Top 3 vedete din România care nu au facultate. Pentru ele, cariera a fost mai importantă decât educația

Ultima actualizare:

Chiar dacă sunt celebre și iubite în meseria pe care fiecare dintre ele o practică, mai multe vedete din showbizul românesc nu au, însă, facultate. Nu, nu e o glumă, ci este cât se poate de real. Pentru Alexandra Dinu, Edward Sanda sau Cleopatra Stratan a fost mult mai importantă cariera, decât studiile superioare. 

Alexandra Dinu nu are facultate

Alexandra Dinu se numără printre cele mai frumoase femei din România. Se laudă cu o carieră de succes în televiziune și film, dar puțini sunt cei care știu că nu are, de fapt, studii superioare. 

Fosta soție a lui Adrian Mutu a absolvit cursurile Liceului Teoretic „Jean Monnet” din Capitală, iar în televiziune și-a început cariera la numai 18 ani. A renunțat la ideea de a face facultate, însă nu se poate plânge deloc din punct de vedere profesional. 

Lui Edward Sanda nu îi este rușine că nu are facultate

Edward Sanda nu a făcut facultatea, dar niciodată nu i-a fost rușine cu acest lucru. Artistul a vorbit în cadrul unei emisiuni despre studiile pe care le are. 

„Nu mi-a fost niciodată rușine sau nu mi-e rușine să spun asta. Mi-am focusat toată energia și munca asupra muzicii și cred că mi-a ieșit. Dacă aș fi la o facultate, n-aș putea să mai stau atât în studio, să compun, să fac muzică. Dacă am face asta nu ne-am mai axa pe muzică. Probabil, în viitor, o să ne facem și studii superioare. Dacă o să aleg să fac o facultate, o să aleg ceva care ar merge mână în mână cu muzica. Nu mă văd să mă las de muzică, este pasiunea mea, viața mea, nu pot. Vrem să ne deschidem și o afacere, iar pentru asta îți trebuie niște cunoștințe. Nu spun mai mult, o sa vedeți la momentul respectiv”, a spus Edward, acum ceva timp, în cadrul unei emisiuni. 

Citește și - Adrian Mutu, dezvăluiri despre adevăratul motiv al divorțului de Alexandra Dinu

Nici soția sa, Cleopatra Stratan, nu a făcut și nici nu-și dorește să facă, prea curând, facultatea. Artista a vorbit despre acest aspect în urmă cu ceva timp, atunci când a și menționat faptul că nu îi este jenă deloc cu acest lucru. 

„După liceu nu vreau să fac direct o facultate. În cazul meu, consider că facultatea este o pierdere de timp, pentru că mă pot dezvolta în muzică și fără aceste studii superioare. Facultatea nu garantează succesul, mă refer în cazul meu. Dacă voi simți nevoia pe parcursul anilor, o pot face oricând”, a spus Cleopatra. 

Vedete care au absolvit facultatea după ce au trecut de a doua tinerețe

Marcel Pavel a absolvit facultatea la 51 de ani

Marcel Pavel este unul dintre cei mai iubiți și îndrăgiți artiști de la noi. Acesta a fost mereu la inima fanilor săi, prin melodiile de dragoste pe care le-a lansat, de-a lungul timpului. Ceea ce nu multă lume știe, însă, despre Marcel Pavel, este faptul că acesta a absolvit facultatea la vârsta de 51 de ani.

Marcel Pavel a urmat cursurile Conservatorului din București, pe care le-a absolvit cu brio. El nu a fost, de fapt, singurul artist care a făcut facultatea târziu, la vârsta maturității. În aceeași situație s-au găsit și Mihaela Rădulescu, Oana Sârbu și Tania Budi. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
On Cloudboom Strike jpg
image
image
image
image
image
image
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net