Virginio, ti amo! Andreea Ilie, detalii picante despre relația cu italianul afacerist

Ultima actualizare:

Frumoasa mezzosoprană Andreea Ilie a dat lovitura, din nou, în amor. După despărțirea de omul de afaceri Bobby Păunescu, bruneta și-a găsit liniștea în brațele lui Virginio Dell Uomo, un investitor italian de 45 de ani, care s-a și mutat în România. 

Andreea Ilie, alături de noul iubit
Andreea Ilie, alături de noul iubit

Italianul Virginio Dell Uomo și frumoasa Andreea Ilie s-au cunoscut în urmă cu trei luni, la un eveniment organizat la Ambasada Italiei la București. Mezzosoprana a cântat imnul Italiei, iar Virginio s-a îndrăgostit pe loc de ea.

Omul de afaceri este nelipsit de la concertele pe care frumoasa româncă le susține la București, la Roma sau alte orașe din lume. Relația dintre cei doi evoluează cu pași rapizi, iar Andreea l-a prezentat deja părinților pe iubitul ei. 

Bărbatul este potent financiar și se ocupă de imobiliare, de panificație, pizzerii și deține mai multe terenuri în Brașov, București și Constanța.

Andreea a făcut noi mărturisiri despre relația cu iubitul italian într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Click! 

Andreea Ilie: „Italia e țara mea de suflet!”

  • Andreea, cum ai petrecut vara aceasta? Înțeleg că a fost o vară fierbinte din toate punctele de vedere… Ce amintiri frumoase ai strâns în această vacanță? Pe unde te-ai plimbat și ce anume te-a impresionat?

Italia fiind țara mea de suflet, pot spune din start că ador locurile unde am fost în această vară. Sardegna îți taie respirația. Cel mai frumos loc de acolo a fost Spiaggia del Cavaliere, locul fiind numit și Isola di Budelli. 

  • Ești într-o nouă relație, care ai recunoscut chiar tu că ți-a schimbat viața. Din ce puncte de vedere? 

Am avut încredere de la început în el. Este o schimbare in viața mea, având in vedere că petrecem majoritatea timpului împreună. Adrenalina am întâlnit-o într-o călătorie pe motor până în Croația. A fost o experiență unică, pe care aș repeta-o.

Între offroad, adrenalina cu motorul și operă!

  • Ai spus chiar tu că ai avut parte de multă adrenalină. Ce anume te-a atras la persoana de lângă tine? 

Recunosc că m-a atras vizual la început. Mi-a plăcut, pur și simplu. Îl admir pentru intelectul lui, pentru sufletul lui, semănam foarte mult din multe puncte de vedere și ne completăm reciproc. 

  • Unde anume te vedem pe scenă toamna aceasta? Înțeleg că pregătești un proiect de pop opera…

Sunt angajată ca artist liric mezzosoprană a Operei Naționale București și pregătim, în momentul de față, Poveștirile lui Hoffman - J. Offenbach.

Debutez pe 12 octombrie în rolul Irinei Gurov din Opera “Doamna cu cățelul”, o operă contemporană scrisă de Livia Teodorescu Ciocanea.

  • De ce ai ales opera în defavoarea modellingului? 

Am cochetat cu scena modellingului la recomandarea unor apropiaţi şi am considerat că mă va ajuta în viitoarea meserie. Dupa cum prea bine cunoaşteţi, mulţi artişti au trac când ies pe scenă, eu, prin defilările pe podiumurile de la prezentările de modă, mi-am redus mult acest trac. A fi manechin este un hobby pentru mine, pe care îl practic în timpul liber.

  • Ai un rol anume pe care ți l-ai dori să-l interpretezi? 

Sunt mezzosoprană și rolul de excepție pentru orice mezzosoprană este rolul Carmen, din opera cu același nume de G.Bizet.  Sunt multe opere în care mi-aș dori să debutez, dar toate la timpul lor.

Andreea Ilie, relații de iubire cu Bobby Păunescu și Dan Bittman 

Andreea Ilie (36 de ani) este o celebră mezzosoprană din Timișoara și este una dintre cele mai frumoase cântărețe de operă din România.

A susținut pentru prima dată un concert la vârsta de 25 ani. Vedeta a cochetat și cu modellingul în adolescență, însă a precizat că a fost doar un hobby.  Andreea a terminat Colegiul National de Artă „Ion Vidu”, specializarea Canto Clasic, apoi a absolvit Conservatorul. 

Din anul doi de facultate, mezzosoprana a fost angajată la Filarmonica din Timișoara. Aceasta este cunoscută atât pe plan național cât și internațional. De-a lungul anilor a interpretat de mai multe ori Maddalena în Rigoletto de Verdi, La Zia Principesa în Sora Angelica, Zita în Gianni Scchichi.

Andreea Ilie a avut de-a lungul timpului relații cu mai mulți bărbați celebri. Ultimul bărbat din viața artistei este omul de afaceri Bobby Păunescu. Cei doi au fost împreună timp de doi ani, însă în cele din urmă au decis să meargă pe drumuri separate. Aceasta s-a iubit în trecut și cu Norris Mărgeanu, dar și cu solistul trupei Holograf, Dan Bittman. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!


Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg