Monica Bârlădeanu și Valeriu Gheorghiță se căsătoresc. Data la care își vor uni destinele și cine a dat vestea cea mare

Ultima actualizare:

Anunț de ultimă oră în showbizul românesc! Monica Bîrlădeanu și partenerul ei de viață, Valeriu Gheorghiță, urmează să facă pasul cel mare și să se căsătorească în toamna anului 2024. Controversata creatoare de modă Dana Budeanu a fost cea care a făcut public anunțul viitoarei căsătorii dintre actriță și medic, pe rețelele sociale.

Monica Bârlădeanu. Foto: arhiva.
Monica Bârlădeanu. Foto: arhiva.

Când vor face nunta Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță

Povestea de iubire dintre Monica Bîrlădeanu și medicul Valeriu Gheorghiță este pe cale să treacă la nivelul următor, întrucât cei doi amorezi par să-și facă planuri de nuntă. Designerul Dana Budeanu a postat, pe contul său oficial de Instagram, că frumoasa actriță și iubitul ei își vor uni destinele în fața familiei și prietenilor în luna octombrie a acestui an. Momentan, niciuna dintre vedete nu a confirmat zvonurile.

Începutul relației dintre Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță

Monica Bîrlădeanu, cunoscută actriță și prezentatoare de televiziune din România, și Valeriu Gheorghiță, medic și coordonator al campaniei de vaccinare anti-COVID-19 în România, au început să fie în atenția publicului în privința relației lor amoroase în cursul anului 2023. Relația lor a fost inițial una discretă, fără expunere publică excesivă. Monica și Valeriu au ales să-și trăiască povestea de dragoste departe de ochii curioși ai presei și ai publicului, concentrându-se mai mult pe intimitatea și armonia personală.

Cei doi au nunta programată în octombrie

image

După ce relația lor a devenit publică, Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au primit multă atenție din partea media și a fanilor. Cu toate acestea, au continuat să-și trăiească relație feriți de ochii lumii, oferind rareori detalii intime despre viața lor personală. Ambii au fost discreți în declarații, subliniind importanța intimității și a respectului reciproc.

Monica Bîrlădeanu a fost adesea apreciată pentru frumusețea și talentul său, iar Valeriu Gheorghiță a câștigat recunoașterea publică prin eforturile sale în lupta împotriva pandemiei de COVID-19. 

În ceea ce privește activitatea profesională, Monica Bîrlădeanu a continuat să fie implicată în diverse proiecte cinematografice și de televiziune, în timp ce Valeriu Gheorghiță și-a continuat activitatea în domeniul medical, contribuind la sănătatea publică. Deși au cariere solicitante, au găsit echilibrul necesar pentru a-și construi și consolida relația.

Cu nunta programată în luna octombrie 2024, cei doi se pregătesc să-și oficializeze dragostea în fața celor dragi, marcând astfel un moment important în viețile lor. Publicul așteaptă cu nerăbdare mai multe detalii despre acest eveniment special, care promite să fie unul de neuitat în peisajul monden românesc.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
2 soti britanici si au dat demisia au vandut casa au cumparat sat intreg franta 910120 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Kate Middleton Foto Profimedia (2) jpg
image png
image png
andreea mantea 2 jpg
carmen tanase al pacino jpg
film pixabay jpg
Babasha jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net