Cum a reacționat Alexandra Dinu, după ce s-a scris că ar avea o relație cu Bobby Păunescu: „Nu ar fi fost nevoie nici să ascund și nici să îl neg…”

Ultima actualizare:

Mereu discretă în ceea ce privește viața ei personală, Alexandra Dinu (42 de ani) face primele declarații despre o presupusă relație amoroasă între ea și Bobby Păunescu (48 de ani).

Click! a dezvăluit zilele trecute că Bobby Păunescu și actrița Alexandra Dinu se bucură în aceste zile de o vacanță la vila de lux a lui Bobby Păunescu din Positano - Italia. Omul de afaceri a fost cel care a postat pe rețelele sociale un videoclip în care se distrează alături de Alexandra și de o prietenă a lor, modelul Cristina Postolachi, în Roma și Napoli.

Scandalul s-a iscat însă de la o fotografie postată de Bobby Păunescu pe Instagram în dormitorul vilei de la Positano, în care se distinge o femeie blondă ce seamănă izbitor chiar cu prima soție a lui Adrian Mutu, actrița Alexandra Dinu.

Deranjată de speculațiile apărute în presă, Alexandra Dinu a luat atitudine și a ținut să facă o declarație în care a precizat că ea și Bobby Păunescu au strict o relație de amiciție.

“În legătură cu informațiile apărute în spațiul public, vreau să lămuresc faptul că sunt doar simple speculații.

Sunt într-o relație de amiciție de mulți ani cu Bobby Păunescu, și am petrecut câteva zile de vacanță, la Villa Treville din Positano, împreună cu el și cu mai mulți prieteni comuni. Au fost publicate pe Instagram Stories mai multe video-uri din timpul vacanței petrecute aici, pe care le-am și repostat fără să mă gândesc că pot genera speculații cu privire la o relație între mine și Bobby.  

Dezamăgită de „prietenul vechi” Bobby Păunescu?

Repet. Între mine și Bobby nu e NICI O ALTĂ RELAȚIE în afară de cea de amiciție și colaborare profesională. Mai mult, sunt dezamăgită de faptul că un prieten vechi, așa cum l-am considerat pe Bobby, a lăsat să se înțeleagă ceva mai mult, printr-o fotografie urcată pe Instagram Stories, în care apare o altă femeie cu părul blond, a cărei față însă nu se vede și al cărui nume l-am aflat ulterior. Identitatea ei nu am să o fac publică, tocmai pentru că respect dreptul oricărei persoane la viața privată (…).

Dacă aș fi avut o relație amoroasă cu Bobby Păunescu nu ar fi fost nevoie nici să ascund acest lucru și nici să îl neg. Aceste articole nefondate și preluate de toată presă fără să mi se ceară măcar un punct de vedere sunt abuzive și îmi aduc atingere imaginii mele publice, a declarat Alexandra Dinu.

Milionarul-regizor adoră să-și filmeze iubitele în ipostaze cât se poate de incitante. Așa a procedat și cu Monica Bârlădeanu în trecut, surprinzând-o nud în timpul relației lor.

Zvonurile potrivit cărora Bobby Păunescu și Alexandra Dinu ar forma un cuplu, au apărut încă din primăvară când cei doi au fost surprinși de paparazzi cancan.ro la ieșirea dintr-un club din București.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net