Fiul lui Mutu, îndrăgostit şi pus pe afaceri

Ultima actualizare:

În ultimele săptămâni, un nou cuplu de adolescenţi-vedete a ieşit din ce în ce mai des în evidenţă în lumea mondenă. Acum, când reţelele sociale sunt la putere, e şi greu să te ascunzi! De data aceastea este vorba despre solista Mara Georgescu şi Mario Mutu, fiul fostului fotbalist Adrian Mutu şi al actriţei Alexandra Dinu. 

Mario şi Mara vor  să facă împreună  afaceri cu haine  pentru tineri
Mario şi Mara vor să facă împreună afaceri cu haine pentru tineri

Mara și Mario formează un cuplu

Povestea de dragoste adolescentină dintre tinerii Mara Georgescu (18 ani) şi Mario Mutu (20 de ani) a devenint din ce în ce mai serioasă. Cei doi preferă să petreacă timpul împreună când nu sunt la studii, ea fiind în clasa a XII-a şi el la Facultatea Româno Americană.

„Sunt doi tineri care ştiu ce vor să facă în viaţa asta şi în ultima vreme nu le mai place să piardă timpul. Sunt maturi pentru vârsta lor şi se impulsionează să înveţe ca să-şi termine studiile cu note mari. Ţin unul la celălalt şi locuiesc când la el, când la părinţii Marei”, ne-au spus surse apropiate celor doi tineri.

Citește și: Reacția lui Mario Mutu, după scandalul pensiei alimentare dintre Adi Mutu și Alexandra Dinu

Pe plan muzical, Mara e pe val: continuă să colaboreze cu Costi Ioniţă, dar şi cu casa de producţie a Innei. Deja lucrează la piese noi, iar Mario o însoţeşte pe prietena lui chiar şi în studioul de înregistrări, atunci când are de lucru, aşa că n-ar fi o surpriză să se apuce şi el de muzică, doar îi moşteneşte talentul mamei. 

Mara și Mario, super  experiență în doi la înălțime
Mara și Mario, super experiență în doi la înălțime

Mara și Mario s-au simțit bine la înălțime

Şi tot împreună sunt şi la distracţie! Zilele trecute, cei doi au trăit la înălţime, la propriu! Au sărit cu paraşuta şi s-au simţit super bine. „Le place adrenalina, s-au simţit excelent deasupra pământului, printre nori. Sunt doi tineri cu simţ de răspundere şi vor chiar să-şi deschidă o afacere împreună ajutaţi şi sprjiniţi de părinţii Marei”, ne-au spus aceleaşi surse apropiate familiei.

Vezi și: Adrian Mutu, bun de plată! Suma colosală pe care trebuie să i-o achite Alexandrei Dinu

Click! a aflat în exclusivitate că este vorba de o afacere în domeniul vestimentar, cu haine pentru adolescenţi, gândite chiar de ei. Tatăl Marei este cel care vine cu finanţele, iar cei doi cu ideile. Şi este posibil ca după ce îşi termină studiile să mai auzim şi de alte noutăţi în ceea ce-i priveşte pe cei doi îndrăgostiţi. 

Tinerii și-au testat limitele la aerodromul Clinceni, de lângă București
Tinerii și-au testat limitele la aerodromul Clinceni, de lângă București

Mara, celebră pe TikTok 

Mara Georgescu a debutat în muzică cu mult înainte de pandemie şi a lansat mai multe piese şi colaborări muzicale. De exemplu a cântat împreună cu, Faydee, cu DJ Hara a lansat melodia „Luna”, şi a mai avut şi alte piese precum „Dolce Gabbana”, „Solo”, „Urăsc că te iubesc prea mult”, „Lacrimi de cristal” sau „Can’t Stop” cu Costi şi Ajay Stevens.

Nu rata nici: Mara Georgescu, videoclip de 20.000 de euro cu dansatoarele lui Wilmark

Adolescenta postează des pe Instagram şi pe TikTok, are idei inedite şi se distrează aşa cum fac toţi tinerii de-o seamă cu ea. Aşa au apărut şi primele imagini cu ea şi cu Mario Mutu!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!          

image
image
image
image
image
image
banner cristian arsinel png
dinu maxer instagram jpg
Kevin Costner și Morgan Freeman jpg
BARBIE jpg
Carmen Grebenişan jpg
harry și meghan jpeg