Superba mezzosoprană Andreea Ilie, apariție răvășitoare la plajă

Ultima actualizare:

Mezzosoprana Andreea Ilie se află într-o vacanță în Republica Dominicană. Celebra artistă a postat câteva imagini, spre deliciul fanilor, care i-au admirat silueta. 

Andreea Ilie, spectaculoasă în Republica Dominicană!
Andreea Ilie, spectaculoasă în Republica Dominicană!

Mezzosoprana Andreea Ilie, ca o zeiță în Republica Dominicană

Frumoasă, tânără și extrem de talentată, mezzosoprana Andreea Ilie se bucură de câteva zile cu soare. Nu oriunde, ci în Republica Dominicană, unde a realizat și o ședință foto inedită. 

Fie că s-a pozat cu copiii localnicilor, fie la plajă, în ținute care i-au pus trupul în evidență, artista a reușit să atragă cu adevărat atenția. Trebuie să recunoaștem că Andreea Ilie arată spectaculos la cei 37 de ani. Parcă e trasă prin inel! Picioare lungi, talie de viespe, un păr bogat și negru, iar chipul luminat atrage ca un adevărat magnet.

Chiar și în vacanță, Andreea Ilie ascultă muzică de colecție, în clipurile postate imaginile fiind acompaniate de clasici. Cu siguranța a venit ca o gură de aer, mai ales că mezzosoprana este continuu pe scenă, iar un sejur de relaxare a fost, cel mai probabil, mai mult ca bine venit.

Andreea Ilie este pasionată și de modeling, televiziune, nu doar muzică. Are și cu ce! Celebra mezzosoprana a realizat, de-a lungul timpului, mai multe ședințe foto, chiar și în costume de baie. Îndrăzneață, faimoasa artistă a reușit să le intre în grații tuturor fanilor prin modul ei de a fi, transparență, dar și talent.

Andreea Ilie, talentată de mic copil!

Frumoasa mezzosoprană este din Timișoara, iar dragostea pentru muzica clasică a descoperită de mică, chiar în sânul familiei. Fiind atrasă de acest domeniu, ea a urmat studiile la Colegiul National de Artă „Ion Vidu”, după care a terminat Conservatorul în Timișoara.

Printre cele mai cunoscute interpretări ale Andreei Ilie se numără Zita în Gianni Scchichi, Maddalena în Rigoletto de Verdi, La Zia Principesa în Sora Angelica (Puccini) sau Mercedes în Carmen (Bizet). 

Andreea Ilie a cântat la Filarmonica Banatul, după care a început colaborarea cu Opera Națională din București.

Andreea Ilie, relație cu Norris Mărgeanu, Dan Bittman și Bobby Păunescu

Mezzosoprana a avut câteva relații de iubire cu trei dintre cei mai căutați bărbați de pe plaiul mioritic, respectiv Norris Mărgeanu, preşedintele Federaţiei Române de Automobilism, Dan Bittman, solistul trupei Holograf,  și Bobby Păunescu, om de afaceri și patronul B1TV.

După ce și-a făcut apariția la brațul lui Bobby Păunescu, Andreea Ilie a declarat, într-un interviu pentru Click!, pe care îl puteți citi aici, că acesta este fără doar și poate un bărbat cu multe calități. Apariția în viața ei a fost cu adevărat un lucru de care avea nevoie.

 „Este un om deosebit şi sunt o norocoasă să îi fiu alături, am ce învăţa din multe puncte de vedere de la el. A venit în viaţa mea exact în momentul potrivit, unde maturitatea mea emoţională şi experienţa lui profesională, plus bunătatea lui sunt cele mai importante aspecte pe care le doresc în acest moment. Bineînţeles, ca orice relaţie, la început nu are prea multe de dezvăluit şi ca atare nu am foarte multe de comentat pe acest subiect.”, a declarat Andreea Ilie, pentru Click!

Din păcate, relația lor s-a terminat rapid, la fel de repede ca entuziasmul pentru iubire pe care l-au simțit la început. Idila dintre Bobby Păunescu și Andreea Ilie a durat aproape un an.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net