pe an pentru ambele fete, sumă ce avea să fie folosită pentru studiile copilelor.

Dan Petrescu, Sportpictures jpg

Cristi Borcea, generos: 10.000 de euro, de bunăvoie

Cristi Borcea în schimb, a fost mult mai generos. Acesta divorţat pe cale amiabilă de Mihaela în 2011, după un mariaj de 22 de ani, din care au rezultat doi băieţi şi o fată. Cei doi au ieşit ţinându-se de mână de la Judecătoria Buftea, semn că cei doi au căzut de comun acord foarte rapid. Acest lucru s-a văzut şi în pensia alimentară pe care Borcea de bună voie a decis să o plătească copiilor pe atunci: 10.000 de euro.

1 cristi borcea jpg jpeg

Adrian Iovan: 500 de euro

După un mariaj de 5 ani, Romaniţa Iovan cerea divorţul de Adrian Iovan în anul 2008. Motivul a fost legat de lipsa de înţelegere şi iubirea care uşor, uşor s-a dus cu timpul. Fiul lor Albert Adrian, a rămas în custodia Romaniţei, iar tatăl său avea să-i plătească 500 de euro, pensie alimentară. 

Luis Lazarus: 450 de euro

După doi ani de scandal, instanţa a decis în 2007 ca realizatorul TV să plătească suma de 450 de euro lunar pensie alimentară pentru fiul lor. 

luis lazarus jpeg

Bogdan Lobonț: 5.000 de euro 

Bogdan Lobonţ a dus o luptă grea cu fosta parteneră pentru custodia fiului său, Andrei Cristian, o luptă intentată în anul 2004. În urma deciziei magistraţilor, copilul a rămas atunci la mamă, iar portarul Romei avea să îi plătească băiatului o pensie alimentară de 5.000 de euro. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net