Superba mezzosopran─â Andreea Ilie, apari╚Ťie r─âv─â╚Öitoare la plaj─â

Mezzosoprana Andreea Ilie se afl─â ├«ntr-o vacan╚Ť─â ├«n Republica Dominican─â. Celebra artist─â a postat c├óteva imagini, spre deliciul fanilor, care i-au admirat silueta.┬á

image
Andreea Ilie, spectaculoasă în Republica Dominicană!

Mezzosoprana Andreea Ilie, ca o zei╚Ť─â ├«n Republica Dominican─â

Frumoas─â, t├ón─âr─â ╚Öi extrem de talentat─â, mezzosoprana Andreea Ilie se bucur─â de c├óteva zile cu soare. Nu oriunde, ci ├«n Republica Dominican─â, unde a realizat ╚Öi o ╚Öedin╚Ť─â foto inedit─â.┬á

Fie c─â s-a pozat cu copiii localnicilor, fie la plaj─â, ├«n ╚Ťinute care i-au pus trupul ├«n eviden╚Ť─â, artista a reu╚Öit s─â atrag─â cu adev─ârat aten╚Ťia. Trebuie s─â recunoa╚Ötem c─â Andreea Ilie arat─â spectaculos la cei 37 de ani. Parc─â e tras─â prin inel! Picioare lungi, talie de viespe, un p─âr bogat ╚Öi negru, iar chipul luminat atrage ca un adev─ârat magnet.

Chiar ╚Öi ├«n vacan╚Ť─â, Andreea Ilie ascult─â muzic─â de colec╚Ťie, ├«n clipurile postate imaginile fiind acompaniate de clasici. Cu siguran╚Ťa a venit ca o gur─â de aer, mai ales c─â┬ámezzosoprana este continuu pe scen─â, iar un sejur de relaxare a fost, cel mai probabil, mai mult ca bine venit.

Andreea Ilie este pasionat─â ╚Öi de modeling, televiziune, nu doar muzic─â. Are ╚Öi cu ce! Celebra mezzosoprana a realizat, de-a lungul timpului, mai multe ╚Öedin╚Ťe foto, chiar ╚Öi ├«n costume de baie. ├Ändr─âznea╚Ť─â, faimoasa artist─â a reu╚Öit s─â le intre ├«n gra╚Ťii tuturor fanilor prin modul ei de a fi, transparen╚Ť─â, dar ╚Öi talent.

stanga
dreapta
andreea ilie george paunescu jpeg
andreea ilie bobby paunescu jpeg
andreea ilie jpeg
andreea ilie jpg
andreea ilie 1 jpg
andreea ilie 0 jpeg
andreea ilie 3 jpg
andreea ilie 4 jpg
andreea ilie 5 jpg

Andreea Ilie, talentat─â de mic copil!

Frumoasa mezzosopran─â este din Timi╚Öoara, iar dragostea pentru muzica clasic─â a descoperit─â de mic─â, chiar ├«n s├ónul familiei. Fiind atras─â de acest domeniu, ea a urmat studiile la Colegiul National de Art─â ÔÇ×Ion ViduÔÇŁ, dup─â care a terminat Conservatorul ├«n Timi╚Öoara.

Printre cele mai cunoscute interpretări ale Andreei Ilie se numără Zita în Gianni Scchichi, Maddalena în Rigoletto de Verdi, La Zia Principesa în Sora Angelica (Puccini) sau Mercedes în Carmen (Bizet). 

Andreea Ilie a c├óntat la┬áFilarmonica Banatul, dup─â care a ├«nceput colaborarea cu Opera Na╚Ťional─â din Bucure╚Öti.

Andreea Ilie, rela╚Ťie cu Norris M─ârgeanu, Dan Bittman ╚Öi Bobby P─âunescu

Mezzosoprana a avut c├óteva rela╚Ťii de iubire cu trei dintre cei mai c─âuta╚Ťi b─ârba╚Ťi de pe plaiul mioritic, respectiv┬áNorris M─ârgeanu, pre┼čedintele Federa┼úiei Rom├óne de Automobilism, Dan Bittman, solistul trupei Holograf,┬á ╚Öi Bobby P─âunescu, om de afaceri ╚Öi patronul B1TV.

Dup─â ce ╚Öi-a f─âcut apari╚Ťia la bra╚Ťul lui Bobby P─âunescu, Andreea Ilie a declarat, ├«ntr-un interviu pentru Click!, pe care ├«l pute╚Ťi citi┬áaici, c─â acesta este f─âr─â doar ╚Öi poate un b─ârbat cu multe calit─â╚Ťi. Apari╚Ťia ├«n via╚Ťa ei a fost cu adev─ârat un lucru de care avea nevoie.

┬áÔÇ×Este un om deosebit ┼či sunt o norocoas─â s─â ├«i fiu al─âturi, am ce ├«nv─â┼úa din multe puncte de vedere de la el. A venit ├«n via┼úa mea exact ├«n momentul potrivit, unde maturitatea mea emo┼úional─â ┼či experien┼úa lui profesional─â, plus bun─âtatea lui sunt cele mai importante aspecte pe care le doresc ├«n acest moment. Bine├«n┼úeles, ca orice rela┼úie, la ├«nceput nu are prea multe de dezv─âluit ┼či ca atare nu am foarte multe de comentat pe acest subiect.ÔÇŁ, a declarat Andreea Ilie, pentru┬áClick!

Din p─âcate, rela╚Ťia lor s-a terminat rapid, la fel de repede ca entuziasmul pentru iubire pe care l-au sim╚Ťit la ├«nceput. Idila dintre Bobby P─âunescu ╚Öi Andreea Ilie a durat aproape un an.

Olivia Newton John ╚Öi John Travolta, apropia╚Ťi ╚Öi ├«n 1978, c├ónd abia ap─âruse filmul ÔÇŁGreaseÔÇŁ jpeg
cub bianca dragusanu png
image png
cub cristina rus (1) png
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
Tiriac
Alexia Eram (6) jpg
bodo 2 jpg
image
image
image
image
241314723 273912584335594 2604248591408618643 n jpg
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
vica blochina 3 jpg
9b1c31bd db85 48e3 a822 65a0b821e8f8 jpg
Tiriac
will smith chris rock jpg