Ce femei celebre au mai trecut prin patul lui Bobby Păunescu, înainte de Alexandra Dinu. Cu o mare divă s-a iubit 11 ani!

Ultima actualizare:

Cunoscutul afacerist Bobby Păunescu se încadrează, fără dar și poate, în topul celor mai cuceritori bărbați din România. Nume de femei celebre au trecut prin patul lui și, deși în prezent sunt fac parte doar din trecutul lui, cu unele dintre ele a rămas în relații bune, drept exemplu frumoasa Monica Bârlădeanu. 

image

Deși acum Bobby Păunescu petrece clipe unice alături de Alexandra Dinu, fosta lui Mutu, afaceristul nu se află la prima lui cucerire de acest fel. Click! îți prezintă palmaresul de femei celebre din România, cu care regizorul de film a trăit clipe de neuitat. 

Bobby Păunescu, un cuceritor iremediabil! 

În urmă cu puțin timp, afaceristul posta în social media imagini cu Alexandra Dinu, întinsă în patul din vila din Positano, Italia, semn că este îndrăgostit lulea de fosta soție a lui Adrian Mutu.

Dacă ne uităm puțin în trecutul lui, ne amintim de relația pe care a avut-o cu Monica Bârlădeanu, prima femeie celebră din România cu care s-a iubit mai bine de un deceniu. Deși au decis să meargă pe drumuri separate, cei doi au căzut de comun acord să păstreze o relație civilizată, de prietenie. 

Bobby Păunescu și Alice Peneacă, pe vremea când formau un cuplu
Bobby Păunescu și Alice Peneacă, pe vremea când formau un cuplu

„Așa a fost să fie. Și dacă mă tem că femeile mă plac pentru bani, ce pot să fac?! Interesul e din ambele părți. Orice relație e bazată pe un interes. Acum, că e vorba de bani, de frumusețe, de dragoste, de faimă, orice ”, a fost declarația lui Bobby Păunescu după despărțire, conform informațiilor apărute în presă. 

Regizorul a fost căsătorit cu Alice Peneacă 

Alice Peneacă, fosta soție a lui Bobby Păunescu
Alice Peneacă, fosta soție a lui Bobby Păunescu

Fotomodelul i-a fost soție lui Bobby Păunescu în perioada 2015-2018, însă despărțirea avea să fie inevitabilă. Din motive cunoscute doar de către ei, cert este că au ajuns la concluzia că nu sunt făcuți pentru a merge împreună, de mână, prin această viață.

„Sunt alţi factori care distrug o relaţie, nu distanţa. Pentru mine a fost o experienţă, dar din păcate nu s-a finalizat cum am fi dorit.

Sunt foarte iertătoare de fel. Cât despre ce s-a tot vorbit, vă asigur că nu este nimic. Trăiesc momentul în general, dar în acelaşi timp sunt responsabilă şi conştientă. Momentan mă focusez pe carieră şi atât”, povestea Alice Peneacă.

Bobby Păunescu și Andreea Ilie s-au despărțit în iarna anului trecut 

Andreea Ilie și Bobby Păunescu / foto: Captură InstaStory
Andreea Ilie și Bobby Păunescu / foto: Captură InstaStory

Înainte de a o cuceri pe Alexandra Dinu, regizorul român a avut o poveste de dragoste cu soprana Andreea Ilie. Nici de data aceasta nu avea să fie una cu noroc pentru niciunul dintre ei, întrucât nu exista acea chimie care să țină doi oameni împreună. 

„Prefer să nu îmi discut relațiile în public, presa de senzație și așa pare a ști mai multe decât mine cu toate că multe dintre știri sunt fake news. Eu si Bobby am rămas amici doar. Momentan, dorim lucruri diferite de la viață”, declara Andreea Ilie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
ela craciun 11 jpg
pepe raluca pastrama jpg
Natalie Portman  Shuttersock jpg
banner mădălina ghenea png
beyonce mama tina instagram jpg
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net