Alexandra Dinu, confesiuni despre fostele relații și eșecurile în dragoste: „Viața are metodele ei”

Considerată una dintre cele mai frumoase prezențe din showbiz-ul intern, Alexandrei Dinu a avut o viață presărată cu drame desprinse parcă din filme. Nu a fost ferită de dezamăgirile în dragoste, însă a învățat ceva important din fiecare experiență pe care a avut-o.

Alexandra Dinu, despre dezamăgirile în dragost / foto: Arhivă Click!
Alexandra Dinu, despre dezamăgirile în dragost / foto: Arhivă Click!

Povestea de dragoste dintre ea și Adrian Mutu a adus-o și mai mult în atenția publicului. În anul 2000 s-a căsătorit cu faimosul jucător de fotbal, mariaj în urma căruia a rezultat Mario, fructul iubirii lor. Doi ani mai târziu au divorțat, urmând ca fiecare să-și refacă viața.

Alexandra Dinu, despre dezamăgirile în dragoste

Frumoasă, carismatică și talentată, cu siguranță nu puțini sunt bărbații care o curtează. În ciuda acestui aspect, vedeta consideră că fiecare experiență, bună sau rea, a venit cu un scop în viața ei.

„Am învățat că iubirea înseamnă, în primul rând, admirație și respect pentru celălalt și, cel mai important, iubirea nu e posesie. Cât despre dezamăgiri… nu e nimic întâmplător. Nici oamenii. Nici iubirea. Și nici dezamăgirile.

Fiecare îţi oferă amintiri sau lecţii. Fiecare îţi oferă fericire sau dezamăgiri. Fiecare lecţie te duce mai aproape de acei oameni pe care îi vei putea aprecia la adevărata lor valoare şi care te vor aprecia, la rândul lor, atât cât meriţi să fii apreciată şi iubită”, a mărturisit ea, potrivit viva.ro.

„Viața are metodele ei”

Alexandra Dinu crede în planurile destinului / foto: Social media
Alexandra Dinu crede în planurile destinului / foto: Social media

Deși este o persoană destul de discretă atunci când vine vorba de viața ei personală, Alexandra Dinu nu regretă nimic din experiențele anterioare și pune tot ceea ce s-a întâmplat pe baza unor lecții importante pe care viața i le-a oferit.

„Nu e nimic întâmplător. Viaţa are metodele ei pentru a ne face să fim oameni frumoşi, responsabili şi iubitori. Trebuie doar să avem încredere că dezamăgirile pe care le trăim şi oamenii care ne rănesc ne vor conduce într-o zi către acei oameni care vor rămâne în viața noastră.

Când mă uit la viața mea, la trecut, prezent, îmi dau seama că totul, absolut totul, a avut o semnificație, un sens, o lecție… Consider că și experiențele mai dificile, mai nefericite sunt tot o „binecuvântare deghizată. Așa îmi place să le numesc”, a mai spus ea, conform sursei amintite.

image
image
image
image
image
image
cub marius elisei png
cub anda adam png
Tudor Chirilă jpg
image png
banner otil dragusanu chirila png
image png
banner oana roman vica blochina png
MDAmaD00MjAmaGFzaD1lNjE4MGEwZTkwMzhkZjNhY2NhNzMyMDlkOTk0MDliMA== thumb jpg