Primele poze cu Monica Bîrlădeanu mireasă! Uite-o cum dansează valsul mirilor cu Valeriu Gheorghiță! VIDEO

Ultima actualizare:

Eleganță, rafinament și invitați unul și unul! Monica Bîrlădeanu (45 de ani) s-a căsătorit, sâmbătă 5 octombrie, cu medicul Valeriu Gheorghiță. Deși mirii au păstrat discreție totală în ce privește nunta lor desfășurată într-un cadru select la Palatul Snagov, pe rețelele de socializare au apărut primele poze de fericitul eveniment. Iată cât de frumoasă este Monica Bîrlădeanu mireasă! Mirele Valeriu Gheorghiță a strălucit și el! 

Nuntă mare, sâmbătă 5 octombrie, la Palatul Snagov! Monica Bîrlădeanu s-a căsătorit, astăzi, în cea mai mare discreție cu medicul Valeriu Gheorghițăcu care are o relație de mai bine de un an. 

Monica Bîrlădeanu a strălucit în rochia de mireasă 

Nunta lor este în acest moment în plină desfășurare la Palatul Snagov, unde invitații au fost aleși pe sprânceană. În urmă cu câteva momente, au apărut și primele poze cu Monica  îmbrăcată în rochie de mireasă. 

Geanina Ilieș a fost cea care a postat prima fotografie cu mireasa Monica Bîrlădeanu care strălucește în cea mai importantă zi din viața ei într-o rochie superbă din dantelă, transparentă, cu un decolteu adânc și accesorizată cu fulgi pe poale. Monica poartă la gât un colier superb, dar și o pereche de cercei strălucitori.

Monica și Valeriu au plutit pe valsul mirilor 

Monica și Valeriu au deschis nunta, în urmă cu câteva momente, cu valsul morilor, care i-a lăsat pe invitați fără cuvinte. Cei doi miri sunt superbi și îndrăgostiți peste măsură. Au plutit, pur și simplu, în pași de vals, pe melodia The Second Waltz (André Rieu). Din decorul feeric nu a lipsit gheața carbonică, efect ce a creat o atmosferă de poveste. 

Cei doi îndrăgostiți au avut parte de un moment special. Cea de-a doua melodie pe care au dansat-o la fel bine a fost una machedonească. Valeriu Gheorghiță a ales această piesă pentru că este machedon.

Invitați cu ștaif, meniu de cinci stele 

Printre invitații de la nunta selectă a celor doi s-au numărat: Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu, Geanina Ilieș, Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea, Maria Buză, Andreea Raicu, Elvira Deatcu și soțul ei, Daciana Sârbu etc.

De altfel, actrița Maria Buză, colega din serialul “Groapa” a Monicăi, a anunțat că va cânta la nunta prietenei sale. 

„Abia aștept să petrec cu << nora>> mea”, și-a anunțat  Maria Buză fanii. 

Nașii Monicăi ai ai lui Valeriu Gheorghiță  sunt doi prieteni apropiați, Mariana și Ionuț Tudorache.

Pulpă de rață coaptă și sarmale în cuib 

Meniul pregătit pentru invitați este unul exclusivist. Aceștia se vor delecta cu: sturion rumenit ( servit cu unt negru, icre de lămâie și cripsy rucola, salată de cus-cus în foaie de orez copt și morcov caramelizat), sarmale în cuib (învelite în frunză de hrean, tei, viță și varză, coapte în cuptor cu mult vin alb sec și borș de casă, servite pe mămăliguță friptă, smânână, costiță și ardei iute), medalion din mușchiuleț de porc în crustă de verdețuri, sos barbeque, cartofi copți în cuptor cu ulei de măsline, și aromați cu rozmarin sau pulpă de rață coaptă, servită cu varză roșie călită cu mere și ceapă, salată de castraveți noi, murați, aromați cu mărar și ulei de floarea soarelui.

Tortul mirilor este realizat din bezea italiană, ganache de ciocolată neagră și vișine în alcool.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Cruise și Nicole Kidman (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
violeta banica jpg
banner oana roman doliu png
Mario Fresh și Alexia Eram
valeriu gheorghita jpeg
razvan si irina fodor
banner Mădălina Pamfile
iulia si mihai albu jpg
loredana chivu
image
actualitate.net
image
actualitate.net