Fosta iubită a lui Bobby Păunescu, Andreea Ilie, se pregătește de nuntă. Ce surpriză i-a pregătit afaceristul italian

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Bat clopote de nuntă pentru frumoasa mezzosoprană Andreea Ilie! Fosta iubită a lui Bobby Păunescu se iubește de un an cu afaceristul italian Virginio Dell Uomo, care se pregătește să-i ofere inelul.

Bat clopote de nuntă pentru frumoasa mezzosoprană Andreea Ilie! Fosta iubită a lui Bobby Păunescu se iubește de un an cu afaceristul italian Virginio Dell Uomo, care se pregătește să-i ofere inelul.

Frumoasa mezzosoprană Andreea Ilie a dat lovitura în dragoste! După despărțirea de omul de afaceri Bobby Păunescu, focoasa brunetă și-a găsit fericirea în brațele lui Virginio Dell Uomo, un investitor italian (în vârstă de 46 de ani), care s-a mutat în România, la Brașov.

Bărbatul este potent financiar și se ocupă de afaceri prospere în zona de imobiliare, panificație și pizzerii, în plus mai deține mai multe terenuri în Brașov, București și Constanța.

Andreea Ilie:„Încă nu m-a cerut în căsătorie, dar inelul e pregătit!”

Cei doi s-au cunoscut chiar la un eveniment organizat la Ambasada Italiei la București, atunci când mezzosoprana a cântat imnul Italiei, iar Virginio s-a îndrăgostit la prima vedere. Omul de afaceri a fost de atunci nelipsit de la spectacolele pe care frumoasa româncă le susține la București, Roma sau în alte orașe din lume.

Relația dintre cei doi evoluează cu pași rapizi, iar Andreea l-a prezentat deja părinților pe iubitul ei. Mai nou, Andreea a fost pusă în gardă de iubit, care a pregătit deja și inelul. Deci nunta e pe aproape!

Încă nu știu dacă am de gând să mă mut la Brașov cu el, căci este foarte greu pentru mine cu programul. Deocamdată nu știu, o să vedem ce-mi rezervă viitorul. Dar, două zile pe săptămână sunt la Brașov, nu în weekend-uri, că am spectacole la Operă, ne împărțim cum putem.

Am făcut un an și câteva luni de relație. Din câte știu, el a pregătit inelul. Mi-a zis să mă pregătesc că l-a comandat deja, cred că luna viitoare se întâmplă cererea în căsătorie. Încă nu m-a cerut, dar poate că este doar un inel așa de simplă prietenie”, a declarat artista.

„Mireasă nu prea mă văd”

Mireasă nu prea mă văd. Am avut deja ocazia să mă îmbrac în rochie de mireasă de mai multe ori, în atâtea defilări de modă și nu știu dacă aș mai ști ce rochie mi-aș dpri. Nu neapărat mi-aș dori o căsătorie, dar îmi doresc o familie.

Nunta o văd pe o plajă doar noi doi în Italia dacă se poate, dacă el este italian”, a declarat Andreea Ilie, în exclusivitate pentru Click!, la un eveniment monden.

Andreea Ilie s-a iubit cu Bobby Păunescu și cu Dan Bittman

Andreea Ilie (37 de ani) este o cunoscută și talentată mezzosoprană din Timișoara, fiind considerată una dintre cele mai frumoase cântărețe de operă din România.

Andreea a susținut pentru prima dată un concert la vârsta de 25 ani și a cochetat și cu modellingul în adolescență, însă doar ca hobby. A terminat Colegiul National de Artă „Ion Vidu”, specializarea Canto Clasic, apoi a absolvit Conservatorul.

Din anul doi de facultate, mezzosoprana a fost angajată la Filarmonica din Timișoara. Este deja cunoscută atât pe plan național, cât și internațional. De-a lungul anilor a interpretat de mai multe ori Maddalena în „Rigoletto” de Verdi, La Zia Principesa în „Sora Angelica” sau Zita în „Gianni Scchichi”.

Andreea Ilie a avut de-a lungul timpului relații cu mai mulți bărbați celebri din România, de notorietate fiind relația ei cu omul de afaceri Bobby Păunescu. Cei doi au fost împreună timp de doi ani, însă în cele din urmă au decis să meargă pe drumuri separate. Andreea s-a iubit în trecut și cu Norris Mărgeanu, dar și cu solistul trupei Holograf, Dan Bittman.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net