Cât costă cartea lansată de Adrian Mutu! Ce spune Briliantul de noua generație de jucători

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

În cadrul evenimentului lansării cărții autobiografice, Adrian Mutu împreună cu Pshiholog Dr. Raluca Anton și Sociolog Dr. Mihaela Stroe au răspuns mai multor întrebări despre secretele din spatele performanței în orice domeniu de activitate. 

 Atunci când a venit vorba despre noua generație de copii și de jucătorii tineri, Mutu a ținut să precizeze: “Jucătorii cei tineri din ziua de azi mi se par fragili. Poate și din cauza tehnologiei și cum am evoluat noi ca societate, acum avem acces la orice!”, a spus antrenorul echipei Rapid la eveniment. 

Cum se antrena Adrian Mutu când era copil

În cartea autobiografică, mama Briliantului, Rodica Mutu, a povestit cât de ambițios a fost fiul ei de mic și cum se antrena acesta. 

„Avea o pasiune nemaipomenită pentru fotbal. Îl vedeam cum își pregătește ghetele, cum le lustruiește, parcă vorbea cu ele. Se apucase să facă abdomene și, pentru că nu avea cine să-l țină de picioare,  făcuse rost de saci cu nisip, pe care îi punea pe tibie, și trecea la treabă fără să îl oblige nimeni”.

Cam atât de mult și-a dorit Mutu să devină fotbalist, probabil și din cauza asta pleca mereu ultimul de pe terenul de fotbal de la antrenamente.

Prețul cărții “Revenirea din Infern, Povestea Neștiută a Vieții Mele” este de 44, 9 Lei.

Adrian Mutu a scris istorie în fotbal

Adrian Mutu se numără printre cei mai buni jucători din România. În prezent antrenor el echipei Rapid, fostul fotbalist, originar din Călinești, Argeș, a fost numit „briliantul”, fiind un foarte bun atacant sau extremă. El a început ca jucător al echipei Dinamo.

Adrian Mutu este cel mai bun marcator din istoria naționalei României, cu 35 de goluri înscrise, record pe care îl împarte cu Gică Hagi.

Adrian Mutu este căsătorit cu Sandra Bachici, împreună cu care are un băiețel de cinci ani, pe Tiago. El a mai fost căsătorit cu Consuelo, cu care are două fete, și cu Alexandra Dinu, cu care are un băiat, pe Mario.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
marcel ciolacu si gabriela firea. foto mediafax
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net