Povestea incredibilă a actriței românce cu peste 100 de roluri în filme și piese de teatru: „M-a văzut pe stradă și s-a îndrăgostit de mine”

A fost una dintre cele mai iubite, talentate și devotate actrițe românești. Și-a trăit viața în stil mare, primind cu brațele deschise fiecare provocare pe care aceasta i-a adus-o în cale. A trăit o frumoasă poveste de dragoste care, din păcate, a avut un final trist. 

Florina Cercel, destin tragic
Florina Cercel, destin tragic

Povestea de astăzi este despre Florina Cercel, regretata actriță care s-a stins din viață în anul 2019. La vârsta de doar 29 de ani, atunci când se afla în floarea vârstei și apreciată de un număr mare de oameni, avea să-l cunoască pe un medic ce urma să-i dea lumea peste cap. 

Povestea dureroasă de iubire a Florinei Cercel 

Cu siguranță puțini își mai amintesc un detaliu important din viața celei care a fost, cu siguranță, una dintre cele mai iubite actrițe. Florina Cercel s-a îndrăgostit de un medic alături de care spera că va trăi până la adânci bătrâneți. 

Din păcate, Florina Cercel a trebuit să se confrunte cu moartea bărbatului iubit, care s-a stins din viață din cauza unui cancer galopant. 

 „A fost cu adevărat cea mai mare iubire a mea, m-a văzut pe stradă şi s-a îndrăgostit de mine. Mi-a făcut o curte de modă veche, chiar şi pentru vremea aceea', și-a amintit actrița din 'Inimă de țigan', adăugând că a primit un bilet de dragoste de la doctor, cu mesajul: 'Sunt doctorul Perian Ioan Liviu, sunt admiratorul dumneavoastră secret. Pe 7 ianuarie e ziua mea şi aş fi foarte onorat dacă aţi veni la petrecere”, mărturisea în trecut Florin Cercel, în cartea „Povești de dragoste ale vedetelor”. 

Cel mai greu moment din viața actriței 

Regretata actriță Florina Cercel
Regretata actriță Florina Cercel

Cu toate că era protagonista celei mai frumoase povești de dragoste din viața ei, Florina Cercel a cunoscut cu adevărat durerea atunci când soțul ei a fost diagnosticat cu cancer pulmonar, apoi s-a stins din viață în anul 1972. 

„Nu m-a lăsat din braţe, nu am mâncat, nu am băut nimic. Apoi m-a condus acasă, iar mama era îngrijorată că nu ştia nimic de mine. El a intrat, s-a prezentat şi m-a cerut de nevastă. Ne-am căsătorit cam după un an'. (…) „În opt luni a murit. Nu am mai urcat pe scenă, acolo, la Timişoara, de atunci, din 9 mai 1972”, mai anunța actrița.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Printul Louis png
image
image
image
image
image
image
speak instagram jpg
camera televiziune jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
florin piersic jpg
ana barnoschi colaj instagram jpg
curcan istock jpg
4 grace kelly profimedia 0173054540 jpg jpeg
tora vasilescu captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net