Andreea Ilie, apariție spectaculoasă lângă un influent om de afaceri italian

Andreea Ilie, fosta iubită a lui Dan Bittman, pare că-și trăiește marea iubire alături de un om de afaceri din Italia, Virginio Dell Uomo, dar care a început să activeze în orașul Brașov.

Acesta s-a stabilit în Brașov, dar are afaceri și în alte orașe, chiar și în București. În vârstă de 45 de ani, Virginio Dell Uomo a cunoscut-o complet întâmplător pe Andreea Ilie. 

Andreea Ilie, alături de un om de afaceri din Italia?

Cei doi s-ar fi cunoscut acum trei luni, în urma unui concert la Ambasada Italiei la București. Acolo, Virginio a asistat la concertul mezzosopranei și s-ar fi îndrăgostit pe loc. Potrivit surselor Cancan, conversația dintre cei doi a decurs exact ca în filmele amoroase, în care cei doi s-ar fi îndrăgostit de la prima vedere.

Citește și Superba mezzosoprană Andreea Ilie, apariție răvășitoare la plajă

Specific unui om de afaceri, Virginio Dell Uomo i-ar fi propus prima întâlnire artistei. La scurt timp, după o întâlnire care a decurs perfect, cei doi au continuat să se vadă. De atunci, acesta nu lipsește de la niciun concert al mezzosopranei, indiferent de orașul în care este susținut.

Andreea Ilie și Virginio Dell Uomo / Sursa: Instagram
Andreea Ilie și Virginio Dell Uomo / Sursa: Instagram

Fie că e vorba de București, fie că e vorba de Roma sau alte orașe din Italia, Virginio Dell Uomo nu ratează niciun eveniment important din viața artistei, plecările peste hotare devenind un obicei la ordinea zilei.

Virginio Dell Uomo - noroc în dragoste, ghinion pe plan financiar

Totuși, pe lângă succesul pe care îl are în dragoste, se pare că Virginio nu este foarte norocos pe partea de business.

Virginio deține și câteva imobile dintr-un cartier rezidențial aflat la câteva minute de municipiul Brașov, iar aceste clădiri sunt motivul principal pentru care proprietarii au decis să depună plângeri împotriva dezvoltatorului.

Vezi și Bobby Păunescu s-a despărțit de Andreea Ilie! «Prefer să nu îmi discut relațiile în public»

În Sânpetru, locatarii dintr-un complex rezidențial format din 15 blocuri de locuințe ar fi scos mii de euro pentru a depune plângeri împotriva lui Virginio Dell Uomo.

Locatarii se plâng că nu au acces la canalizare, străzile sunt pline de noroi, iar serviciul de salubrizare are mari probleme privind colectarea deșeurilor.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

mihai voropchievici 1 jpeg
foto1 jpg
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
FotoJet (11) jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (4) jpg
FotoJet (10) jpg
Alina jpeg
image
image
image
image
image
image
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png