Alice Peneacă a născut. Prima imagine cu bebelușa familiei

Alice Peneacă (29 de ani) a născut primul ei copil, o fetiță. Fericita mămică a postat, deja, prima imagine cu bebelușa, semn că totul a decurs bine, iar acum își strânge în brațe copilul.

Fotomodelul a decis să aibă o familie alături de iubitul său, Dragoș Caliminte, iar la sfârșitul lunii iunie, povestea pentru Click!, despre nerăbdarea cu care așteaptă să nască primul său copil. La acea vreme, avea deja camera bebelușei aproape gata.

Am aranjat provizoriu camera bebelușului, încă nu este gata. În luna septembrie ne vom muta în apartamentul nostru nou, așa că suntem în amenajări încă și abia atunci va avea camera ei așa cum ne dorim. Așteptăm cu nerăbdare să vină cea mică, în mai puțin de 3 săptămâni am termenul”, ne-a declarat pentru Click!, pe 29 iunie, viitoarea mămică Alice Peneacă, care acum și-a îndeplinit visul de a avea un copil.

În septembrie se mută în casă nouă

Alice Peneacă nu a putut fi contactată deocamdată, pentru a ne putea oferi mai multe detalii, însă fericirea ei este acum fără margini. 

În plus, familia frumoasei brunete, își pregătește acum căminul, casa nouă în care se vor începând cu luna septembrie.

Alice Peneacă trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu iubitul ei, Dragoș Caliminte, un antreprenor machedon din Constanța, care a făcut-o mămică pentru prima oară.

S-au plăcut din prima

Între Alice Peneacă și Dragoș Caliminte a fost dragoste la prima vedere, după cum au povestit cei doi, într-un interviu pentru Dan Cruceru.

Ne-am văzut prima oară la un festival de muzică, și la un alt festival de muzică, câteva luni mai târziu, ne-am și cunoscut personal, prima oară. Și de atunci  suntem împreună”, a povestit Alice. 

Ce m-a atras la el? Cu siguranță că aspectul fizic a avut un impact! Dar cred că energia pe care o avea și felul în care s-au desfășurat lucrurile între noi, nu știu! A fost totul foarte natural, fără efort și cred că asta a contat foarte mult! Iar el nu a încercat prea mult! A fost foarte cumpătat, așa!”, a răspuns Alice Peneacă, la întrebările venite din partea lui Dan Cruceru aka Taticool.

Alice Peneacă a fost soția lui Bobby Păunescu. Cei doi s-au căsătorit în 2015 și au divorțat în decembrie 2018. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net