Mormântul actriței Florina Cercel a ars ca o torță. Nu a mai rămas nimic din statuia impunătoare

Ultima actualizare:

Mormântul actriței Florina Cercel a ars ca o torță. Nu a mai rămas nimic din impunătoarea statuie ce o reprezenta pe regretata artistă. Paznicii de la Bellu au reușit să stingă incendiul, până la urmă, însă nu a mai rămas nimic din ce era la suprafață.

Din cauza unui moment neglijent, mormântul actriței Florina Cercel a ars în întregime. Potrivit infoactual.ro, un admirator a lăsat o lumânare aprinsă la locul de veci, pe care au sărit scântei. Din informațiile apărute, statuia cu actrița de la mormânt era realizată dintr-un carton dur, nu din ciment, astfel că a luat foc imediat.

„Firma de pază a intervenit imediat, oamenii au încercat să stingă incendiul cât mai rapid. Am făcut rapoarte în privința acestui eveniment nefericit”, a spus unul dintre administratori de la Cimitirul Bellu.

Evenimentul nefericit a avut loc în data de 26 octombrie, în jurul orei 16, când un admirator al artistei a amplasat o lumânare aprinsă pe mormântul ei, susține administrația cimitirului Bellu.

Florinei Cercel, care s-a stins din viață de cancer pulmonar, pe 3 iulie 2019, la vârsta de 76 ani, familia i-a realizat o statuie impresionantă. Monumentul o reprezintă pe actriță în mărime naturală, într-o rochie de gală, cu trenă.

Actrița Florina Cercel a fost înmormântată la Cimitirul Bellu, pe Aleea Artiștilor, unde familia i-a ridicat renumita statuie, la doar doi ani de la moartea sa. În urma incendierii statuii de la locul de veci este în desfășurare o investigație. Familia a aflat de la autorități despre incendiul de la mormântul Florinei Cercel.

Regretul Florinei Cercel

Celebra actriță nu a avut copii, deși și-a dorit să aibă moștenitori. Florina Cercel a pierdut o sarcină la 6 luni, după un turneu extrem de extenuant. „Aș fi avut azi, un băiat în vârstă de 37 de ani. Aș fi dorit să fiu mamă. Am o rezervă necheltuită de iubire față de copii. Am un nepot frumos și inteligent, iar de câțiva ani o tânăra fată este mereu în preajma mea, m-am obișnuit s-o prezint drept fiica mea“, spunea Florina Cercel.

Actrița din ”Inimă de țigan” și ”Regina” s-a născut pe 28 ianuarie 1943, la Piatra-Neamţ, iar în cei 50 de ani de carieră a bifat peste 100 de roluri în filme şi piese de teatru. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net