Alice Peneacă, despre divorțul de Bobby Păunescu. Care este motivul separării

Ultima actualizare:

    Alice Peneacă a vorbit despre motivele care au dus la divorțul de Bobby PăunescuFoto: Click!
Alice Peneacă a vorbit despre motivele care au dus la divorțul de Bobby PăunescuFoto: Click!

Alice Peneacă a vorbit despre divorțul de Bobby Păunescu, dezvăluind și care au fost motivele care au dus în cele din urmă la separare. Cei doi nu mai formează un cuplu de mai bine de un an, însă divorțul s-a pronunțat abia la începutul lunii decembrie a acestui an.

La trei ani de căsnicie, Alice Peneacă și fostul ei soț, Bobby Păunescu, au decis să pornească pe căi separate, însă divorțul propriu-zis s-a pronunțat abia pe 10 decembrie anul acesta. Începând cu această dată, Alice a devenit din nou o femeie liberă, așa cum recunosc și actele, dar nu a scăpat în totalitate de subiectul căsniciei sale care a luat sfârșit. Cum admiratorii acesteia au fost extrem de curioși de motivele care au stat în spatele separării celor doi, Alice a dorit într-un final să facă lumină.

Într-un interviu acordat pentru Pro TV, Alice Peneacă a vorbit despre mariajul său, dezvăluind care au fost motivele ce au dus la separare. În data de 10 decembrie 2018, magistrații de la Judecătoria Sectorului 2 au dat sentința definitivă în procesul de divorț pe care modelul l-a deschis în luna iulie a acestui an. Miliardarul Bobby Păunescu, în vârstă de 44 de ani, s-a despărţit în doar câteva minute de soţia lui, Alice 26 de ani, fotomodelul revenind la numele ei de fată. 

Alice Peneacă și Bobby Păunescu, în ziua nunții
Alice Peneacă și Bobby Păunescu, în ziua nunții

Care sunt motivele care au dus la divorțul celor doi

Alice Peneacă a făcut câteva precizări legate de divorțul său de Bobby Păunescu. „Suntem separați de mai bine de un an și jumătate, însă pe data de 10 decembrie a avut loc divorțul. Am divorțat la tribunal, a fost și el de acord cu divorțul. Nu am niciun regret, este o experiență din care am învățat foarte multe lucruri și sper ca pe viitor să iau decizii mai bune!

Nu există prietenie, însă există respect, din partea mea. Am ajuns împreună la concluzia că divorțul este singura soluție, însă am ales să depun actele, întrucât vreau să merg mai departe cu viața mea. În urma divorțului am rămas cu o experiență de viață. Eu sunt ok pentru că muncesc și am grijă de mine”, a explicat Alice Peneacă.

În ceea ce privește motivele care au dus la divorț, fotomodelul a declarat: „Pe de-o parte nepotrivire de caracter, pe de altă parte am realizat că dragostea de sine este mult mai importantă! Având în vedere că suntem separați de foarte mult timp, consider că sunt foarte bine acum și mă simt bine! Sunt fericită și îmi doresc să întâlnesc pe cineva potrivit pentru sufletul meu”, a mai adăugat Alice Peneacă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net