Povestea fabuloasă de dragoste dintre Cornel Galeș și Ileana Ciuculete. De ce a fost «zânica» mireasă roz

image
Cornel Galeș și Ileana Ciuculete, în ziua nunții lor

Cornel Galeș și Ileana Ciuculete s-au stins din viață la doi ani distanță unul față de celălalt. Povestea lor de iubire bate orice film, dar ambii au sfârșit în mod tragic. Îndrăgita cântăreață de muzică populară a murit fulgerător, în 2017, în urma unei ciroze hepatice galopante, iar soțul ei a pierit într-un accident tragic, care a avut loc în Spania.

Cornel Galeș și Ileana Ciuculete s-au iubit mai bine de două decenii și au reușit să treacă împreună peste toate greutățile. A fost o „dragoste cu năbădăi”, așa cum chiar ei au declarat cu ani în urmă. De fiecare dată când au avut probleme, s-au dus la duhovnic să se sfătuiască. 

Cei doi s-au cunoscut înainte de 1989 într-un taxi şi, de atunci, au rămas împreună timp de 25 de ani. A fost dragote la prima vedere, potrivit Ilenei Ciuculete. Când s-au cunoscut, Cornel Galeș era taximetrist, iar un coleg l-a rugat să meargă în locul lui la Ileana Ciuculete. S-au îndrăgostit pe loc, iar povestea lor a durat zeci de ani.

„Pe Cornel l-am văzut într-un taxi. I-am spus direct că aș vrea să mă mărit, dar daca are o familie frumoasă și este fericit, poate să rămână acolo. I-am dat timp de gândire o lună. El a stat doar două zile, apoi a venit cu hainele la mine”, a declarat Ileana Ciuculete cu ani în urmă. Cei doi s-au căsătorit, iar, peste ani, cuplul a rămas la fel de solid, ca la început.

De ce a purtat Ileana Ciuculete rochie de mireasă roz

image
Maria Ciobanu a cântat la petrecerea celor doi

Ileana Ciuculete și Cornel Galeș au avut parte de o nuntă ca în povești, la data de 8 martie 1992. La petrecere au cântat marii artiști Maria Ciobanu și Ion Dolănescu, iar la eveniment au fost sute de invitați. În mod inedit, regretata artistă de muzică populară a purtat o rochie de mireasă roz. Soțul ei a explicat mai târziu că a luat această decizie pentru că „nu a fost domnișoară”.

„Cornel a plâns. ot momentul el a plâns, iar eu îl călcam pe picior.  Era răcoare, era destul de frig pe 8 martie, atunci, iar eu aveam o rochie cu umerii goi”, a mărturisit Ileana Ciuculete, într-un interviu acordat emisiunii „Poveștiri adevărate”. 

„Ceea ce ne-am dorit noi s-a întâmplat. A fost un regal, un spectacol, au fost mulți colegi de-ai Ilenei, a fost frumos”, a povestit Cornel Galeș în același show tv.

„Majoritatea Colegilor, doamna Maria Ciobanu...Păi doamna Maria și domnul Ion Dolănescu au cântat pentru prima oară la aceeași nuntă după ce s-au despărțit de atâția ani, în aceeași locație”, a adăugat artista.

image
Valeriu Sfetcu, primul soț al Ilenei Ciuculete

Ileana Ciuculete a avut două căsnicii

image
Valeriu Sfetcu, primul soț al Ilenei CiuculeteFoto: Arhiva personală

Povestea de dragoste dintre Cornel Galeș și Ileana Ciuculete a fost, fără doar și poate, una pasională. Cei doi nu s-au sfiit niciodată să recunoască faptul că sunt foarte geloși, chiar și după zeci de ani de căsnicie. Ileana Ciuculete a recunoscut că era foarte posesivă: „Eu sunt geloasă pe el. Sunt geloasă pentru că ce este al meu trebuie să fie numai al meu”. La rândul său, Cornel Galeș obișnuia să glumească pe seama „zânicii”, așa cum o alinta mereu: „Doamna Ileana este o soție minunată! Dacă zic altceva, dracii m-au luat!”. 

Ileana Ciuculete a mai o căsnicie înainte, însă a susținut mereu că marea ei dragoste a fost Cornel Galeș: „Niciodată nu ajungem să adormim supărați, pentru că supărarea, la noi, ține 20 de secunde! Prea mult 20 de secunde: pentru că eu am nevoie de el tot timpul. Și el are nevoie de sufletul meu, de firea mea și tot ce fac eu pentru familia noastră! Iar el are nevoie de mine ca de aer.

În el am găsit totul”. 

Cântăreața s-a căsătorit pentru prima dată la 16 ani. Ea a avut doi băieți din prima căsnicie cu Valeriu Sfetcu, și el tot cântăreț de muzică populară, de care a divorțat după 12 ani de căsnicie. Cu cei doi copii ai ei, Cristi și Mugurel, a fost certată foarte mult timp. După moartea acesteia, ei și Cornel Galeș s-au întâlnit în tribunale și s-au „bătut” pe averea artistei. 

image
Cristi și Mugurel Sfetcu

Cel de-al treilea soț, Cornel Galeș, i-a fost alături 25 de ani. După moartea artistei, bărbatul nu și-a revenit niciodată. Văduvul regretatei cântărețe a trecut prin momente grele după trecerea în neființă a soției sale. Cornel Galeș a căzut într-o depresie cruntă. A încercat să își refacă viața alături de Viviana, însă relația lor a durat foarte puțin. Și războiul cu fiii Ilenei Ciuculete l-a afectat foarte tare, potrivit apropiaților. În mod șocant, în ultima perioadă, Cornel spunea adesea „Ileana, ia-mă la tine”.

Cornel Galeș pierduse procesul cu băieții Ilenei Ciuculete

viviana cornel gales jpeg
Cornel Galeș alături de fosta lui iubită, Viviana

Fiii artistei, Mugurel şi Cristi, și-au dorit averea ei, dar şi excluderea din categoria moştenitorilor a lui Cornel Galeş, fostul ei soţ. Cei doi i-au cerut 500.000 de euro bărbatului.

„Oamenii ăştia blamează în continuare numele Ilenei Ciuculete. Am aflat cu stupoare acum, după ce am primit înştiinţarea, că ei au estimat averea Ilenei la jumătate de milion de euro şi vor să fiu exclus din masa succesorală pentru că nu merit! Practic ei vor să-mi şteargă cei 26 de ani din viaţă cu zâna mea. Au socotit mobila, costumele populare, bijuterii îngropate şi nu ştiu ce case. De fapt, nu există nicio avere de jumătate de milion de euro. Averea ei este asta: maşina luată în leasing, costumele populare despre care ei cred că valorează mii de euro, şi vila din strada Lugoj pe care ne-am chinuit vreo 5 ani s-o vindem. Cu o parte din banii de pe vila asta am plătit un proces prin care am încercat să păstrăm casa lui Mugurel. Le-am dat casa de la Craiova care valorează 70.000 de euro. Deja m-am săturat, m-au băgat într-o sarabandă pe care eu nu mi-am dorit-o”, a declarat pentru Click! Cornel Galeş, în urmă cu mai bine de un an.

La un an şi opt luni de la moartea fulgerătoare a cântăreţei Ileana Ciuculete, judecătorii au dat verdictul în dosarul aflat pe rol la Judecătoria Sectorului 1, privind succesiunea averii acesteia. Cornel Galeş a fost obligat de judecători să plătească o cotă parte din casa în care a locuit ani de zile cu Ileana Ciuculete.

În urma deciziei judecătorilor, el ar fi trebuit să le dea băieţilor cântăreţei câte 34.000 de euro, cotă-parte din vila respectivă, dar şi câte 6.000 de lei, cotă-parte din drepturile de autor. 

Citește și

Ultimele imagini cu Cornel Galeș în viață! A petrecut alături de prieteni, cu trei ore înainte de tragedie

Cornel Galeș, la un pas de moarte și în 2017. A intrat cu mașina într-un parapet

angela gheorghiu cezar ouatu jpeg
Captură de ecran din 2022 08 10 la 07 07 12 png
bia khalifa jpeg
olivia newton john matt lattanzi webp
ramona badescu jpeg
Tate  jpg
mara banica
index (1) webp
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
iuliana beregoi ceanu PNG
298473984 1196211914493781 5166064898206109016 n jpg
Serialul “Beverly Hills 90210” a fost difuzat între 4 octombrie 1990   17 mai 2000 şi a totalizat 293 de episoade jpeg
mara banica
angela gheorghiu cezar ouatu jpeg
ramona badescu jpeg