Valeriu Gheorghiță, reacție neașteptată după ce Monica Bârlădeanu a apărut în lacrimi pe social media. Ce a avut de transmis iubitul actriței

Ultima actualizare:

Considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, Monica Bârlădeanu și-a găsit de curând fericirea în brațele medicului Valeriu Gheorghiță. Cei doi au o poveste de dragoste pe care o țin departe de ochii curioșilor. Recent, actrița a postat în social media un videoclip emoționant, în care aproape lăcrimează, iar iubitul său a reacționat. 

Monica Bârlădeanu și medicul Valeriu Gheorghiță / foto: Arhiva Click!
Monica Bârlădeanu și medicul Valeriu Gheorghiță / foto: Arhiva Click!

Dintotdeauna vedeta a ales să fie o persoană cât se poate de discretă în ceea ce privește viața sa privată. Nu și-a expus deseori experiențele private în fața publicului, însă există momente în care alege să facă anumite mărturisiri. 

Monica Bârlădeanu, în lacrimi în fața oamenilor 

Recent, actrița a postat pe Instagram un clip video în care apărea aproape plângând. Mesajul transmis de Monica Bârlădeanu a avut legătură cu dorința acesteia de a spune care sunt cele mai importante lucruri din viața sa. 

„Cel mai valoros lucru pe care poți să-l dăruiești cuiva nu este un lucru material. E timpul tău. E atenția ta, căldura și înțelegerea ta. …și atunci când cineva îți dăruiește timpul lui, dăruiește și tu mai departe o mică parte dintr-al tău cuiva care poate are nevoie și își poartă suferință în tăcere. Love”, a fost mesajul transmis de vedetă. 

Fanii nu s-au sfiit să își arate susținerea și să lase o serie de comentarii: „Așa cred și eu, dar ce să vezi acum cei mai mulți oameni preferă banii în viața reală, pe Instagram timpul!”. La clipul video al Monicăi Bîrlădeanu și iubitul ei, Valeriu Gheorghiță, a reacționat,acesta a adăugat un comentariu la această postare, mai exact trei inimi.

Monica Bârlădeanu a confirmat relația cu Valeriu Gheorghiță

La scurt timp după apariția unor zvonuri conform cărora Monica Bârlădeanu și medicul Valeriu Gheorghiță formează un cuplu, actrița și-a dorit să pună punct diverselor speculații eronate, să afirme public relația și să ofere o serie de explicații pe marginea acestui subiect. 

„Dragilor, știu că circulă o știre cu informații eronate vis-a-vis de relația mea personală și ca să nu vă faceți gânduri sau să vă puneți întrebări, îmi doresc să aflați adevărul direct de la mine: partenerul meu de viață e un bărbat absolut necăsătorit, liber de orice obligație. Nu e o relație ascunsă, doar că am acest principiu de care mă țin, să nu vorbesc public despre viața mea personală. Vă îmbrățisez tare!”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dorin cocos jpg
image
image
image
image
image
image
mihai petre elwira colaj instagram jpg
banner doina teodoru png
iulia albu fiica colaj instagram jpg
Iuliana Tudor și mama sa foto arhiva personală png
banner irinel si irina columbeanu png
george burcea colaj instagram jpg
oana pellea instagram jpg
mariana moculescu colaj instagram png
image
actualitate.net
image
actualitate.net