Cum arată noua iubită a lui Bobby Păunescu?! Milionarul s-a lecuit de vedete! Cei doi au petrecut Revelionul împreună

Milionarul Bobby Paunescu nu mai vrea vedete în patul lui! Omul de afaceri a petrecut Revelionul cu o nouă femeie, care nu are nici cea mai mică legătură cu lumea mondenă! Nu e nici actriță sau model și nici vedetă de televiziune. 

Bobby Păunescu(49 de ani) pare că s-a lecuit, deocamdată, de relațiile cu femei mai mult sau mai puțin celebre. După un mariaj de doar trei ani cu fotomodelul Alice Peneacă și o relație de 11 ani cu actrița Monica Bîrlădeanu, omul de afaceri s-a afișat, la acest început de an, pe rețelele de socializare cu o nouă femeie, care este, se pare, și partenera lui de viață. 

Aceasta se numește Maria Blacioti, este divorțată, are doi copii și nu are nici măcar o legătură cu lumea mondenă. Cei doi au petrecut Revelionul împreună, într-un club select din Capitală, și au pozat pe rețelele de socializare ca un cuplu, în fața bradului de Crăciun. 

Bobby Păunescu a petrecut de Revelion cu noua femeie din viața lui

Bobby Păunescu și Maria Blacioti sunt de nedespărțit, încă din toamna anului 2023. 

Maria Blacioti este de profesie medic ginecolog și are aproape 50 de ani, ca și omul de afaceri. Cei doi au petrecut Revelionul într-un club select din Capitală, unde s-au distrat de minune alături de fiicele acesteia, Ioana și Ana. 

Relația celor doi pare să fie destul de serioasă, Bobby Păunescu făcând recent și o vizită în America, la sora Mariei Blacioti. 

Despre Maria Blacioti se știe că a fost căsătorită cu Stelian Budeș, un cunoscut om de afaceri care deține mai multe afaceri în zona Dobrogei. 

Care au fost iubirile lui Bobby Păunescu? „Întotdeauna am fost părăsit și voi fi părăsit!”

Bobby Păunescu, fiul omului de afaceri George Constantin Păunescu, este unul dintre cei mai doriți burlaci de la noi. 

De-a lungul timpului, prin viața afaceristului au trecut numai femei celebre precum: actrița Monica Bîrlădeanu, Maria Marinescu și fosta soție, modelul Alice Peneacă. De altfel, se știe că încă din tinerețe, Bobby avea lipici numai la manechine, pe care le schimba foarte des. 

Monica Bîrlădeanu a fost una dintre marile iubiri din viața lui Bobby Păunescu, frumoasa actriță reușind să-l cumințească  pe afacerist o vreme. Relația lor a durat timp de 11 ani, însă cei doi nu au ajuns la altar. 

„Ca să fim mai exacți pe date să spunem așa, ne-am despărțit în 2012, pe 10 august! Am fost logodiți la biserică, dar nu am mers mai departe pentru că nu considerăm că o hârtie poate să... mă rog, așa s-a întâmplat!

Iar, când ne-am despărțit, ne-am despărțit în mod foarte amiabil, dar cu siguranță sunt ani din viață pe care nu ți-i mai dă nimeni înapoi! Și în care am câștigat foarte multe lucruri împreună!

Întotdeauna am fost părăsit și voi fi părăsit. Am rămas prieten cu toate iubitele. Nu pot să spun acum cu cine că poate ele sunt într-o relație. Un bărbat nu poate părăsi o femeie niciodată. Cine spune că a părăsit o femeie e într-o mare eroare”, mărturisea Bobby Păunescu, la Kanal D, în emisiunea lui Denise Rifai. 

Bobby Păunescu s-a căsătorit pentru prima dată, la vârsta de 41 de ani, cu modelul Alice Peneacă, care era mai tânără decât el cu 18 ani.

Alice și Bobby au făcut o nuntă de vis, în 2015, pe malul lacului Snagov, la puțin timp după ce afaceristul încheiase relația de 11 ani cu Monica Bîrlădeanu. Din păcate, căsnicia lor nu a durat decât trei ani, aceștia divorțând la sfârșitul anului 2018. 

Alice Peneacă a declarat, ulterior, că unul din motivele despărțirii ar fi fost nepotrivirea de caracter.

„Cu Alice Peneacă nu pot să spun că m-am fript. A fost o perioadă superbă și asta pentru că am fost îndrăgostit. Au mai fost și perioade cu mici probleme, dar eu consider că trebuie să rămânem cu perioadele frumoase din orice relație.

Nu sunt nici vânător, nici vânat! Lucrurile sunt frumoase când se întâmplă în mod spontan. Eu mă las în mâna destinului, care a fost deosebit de bun cu mine până acum.

Încerc să învăț din greșeli, dar nu consider că am făcut greșeli. Când mă îndrăgostesc o fac fără plasă de protecție!”, a spus milionarul, despre căsnicia lui cu fotomodelul Alice Peneacă, în aceeași emisiune. 

În vara anului trecut, presa a speculat că afaceristul ar fi avut o relație cu Alexandra Dinu, care și-a petrecut vacanța la vila milionarului din Positano. Alexandra Dinu a dezmințit, însă, ulterior categoric existența unei relații amoroase între ea și cunoscutul om de afaceri.  

Bobby Păunescu (49 de ani) este regizor, producător, scenarist, om de afaceri și patronul B1 TV. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net