Alice Peneac─â, despre divor╚Ťul de Bobby P─âunescu. Care este motivul separ─ârii

18 decembrie 2018
image
Alice Peneac─â a vorbit despre motivele care au dus la divor╚Ťul de Bobby P─âunescuFoto: Click!

Alice Peneac─â a vorbit despre divor╚Ťul de Bobby P─âunescu, dezv─âluind ╚Öi care au fost motivele care au dus ├«n cele din urm─â la separare. Cei doi nu mai formeaz─â un cuplu de mai bine de un an, ├«ns─â divor╚Ťul s-a pronun╚Ťat abia la ├«nceputul lunii decembrie a acestui an.

La trei ani de c─âsnicie, Alice Peneac─â ╚Öi fostul ei so╚Ť, Bobby P─âunescu, au decis s─â porneasc─â pe c─âi separate, ├«ns─â divor╚Ťul propriu-zis s-a pronun╚Ťat abia pe 10 decembrie anul acesta. ├Äncep├ónd cu aceast─â dat─â, Alice a devenit din nou o femeie liber─â, a╚Öa cum recunosc ╚Öi actele, dar nu a sc─âpat ├«n totalitate de subiectul c─âsniciei sale care a luat sf├ór╚Öit. Cum admiratorii acesteia au fost extrem de curio╚Öi de motivele care au stat ├«n spatele separ─ârii celor doi, Alice a dorit ├«ntr-un final s─â fac─â lumin─â.

├Äntr-un interviu acordat pentru Pro TV, Alice Peneac─â a vorbit despre mariajul s─âu, dezv─âluind care au fost motivele ce au dus la separare. ├Än data de 10 decembrie 2018, magistra╚Ťii de la Judec─âtoria Sectorului 2 au dat sentin╚Ťa definitiv─â ├«n procesul de divor╚Ť pe care modelul l-a deschis ├«n luna iulie a acestui an. Miliardarul Bobby P─âunescu, ├«n v├órst─â de 44 de ani, s-a desp─âr┼úit ├«n doar c├óteva minute de so┼úia lui, Alice 26 de ani, fotomodelul revenind la numele ei de fat─â. 

image
Alice Peneac─â ╚Öi Bobby P─âunescu, ├«n ziua nun╚Ťii

Care sunt motivele care au dus la divor╚Ťul celor doi

Alice Peneac─â a f─âcut c├óteva preciz─âri legate de divor╚Ťul s─âu de Bobby P─âunescu. ÔÇ×Suntem separa╚Ťi de mai bine de un an ╚Öi jum─âtate, ├«ns─â pe data de 10 decembrie a avut loc divor╚Ťul. Am divor╚Ťat la tribunal, a fost ╚Öi el de acord cu divor╚Ťul. Nu am niciun regret, este o experien╚Ť─â din care am ├«nv─â╚Ťat foarte multe lucruri ╚Öi sper ca pe viitor s─â iau decizii mai bune!

Nu exist─â prietenie, ├«ns─â exist─â respect, din partea mea. Am ajuns ├«mpreun─â la concluzia c─â divor╚Ťul este singura solu╚Ťie, ├«ns─â am ales s─â depun actele, ├«ntruc├ót vreau s─â merg mai departe cu via╚Ťa mea. ├Än urma divor╚Ťului am r─âmas cu o experien╚Ť─â de via╚Ť─â. Eu sunt ok pentru c─â muncesc ╚Öi am grij─â de mineÔÇŁ, a explicat Alice Peneac─â.

├Än ceea ce prive╚Öte motivele care au dus la divor╚Ť, fotomodelul a declarat: ÔÇ×Pe de-o parte nepotrivire de caracter, pe de alt─â parte am realizat c─â dragostea de sine este mult mai important─â! Av├ónd ├«n vedere c─â suntem separa╚Ťi de foarte mult timp, consider c─â sunt foarte bine acum ╚Öi m─â simt bine! Sunt fericit─â ╚Öi ├«mi doresc s─â ├«nt├ólnesc pe cineva potrivit pentru sufletul meuÔÇŁ, a mai ad─âugat Alice Peneac─â. 

bianca dragusanu
catalin eva maruta jpg
BeFunky collage (10) jpg
Ce face si cum arata acum Liviu Arteni fostul sot al celebrei Israela Vodovoz 1024x576 webp
anda adam
anda adam png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
C─ât─âlin Zm─âr─ândescu 7 jpg webp
1 anda adam jpg jpeg
pepe si yasemine ody
Screenshot 2022 05 17 at 16 01 52 png
andreea marin iubit jpg
claudia patrascanu gabi badalau 0 jpeg