Fobia de care Alice Peneacă nu mai scapă: „N-aș putea să trăiesc la ...”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Fosta soție a afaceristului Bobby Paunescu, modelul Alice Peneacă,  își caută alesul în serialul “Înfruntarea bacilor”, care începe pe 6 octombrie, la Prima TV. Modelul a mers la filmările pentru noul serial, ce s-au desfășurat la o fermă de lângă București, doar-doar o să-și învingă cea mai mare teamă a ei, cea de gândaci!

Alice Peneacă joacă în serialul "Înfruntarea bacilor" de la Prima TV Sursa: Instagram
Alice Peneacă joacă în serialul "Înfruntarea bacilor" de la Prima TV Sursa: Instagram

Superba Alice Peneacă, într-un serial de pomină, dar cu frică de gândaci!

Alice Peneacă a prins un rol în serialul “Înfruntarea bacilor”, care începe pe 6 octombrie, la Prima TV. Fosta soție a lui Bobby Păunescu a avut, însă, de furcă la filmările pentru serial, ce s-au desfășurat la o fermă de pe lângă București. Alice are fobie de gândaci, iar viața la țară nu-i priește deloc.

Eu am venit aici mai ales ca să-mi înfrâng teama de gândaci. Nu am nevoie nici de bani, nici de baci. De toți gândacii mi-e frică, au sărit niște gândaci pe noi și la filmări. Am făcut față! N-aș putea trăi la țară din cauza lighioanelor”, a mărturisit Alice, pentru Click!.

După succesul avut de producţiile „Pup-o, mă!1” şi „Pup-o, mă! 2”, actorul Alin Panc a transformat continuarea poveştii într-un serial de televiziune.

Cei doi fraţi ciobani, Tică ( interpretat de Alin Panc) şi Horică ( interpretat de Sandu Pop, alias Văru’ Săndel), sunt, în sfârşit, stăpânii stânei şi se cred o partidă pentru orice femeie. Însă soarta le pregăteşte surprize, așa că Tică şi Horică ajung … vedete la TV, într-un show ce se numeşte “Înfruntarea bacilor”.

Opt tinere frumoase foc intră în competiţie pentru inima celor doi baci, pentru premiul de 50.000 de euro şi titulatura de „Băciţa anului”.

Alice Peneacă: "Nu știu să mulg vaca!"

Alice Peneacă este una dintre tinerele care au intrat în competiție pentru inima lui Horică, interpretat de Sandu Pop.

Eu sunt genul mai naivă, mai visătoare, mi-aș dori și căsătoria. M-am descurcat bine a treburi, nu a fost chiar atât de greu. Nu știu să mulg vaca, dar aș vrea să învăț! Numai să nu aibă vreun gândac pe uger. Poate să aibă muște.  E o comedie mișto, nu s-a mai făcut așa ceva la noi”, a adăugat Alice Peneacă, pentru Click!.

„Înfruntarea bacilor”, noul serial difuzat din 6 octombrie, la Prima TV, este o continuare a producției de mare succes din cinematografe „Pup-o mă!” povestea are de toate de la ițe și chichițe, intrigă, acțiune și... dragoste.

Alice Peneacă are un nou iubit după divorțul de Bobby Păunescu

Și în viața personală Alice stă bine cu dragostea. După divorțul de Bobby Păunescu, din urmă cu 4 ani, frumoasa brunetă are o relație discretă cu un bărbat din Constanța, un bărbat pasionat de sport și munte, cu afaceri în domeniul digital.

Fosta soție a milionarului s-a afișat, recent, cu noua cucerire pe rețelele de socializare, unde a postat mai multe imagini cu actualul partener de viață. Cei doi apar în numeroase imagini în timp ce se plimbă cu scuterul sau cu mașina.

Tânărul iubit al lui Alice se numește Dragoș Caliminte, este originar din Constanța și este antreprenor pe litoral, cu multe afaceri în domeniul digital.

Alice Peneacă și afaceristul Bobby Păunescu s-au despărțit în anul 2017, după trei ani de căsnicie, însă divorțul a fost pronunțat abia pe 10 decembrie 2018.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net