Alexandra Dinu l-a dat de gol. Motivul pentru care Mario Mutu nu a vrut să devină actor

#Exclusiv Click!

Zilele trecute, ne-am întâlnit cu fermecătoarea actriţă Alexandra Dinu (42 de ani), la premiera filmului „The Perfect Escape”, regizat de Cristina Jacob. Cum, după prezenţa în juriul de la „Românii au talent”, nu şi-a mai făcut apariţia pe la evenimente, nu am ratat ocazia de a o descoase despre viaţa ei amoroasă, carieră şi relaţia cu fiul ei, Mario Mutu.

Alexandra locuiește mai mult în Italia,  dar vine des în România  de când fiul ei s-a mutat aici
Alexandra locuiește mai mult în Italia, dar vine des în România de când fiul ei s-a mutat aici

Click!: Alexandra, ne revedem la cinema, însă de data asta din postura de spectator. Care dintre filmele Cristinei Jacob ţi-a plăcut mai mult?

Alexandra Dinu: „The Perfect Escape” este filmul meu preferat dintre cele pe care le-a făcut Cristina Jacob. Şi „Selfie”, dar ăsta chiar mi-a plăcut foarte, foarte mult.

Te-ai fi văzut într-unul dintre roluri?

Mi-ar fi plăcut să lucrez cu ea. Ştiam de film. Poate, data viitoare. Căutăm proiectul perfect. Rolul perfect.

Tu ce proiecte mai ai în Italia?

În momentul ăsta nu lucrez la nimic. E ceva la orizont, dar, să vedem. Sper să se finalizeze.

image

Ultimul rol care a fost?

Ultimul rol a fost înainte de pandemie. În „211”, cu Nicolas Cage. Acela a fost ultimul film.

Timp pentru tine mai ai?

Normal. Chiar am avut timp destul în ultima vreme.

Te-ai întors în România?

Nu. Adică sunt şi aici, şi acolo. Fiul meu vrea să stau mai mult pe aici, aşa că mă obligă să mă întorc.

Cum ai petrecut de ziua ta, pe 3 ianuarie? Eşti Capricorn.

Simplu. Aici, la Bucureşti, cu ai mei. Şi cu nişte prieteni. Cred că a doua zi, de fapt, m-am văzut cu prietenii. De ziua mea, am fost cu mama, cu soţul ei... Tatăl meu a trecut un pic. Şi Mario, bineînţeles.

E actor, te urmează. A apărut în videoclipul Marei G, iubita lui....

Mi-ar fi plăcut să facă film şi chiar am încercat cu el, în America. Avea, la un moment dat, un agent care era înnebunit după el. Era agentul unui actor care a făcut „Baby Driver”. Şi eram super încântată, zic: „Cum, deci te place, haide să facem”... N-a vrut. Şi mi-am dat seama când el mi-a zis: „Asta e ceva ce-ţi place ţie, nu e pasiunea mea”. Da, a apărut în videoclipul Marei, o fată foarte drăguţă şi talentată.

Mario și Tiago,  cei doi fii ai lui  Adrian Mutu
Mario și Tiago, cei doi fii ai lui Adrian Mutu

Arată bine şi e talentat ca părinţii lui...

Seamănă cu amândoi.

Dar e un pic timid?

Nu aş spune că e timid. La început, cu oamenii pe care nu îi cunoaşte, are tendinţa să nu se deschidă imediat.

A jucat cu Antonio Banderas şi  cu Adrian Brody

Alexandra Dinu a jucat mai puţin în ţară, dar a făcut câteva filme celebre la Hollywood, precum “Bullet Head. Capcană mortală” alături de Adrien Brody, John Malkovich şi Antonio Banderas, în filmul „Final Score”, alături de Pierce Brosnan şi Dave Bautista, şi în “211” alături de Nicolas Cage. 

„Personajul meu din «Final Score» a fost total diferit de tot ceea ce am jucat până acum. Este atât de departe de mine! Fac parte dintr-o grupare criminală, sunt o mercenară, intensă, crudă şi violentă. A fost necesară o pregătire fizică intensă. Am învăţat tehnici de luptă, Krav Maga, o disciplină pusă la punct de serviciile secrete israeliene, iar instructorul cu care m-am antrenat timp de două luni a făcut parte din forţele speciale ale armatei”, a povestit actriţa.

Are o relaţie secretă cu Ştefan Lungu?

Actrița, surprinsă  la brațul lui Ștefan Lungu
Actrița, surprinsă la brațul lui Ștefan Lungu

Joi seară, la premiera filmului „The Perfect Escape”, Alexandra Dinu nu a venit singură. Ea a venit însoţită de vechiul ei prieten Ştefan Lungu. Cei doi au ajuns împreună la cinematograf şi au stat toată seara unul lângă altul, mai puţin când au dat interviuri. Se zvoneşte că bărbatul s-ar fi despărţit de iubita sa stewardesă, care şi-a «luat zborul» din cuibul iubirii de ceva timp, şi că prietenia veche dintre el şi Alexandra s-ar fi transformat în ceva mai profund. Aşa să fie oare?

Mario Mutu cu Mara Georgescu, romantici la munte

Mario și iubita lui,  cântăreața Mara G.
Mario și iubita lui, cântăreața Mara G.

Fiul Alexandrei Dinu şi al lui Adrian Mutu se află zilele acestea la Sinaia cu iubita lui pentru mai multe motive. În primul rând, Mario este un romantic: a vrut să-i ofere Marei un cadou de ziua ei, care a fost pe 27 ianuarie, dar a vrut să sărbătorească şi Valentine’s Day, în avans. În plus, am aflat că pe 8 februarie Mara G va lansa şi noua sa piesă «Mahala». Cei doi îndrăgostiţi s-au distrat la maximum, au schiat şi au urcat pe munte, deşi au fost temperaturi destul de scăzute.

image

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
banner ada dumitru png
banner doc png
banner geanina corondan png
cub alin gălățescu png
banner dana savuica png
cub ioana ginghină cristian pitulice png