Alexandra Dinu, strălucitoare pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Veneția

Ultima actualizare:

Actrița Alexandra Dinu s-a numărat pe lista exclusivistă a celebrităților de talie mondială invitate de celebrul designer Giorgio Armani pentru a lua parte la evenimentul „Il Ballo della Luce” (Balul Luminii), organizat în deschiderea Festivalului de Film de la Veneția, în colaborare cu revista Vanity Fair.

Alexandra Dinu, strălucitoare pe covorul roșu
Alexandra Dinu, strălucitoare pe covorul roșu

Îmbrăcată într-o rochie vintage Giorgio Armani, Alexandra Dinu a punctat o revenire în lumina reflectoarelor la recepția găzduită de Casino di Venetia, la care au participat și actorii  Rege Jean Page (Bridgerton), Ed Westwick (Gossip Girl), Nicholas Hoult (X Men) , Sydney Sweeney (Euphoria), dar și Juliane Moore (Președintele Juriului din acest an), fotomodelul Irina Shayk și cântăreața Peggy Gou.

Citește și: Alexandra Dinu a pozat goală! Imaginile care au făcut furori

După doi ani de suspendare din princina pandemiei, balul a fost reluat în acest an și celebrează excelența în cinematografie și artă.

Alexandra Dinu a avut mai multe apariții superbe pe covorul roșu. A fost prezentă la premiera  filmului „L’Immensita” cu Penelope Cruz și  la premiera peliculei „Blonde”, la invitația lui Adrien Brody.

În acest film inspirat din viața lui Marylin Monroe, Brody joacă rolul lui Arthur Miller, rolul lui Marylin Monroe revenind actriței Anna de Armas.

Pe covorul roșu la premiera de la Veneția a peliculei a fost prezent și Brad Pitt, acesta numărându-se printre producătorii filmului. La final, publicul a ovaționat vreme de 11 minute, cele mai lungi aplauze primite de o peliculă la ediția din acest an a  Festivalului.

„Mi-a facut plăcere sa-l revăd pe Adrien Brody in acest film mult asteptat. Am felicitat-o și pe Anna de Armas, care face un rol extraordinar. Joacă atât de convingător încât sunt multe scene în care ai impresia că Marylin a prins viață. Pelicula surprinde viața lui Marylin din spatele imaginii de persoană publică, care se remarcă prin multă fragilitate, nesiguranță dar și multă durere”, declară Alexandra Dinu.

Vezi și: Alexandra Dinu i-a vrăjit pe Adrien Brody și pe Banderas 

Adrien Brody, profund impresionat de Alexandra Dinu 

Alexandra Dinu și Adrien Brody au jucat împreună în filmul „Bullet Head” în anul 2017, între cei doi existând o stimă reciprocă. Actorul a fost prezent în Decembrie 2017 la premiera din România a filmului „Bullet Head”, fiind pentru prima dată când un star de la Hollywood participă la premiera propriului film în țara noastră.

„Sunt aici să o susțin pe Alexandra cu prilejul primului ei film american. Ne-am simțit foarte bine lucrând la el. Alexandra este minunată. Este o actriță foarte bună. Mai presus de toate este un om bun, cu un caracter special. Am venit în România datorită prieteniei mele cu Alexandra și mă bucur că am putut să vă ofer o premieră de Hollywood”, a declarat atunci Adrien Brody.

Actrița Alexandra Dinu a avut mai multe roluri în filme de la Hollywood în ultimii ani. A jucat alături de Nicholas Cage în thrillerul „211” și a avut rol principal în pelicula „Final Score”, alături de Dave Batista și Pierce Brosnan.

La Veneția, Alexandra Dinu a fost însoțită de regizoarea Cristina Jacob („Oh,Ramona", „Selfie", „Poveste de Dragoste"), ele pregătind un proiect cinematografic la care vor lucra împreună. 

    Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!           

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
image
actualitate.net
image
actualitate.net