Adrian Mutu, dezvăluiri despre adevăratul motiv al divorțului de Alexandra Dinu

Ultima actualizare:

Adrian Mutu și Alexandra Dinu au format cel mai frumos cuplu de la începutul anilor 2000. Erau frumoși, celebri, și părea că au toată lumea la picioare. Puțini se așteptau ca cei doi să divorțeze mai ales că soția Briliantului adusese pe lume și un copil. Douăzeci de ani mai târziu, Adrian Mutu mărturisește în cartea sa biografică adevăratul motiv al despărțirii. 

image

Adrian Mutu, 43 ani, a dezvăluit în volumul său autobiografic, “Revenirea din Infern, Povestea Neștiută a Vieții Mele”, cum a decurs de fapt povestea de dragoste dintre el și Alexandra Dinu și a destăinuit motivul real pentru care au divorțat, la doar doi ani după ce făcuseră nunta.

 Adrian Mutu, despre Alexandra Dinu: «A fost dragoste la prima vedere»

Adrian Mutu a relatat în cartea sa, cum într-o zi, în timp ce se afla în cantonament, a primit un telefon de la Alexandra Dinu, pe care fotbalistul o cunoștea ca fiind prezentatoare  a emisiunii Pro Motor de la Pro TV. Acesta și-a amintit cu nostalgie cât de tineri erau și cum dragostea dintre ei a fost una fulgerătoarea. 

«Ne-am întâlnit și a fost dragoste la prima vedere. Tineri, foarte tineri, eu, 21, ea, 19 ani. Abia plecasem în Italia, Alexandra rămânea în țară, era greu. Însă relația avansa, așa că am hotărât să ne gândim la căsătorie și, după șase luni, am făcut acest pas. Voiam ca Gică Hagi și soția sa, Marilena, să ne fie nași. Era idolul meu, se spunea că la EURO 2000 îmi predase ștafeta, așa că l-am rugat pe Giovani să vorbească să vadă dacă sunt de acord.» povestește Adi Mutu în volumul “Revenirea din Infern, Povestea Neștiută a Vieții Mele”. 

Cine a «trădat» secretul nunții lui Adrian Mutu cu Alexandra Dinu?

Fostul fotbalistul a relatat că din momentul în care a cerut-o pe Alexandra de soție, presa a dorit să știe toate detaliile despre nuntă, deși el voia cât mai multă discreție asupra acestui eveniment din viața lui. 

«Dan Diaconescu m-a întrebat despre nuntă, când va fi, unde va fi? Nu știam cine-i spusese, mi-am dat seam că Giovanni -, dar nu era treaba nimănui să știe astfel de amănunte. Cu vreo cinci ani înainte, văzusem nunta Nadiei Comăneci cu Bart Conner, de la Mănăstirea Cașin, dar ea era «Zeița de la Montreal», stabilită în Statele Unite, ori eu abia adunasem cinci luni în Italia: nu eram pregătit să vorbesc la o televiziune cu rating despre cum va arăta petrecerea și cine sunt invitații. Pricepeam, cu greu, că de acum încolo urma să fiu asaltat de microfoane, blițuri or microfoane.» și-a amintit Adi Mutu. 

«Briliantul» se confrunta în anul 2000 cu notorietatea, presa fiind mereu pe urmele sale. Mare i-a fost surpriza lui Mutu, când în timpul interviului Dan Dan Diaconescu l-a întrebat brusc de nunta cu Alexandra Dinu. 

«Presa se leagă de șuvițele de îmbrăcămintea. Aș fi mai bucuros dacă s-a lega de prestațiile mele din teren, să mă critice când joc slab. Ce face jucătorul de fotbal Adrian Mută în afară terenului, aceasta mă privește doar pe mine, este viața mea, o pot trăi cum vreau atâta timp cât nu deranjez pe nimeni. Atât timp cât dar randamentul dorit de mine și de antrenorii pe care-i am.»

Adrian Mutu, despre relația cu Alexandra Dinu: «Apar neînțelegerile...»

Adrian Mutu a mai dezvăluit în cartea sa, că, imediat după ce au făcut nunta, el și Alexandra Dinu au fost asaltați de mass-media, iar presiunea celebrității și-a pus amprenta într-o manieră negativă asupra mariajului lor. 

«Marilena și Hagi au acceptat să ne fie părinți spirituali și în august 2000 ne-am căsătorit. A fost o iubire fulgerătoare, de adolescenți, aș spune chiar de copii. Dacă mă uit în urmă, cred că la acea vârstă, un bărbat nu e copt, mai are de mâncat mămăligă. Atenție, nu spun că cei care se căsătoresc tineri nu au șanse să rămână împreună, dar la noi nu a funcționat. Fiecare avea jobul său, eram vedete, simțeam presiune, peste tot pe unde mergeam. Presa era după noi, ne iscodea, voia să afle toate detaliile. Simțeam așa, ceva ca o senzație de sufocare.

Nu jucam, viitorul meu era incert și asta mă apăsa. Relația nu a mers din cauza tinereții. Primul an a fost ok, apoi am început să ne maturizăm. Unghiurile se schimbă, apar neînțelegerile. A venit cu mine, în Italia, și așa a apărut Mario, în toamna lui 2022. Un băiat sensibil, frumos, deștept. I-a plăcut, de mic, fotbalul, băga alunecări ca un fundaș de meserie.»

Fostul fotbalist a relatat senzația unică prin care a trecut în momentul în care, Alexandra l-a adus pe lume, pe fiul lor, Mario. Mutu a mărturisit că nici măcar nașterea copilului nu făcut ca mariajul dintre el și soția sa să funcționeze, la la scurt timp partenerii au divorțat. Mutu este de părere că principalul motiv ce a dus la despărțire a fost faptul că erau mult prea tineri când s-au căsătorit, și odată cu maturizarea au evoluat în direcții diferite. 

«Înainte de începerea sezonului, pe 9 septembrie, se naște Mario. Debutasem la echipa națională, strânsesem destule meciuri în Serie A, în cupele europene, dar niciodată nu avusesem așa emoții. «Îmi tremurau grisinele», cum spun fotbaliștii, deși nu intrasem pe gazon, ci într-o maternitate. Abia după ce mă retrăgeam, îmi dădeam seama ce înseamnă viața de sportiv: nu ai timp să te bucuri de toate aceste evenimente importante, veșnic ești într-un cantonament, veșnic ești într-o ședință de pregătire.» a mărturisit fotbalistul.

«Acasă, deși trecuseră doar nouă luni de la nașterea lui Mario, lucrurile nu mergeau așa cum ar fi trebuit, astfel că în martie 2003, am băgat actele de divorț, acre s-a finalizat în octombrie. Cred că întrebarea: "De ce s-a întâmplat așa", am auzit-o de o mie de ori, dar niciodată nu m-am ferit să răspund. Când am ales să ne căsătorim, am făcut-o pentru că așa am ales Alexandra și eu. Nu ne-a obligat nimeni , am gândit că e tare că avem personalități diferite, că minus cu plus ajută pe parcurs, că ne modelăm unul după celălalt. 

 Cu trecerea timpului, ne-am dat seama că ne-am maturizat, că nu mai rezonăm și dacă nu mai aveam lucruri în comun, ce puteam face? Așa că am ales să divorțăm. Cu trei ani și jumătate înainte, în perioada în care priveam mult la televizor, încercând să învăț limba italiană, am reținut o replică ce mi s-a părut foarte tare: «Sunt on, nimic din ce e omenesc nu mi-e  străin!» . Așa am fost și noi, un soț și o soție care, la un moment dat, nu s-au mai înțeles.», a mai relatat Adrian Mutu despre relația cu fosta soție, Alexandra Dinu în volumul “Revenirea din Infern, Povestea Neștiută a Vieții Mele”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
smiley gest gina jpg
lili sandu silviu tolu colaj facebook jpg
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net