Adrian Mutu își poate schimba supranumele din «Briliantul» în «Invincibilul»

Ultima actualizare:

Rapid traversează o formă bună, fiind deja la al cincilea meci câștigat la rând. Cel mai recent, sâmbătă, Rapid a învins UTA Arad, într-un duel disputat în deplasare și încheiat cu 2-0 pentru oaspeți.

Adrian Mutu a câștigat toate cele cinci meciuri ca antrenor al Rapidului (FOTO: Sportpictures)
Adrian Mutu a câștigat toate cele cinci meciuri ca antrenor al Rapidului (FOTO: Sportpictures)

Confruntarea care a contat pentru etapa a IV-a în play-out-ul Ligii I l-a avut pe banca tehnică a giuleștenilor pe Adrian Mutu, mandatul său, până acum, fiind exclusiv sub semnul victoriilor. În fața unui stadion plin, UTA s-a arătat în câteva rânduri periculoasă, numai în prima parte a jocului având trei șanse mari de a deschide scorul. În cele din urmă, o centrare a lui Rareș Ilie, urmată de o reluare cu capul a lui Alexandru Ioniță, a dus la primul gol din dreptul Rapidului ('46).

Apoi, meciul a fost presărat cu încercări de egalare din partea arădenilor, fără succes, însă. Căci, în cele din urmă, Rareș Ilie a majorat avantajul echipei sale, închizând tabela ('75). De altfel, în a doua repriză, ”Briliantul” a recurs la o tactică defensivă, pentru a-și conserva rezultatul, declarând ulterior: „Până în minutul 60 și ceva am riscat, știam că UTA urcă cu fundașii laterali foarte mult și creează superioritate numerică, dar am preferat ca prin mișcarea apărării spre partea unde se afla mingea să reușesc să îi blochez, dar să și risc cu atacant sus, să marchez. După ce am intrat în avantaj, am schimbat și n-am mai avut probleme”.

Adrian Mutu a câștigat toate meciurile ca antrenor la Rapid

După duelul câștigat de echipa sa, fostul internațional nu s-a ferit să-și laude jucătorii: „O victorie importantă, mare, în fața unui public numeros, pe care nu l-aș numi ostil. Pentru noi a contat foarte mult că au venit suporterii noștri, care ne-au dat în anumite momente aripi. Au fost o partidă grea, s-a jucat «care pe care» la mijloc, în special în prima repriză. În repriza a doua am reglat anumite mișcări ale băieților, iar ambiția și determinarea cu care au intrat s-au văzut. Băieții merită felicitări, e o perioadă bună, nu neg, dar e imperativ să rămânem cu picioarele pe pământ. Trebuie să continuăm să facem lucruri bune, să rămânem concentrați și serioși la antrenamente, determinați și să avem grijă de fiecare detaliu, astea fac diferența”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net