Premieră în viața lui Cezar Ouatu. În ce film a debutat ca actor: „Mă bucur că e un prim pas către..."

#Exclusiv Click!

Cezar Ouatu (44 de ani) și-a început și cariera în actorie și a debutat în filmul "Ca fetele", în care ne-a mărturisit că s-a descurcat de minune.

Cezar Ouatu a debutat ca actor în filmul "Ca fetele"

„E un debut și o premieră pentru mine în acest film, "Ca fetele", ca actor. Joc în această comedie produsă de un bun prieten de-al meu, Tiberiu Ioana,  și o să am un rol mic dar esențial, într-o distribuție de zile mari, alături de Maia Morgenstern, Adriana Trandafir, dar și de generația tânără, Emil Rengle, Alina Eremia, eu, Luis Gabriel.

De abia aștept să văd filmul! Este extrem de onorant să văd premiera alături de oameni dragi! Mă bucur că e un prim pas către cinematografie! Am mari șanse...", ne-a mărturisit Cezar Ouatu. „Mi-a plăcut rolul meu, dar pofta vine mâncând...", a mai adăugat tenorul care a pășit cu dreptul în primul său film.

Și-a cerut iubita în căsătorie

Tenorul Cezar Ouatu se pregătește de nuntă care se pare că va avea loc cel mai probabil anul viitor. Artistul trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Raluca Jurcă, de profesie make-up artist. Cererea în căsătorie a avut loc la sfârșitul lunii august în timp ce amorezii erau într-o super vacanță în Laguna Albastră.

„Ce a fost de văzut, s-a văzut! E un pas pe care l-am făcut, nimeni nu știa, a fost totul întâmplător, nu am avut niciun complice, nu a fost nimic regizat. Am oferit inelul într-un loc superb și am vrut să încununez cumva o relație superbă care durează de 5 ani de zile", ne-a mărturisit Cezar Ouatu despre cererea în căsătorie desfășurată în vacanță, pe barcă.

Vedeta a recunoscut și faptul că a avut mari emoții în acel moment important din viața lui.

„M-am emoționat foarte tare, totul a fost improvizat, părea parcă desprins dintr-un film de Oscar, a fost real, curat, m-am bucurat mult. Probabil că anul viitor vine și nunta", ne-a mai spus Cezar Ouatu despre acest frumos eveniment din viața lui.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net