Ea este noua iubită a lui Bobby Păunescu! Modelul Emma Christina i-a luat locul Andreei Ilie!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Bobby Păunescu nu a stat prea mult singur după despărțirea de mezzosoprana Andreea Ilie. Omul de afaceri are o nouă iubită, o altă bombă sexy, așa cum ne-a obișnuit. Modelul Emma Christina este noua parteneră de viață a miliardarului, cunoscut pentru relațiile sale cu femei una și una!

Omul de afaceri Bobby Păunescu a avut numai iubite frumoase și celebre Sursa: Facebook
Omul de afaceri Bobby Păunescu a avut numai iubite frumoase și celebre Sursa: Facebook

Bobby Păunescu este pe cai mari!

Bobby Păunescu (48 de ani) nu se dezminte când vine vorba de femei frumoase! A avut numai iubite alese pe sprânceană! Cele mai râvnite domnișoare ale momentului i-au căzut în mreje potentului om de afaceri.

De la Monica Bârlădeanu la modelul Alice Peneacă, cu care s-a și căsătorit, apoi la mezzoprana Andreea Ilie, Bobby Păunescu a ajuns tot la un model de talie internațională! Cam acesta este palmaresul amoros de până acum al omului de afaceri, care nu ratează nici o frumusețe autohtonă.

Ultima iubită a lui Bobby Păunescu a fost mezzosoprana Andreea Ilie, cu care însă afaceristul nu a rezistat prea mult. Doar doi ani a durat povestea lor de amor. Milionarul a plimbat-o prin Italia pe frumoasa brunetă, acolo unde deține și o proprietate de lux, fix pe Coasta Amalfi, la Positano, însă soprana a pus punct relației cu patronul B1 TV. Acum, Andreea și-a găsit fericirea în brațele unui alt om de afaceri potent, italianul Virginio Dell Uomo, după cum Click! a dezvăluit în exclusivitate.

Nici Bobby Păunescu nu a stat să sufere prea mult după mezzosoprană, așa că și-a refăcut viața, în timp record, alături de modelul Emma Christina, o tânără de-o frumusețe răpitoare, care face ravagii, mai nou, pe podiumurile de modă internaționale.

Surse din anturaj: „Sunt foarte fericiți împreună!”

Cei doi au fost, deja, văzuți împreună la evenimentele unde Cristina prezintă moda și au fost dați în vileag că formează un cuplu chiar de către colegele modelului, designeri cunoscuți în lumea modei de la noi.

Tânăra, în vârstă de 22 de ani, are deja o carieră de succes în lumea fashion. Recent, ea fost protagonista unui shooting realizat de către designerul Andreea Simona, pentru festivalul de modă de la Veneția.

Am ales-o pe Emma pentru acest shooting pentru că ea transmite, e senzuală și feminină. Mi-a plăcut mult. Noi ne cunoaștem și cu Bobby, suntem prieteni de familie. Ei au o relație ok, se înțeleg foarte bine. Am ieșit împreună săptămânile trecute și erau foarte fericiți, asta vă pot spune.

Ea e foarte serioasă, e profesionistă ca model și e foarte ambițioasă. Am avut acest shooting cu Emma pentru noua campanie a branduui nostru, singurul brand selectat la Festivalul de la Veneția”, a declarat designerul Andreea Simona, pentru Click!

Până la acest moment, cei doi îndrăgostiți nu au postat imagini cu ei pe rețelele de socializare, știut fiind faptul că Bobby Păunescu vrea discreție totală atunci când vine vorba de relațiile sale cu femei, mai mult sau mai puțin celebre.

Palmares amoros impresionant! 

De altfel, este de remarcat faptul că mai toate iubitele lui Bobby Păunescu din ultimii ani seamănă între ele. Au corp de gazelă, buze pline și senzuale și sunt brunete. Emma Christina seamănă cu fosta soție a lui Bobby Păunescu, și ea model de profesie, Alice Peneacă, cu care acesta a fost căsătorit timp de trei ani.

Cea mai lungă relație, însă, a afaceristului rămâne însă cea cu Monica Bârlădeanu, cu care acesta a stat 11 ani, fără însă a o lua de soție.

Bobby Păunescu (48 de ani) este regizor, producător, scenarist, om de afaceri și patronul B1 TV. A avut realții cu femei celebre și frumoase, printre care actrița Monica Bârlădeanu, modelul Alice Peneacă (care i-a fost soție între 2015 și 2018) și mezzosprana Andreea Ilie. Bobby Păunescu este fiul cunoscutului om de afaceri George Constantin Păunescu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
banner jean Gavril png
Elena Merișoreanu le-a mulțumit tuturor pentru atenția acordată și pentru distincția primită
parintele gabriel cazacu casin jpg
428618687 7413244475406071 3174820995136099322 n jpg
masa de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net