Motivul pentru care Valentin Uritescu și-a înșelat soția de trei ori, deși o iubea nespus

Ultima actualizare:

Valentin Uritescu a murit în noaptea de vineri spre sâmbătă, 17 spre 18 iunie, internat într-un centru în care primea tratament pentru boala de care suferea. Viața actorului a fost una plină de realizări profesionale, iar în plan personal, a trăit o poveste de dragoste complicată cu cea care i-a fost alături până în ultima clipă, Valeria. 

Valentin și Valeria au fost căsătoriți 55 de ani Sursă foto: Mircea Popa
Valentin și Valeria au fost căsătoriți 55 de ani Sursă foto: Mircea Popa

Valentin Uritescu și Valeria au fost căsătoriți timp de mai bine de cinci decenii și, deși actorul a iubit-o nespus pe partenera sa de viață, pasiunea nu a existat între ei, iar acest lucru l-a determinat să îi fie infidel nu o singură dată, ci de trei ori.

Citește și: Valentin Uritescu a murit! De ani buni se lupta cu o maladie cruntă

Valeria i-a iertat mereu greșelile lui Valentin

Valeria i-a iertat greșelile și i-a fost alături la bine și la greu! Din relația lor a luat naștere Bogdan, astăzi în vârstă de 54 de ani, pasionat de actorie, regie și cascadorie.

Valentin și Valeria Uritescu Sursă foto: Mircea Popa
Valentin și Valeria Uritescu Sursă foto: Mircea Popa

Relația dintre Valentin și Valeria nu a fost una ușoară și a rezistat și datorită sacrificiilor pe care distinsa doamnă a fost capabilă să le facă de dragul familiei. Valentin avea numai cuvinte de laudă la adresa celei care a reușit să treacă cu vederea micile derapaje pe care le-a avut în anii mai zbuciumați ai tinereții. 

Valentin și-a iubit nespus soția Sursă foto: Mircea Popa
Valentin și-a iubit nespus soția Sursă foto: Mircea Popa

Valentin Uritescu povestea, într-un interviu pe care l-a acordat pentru larevista.ro, care a fost motivul pentru care a căutat fericirea în alte brațe, deși o iubea pe soția sa. Conform lui Valentin, între el și Valeria nu a fost niciodată vorba de pasiunea, iar el își dorea să experimenteze și acest fior. 

Citește și: Valentin Uritescu împlinise 80 de ani pe patul de spital

„Între mine şi soţia mea n-a existat pasiune. Pasiune a fost ceea ce am simţit pentru cele trei femei picate ca un trăznet, ca un cutremur devastator asupra mea, fără să doresc asta, în timp ce-mi adoram soţia. Cum cea mai mare parte a oamenilor nu poate înţelege asta, nu mă mai chinuiesc să explic", declara el. 

Valentin Uritescu a avut o carieră de peste 50 de ani în cinematografie și teatru

Valentin Uritescu a jucat în peste 50 de filme și piese de teatru, iar în anul 2017 a primit premiul Gopo pentru întreaga activitate.

De mai bine de trei decenii a fusese diagnosticat cu o boală degenerativă, similară Parkinsonului, iar în ultima perioadă starea sa de sănătate se detriorase cumplit, având momente în care își pierdea luciditatea, precum și capacitatea de a vorbi.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net