Mezzosoprana Andreea Ilie îl ia peste picior pe Dan Bittman, fostul ei iubit. Ce mesaj ironic a publicat, legat de vaccinare

15 noiembrie 2021 11:40   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mezzosoprana Andreea Ilie, actuala iubită a producătorului de filme Bobby Păunescu, a trimis câteva "săgeți" ascuțite direct către Dan Bittman, unul dintre bărbații cu care ea a avut o relație, în trecut. Tema? Vaccinarea!

Zilele acestea, mezzosoprana Andreea Ilie se află la filmări, la studiourile de la Buftea, unde se toarnă filmul lui Tim Burton, "Familia Addams - Wednesday”, cu Catherine Zeta Jones într-unul din rolurile principale. De pe platouri, Andreea Ilie a postat un mesaj pro vaccinare pe Instastory, folosindu-l drept exemplu negativ pe Dan Bittman, nimeni altul decât fostul ei iubit. Andreea a folosit un joc de cuvinte și a scris: "Vaccinați-vă, nu faceți ca Battman!", punând pe fundal melodia "Banii vorbesc", a trupei Holograf, din care face parte Dan Bittman.

Dan Bittman a contestat măsurile luate de autorități în pandemie

Încă de la începutul pandemei de Covid-19, Dan Bittman a făcut declarații năucitoare despre coronavirus, îndemnând oamenii să iasă în stradă pentru a protesta împotriva restricțiilor luate de autorități. Dan Bittman a ajuns chiar până acolo, încât s-a blestemat să moară și el de Covid-19, într-un acces de furie, pentru că fost șomer cu muzica, din cauza restricțiilor. Pentru acest lucru, fanii lui l-au taxat serios și mulți l-au criticat dur pe Dan Bittman.

Citește și:

Bobby Păunescu și iubita soprană, vacanță romantică în Capri. Cum a răsfățat-o afaceristul pe senzuala brunetă

Noua iubită a lui Bobby Păunescu e o superbă mezzosoprană! Ce spune tânăra despre relația cu milionarul

EXCLUSIV Primele declarații ale Andreei Ilie, noua iubită a lui Bobby Păunescu: «A venit în viaţa mea exact în momentul potrivit»

Mai multe