Bobby Păunescu petrece vacanța în Italia cu Alexandra Dinu! Au mers în locul unde și-a dus toate iubitele

Ultima actualizare:

Alexandra Dinu și Bobby Păunescu formează noul cuplu al momentului?! Cei doi dau apă la moară speculațiilor, după ce în luna februarie au fost surprinși de paparazzi împreună. Acum, milionarul a dus-o pe Alexanda la vila lui din Positano, acolo unde și-a sărbătorit ziua onomastică.

Alexandra Dinu, fosta soție a lui Adrian Mutu, pare să-i fi căzut cu tronc omului de afaceri Bobby Păunescu (49 de ani). Acesta a anunțat, recent, în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D, că este un bărbat liber, deși multe femei din România ar vrea să afișeze la brațul său.

Omul de afaceri, însă, are lipici deocamdată la Alexandra Dinu (42 de ani), și ea liberă de obligații în prezent. Cei doi au fost surprinși și de paparazii în luna februarie, ieșind împreună dintr-un club de fițe din Capitală.

În acest moment, Alexandra Dinu și Bobby Păunescu se află în Italia, însoțiți de o prietenă comună, modelul și actrița Cristina Postolachi. Aceștia s-au filmat cu toții la Roma, și la Napoli.

Alexandra și Bobby petrec împreună clipe de neuitat în Italia și se pare că între ei este mai mult decât o prietenie. Milionarul a dus-o și pe ea la vila sa din Positano, acolo unde și-a dus până acum toate iubitele.

Alexandra Dinu și Bobby Păunescu au petrecut împreună  în Italia, de ziua onomastică a milionarurlui 

Bobby Păunescu nu s-a ferit deloc să apară în compania Alexandrei, ba a și postat un video cu cele două frumoase femei. În filmare, omul de afaceri, care de obicei este foarte discret cu viața lui personală, apare la Roma însoțit de cele două grații.

Video-ul este unul amuzant, căci omul de afaceri își pune mâna la gură, iar mesajul transmis este unul edificator: « Atunci când nu ai voie să vorbești...»”.

Milionarul pare că se simte foarte bine în compania celor două frumoase femei. Aseară, pe 15 august, omul de afaceri și-a serbat și onomastica, unul dintre numele sale din buletin fiind și Marius.

Bobby a dat o petrecere în compania celor două femei, care s-a terminat târziu în noapte cu un spectaculos foc de artificii.

George Păunescu a avut relații cu multe vedete din România

George Marius Păunescu este fiul lui George Constantin Păunescu, și a fost căsătorit cu modelul Alice Peneacă, timp de trei ani. Printre femeiele cu care a mai avut relații, de-a lungul timpului, s-au numărat: Monica Bârlădeanu, Maria Marinescu, soprana Andreea Ilie sau modelul Emma Christina.

La rândul ei, Alexandra Dinu a fost căsătorită cu fostul fotbalist Adrian Mutu, cu care are un băiat, pe Mario. Dintre bărbații cu care a mai avut relații s-au remarcat: bancherul italian Carlo Cancellieri, producătorul de filme Andrea Rizzoli Jr, actorul Luca Bastianello și producătorul de filme Jeffrey Greenstein.

.Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net