Alice Peneacă i-a amenajat camera fetiței sale. Mai are puțin și își strânge în brațe bebelușa! „Ne vom muta...”

#Exclusiv Click!

Alice Peneacă (31 ani) mai are puțin și devine fericita mămică a unei fetițe. Însărcinată în 35 de săptămâni, frumosul fotomodel internațional, a intrat în linie dreaptă cu ultimele pregătiri pentru venirea pe lume a primului său copil.

I-a amenajat deja camera bebelușei și a căutat cele mai bune produse, care să se îmbine perfect cu decorul în care își va primi fetița acasă. Aici i-a dat o mână de ajutor Dan Cruceru aka Taticool, care are un magazin cu produse pentru copii,  de la cărucioare, la tot ce trebuie pentru ca un nou-născut să se simtă confortabil la el acasă.

Pătuțul, căruciorul, masa de înfășat, câteva plușuri în formă de iepuraș și prima rochiță a micuței lor, toate sunt deja pregătite. Burtica de gravidă a viitoarei mămici prinde contur pe zi ce trece. Alice Peneacă mai are puțin până naște, iar până atunci imortalizează cele mai frumoase momente din viața ei. A realizat câteva ședințe foto cu burtica la vedere și este tot timpul cu zâmbetul pe buze. Se vede că radiază din toți porii!

Echipa noastră se mărește!”, a spus Alice, în momentul în care a aflat că este însărcinată cu Dragoș Caliminte.

Ce a atras-o pe Alice Peneacă la tatăl copilului său? A fost dragoste la prima vedere!

Și pentru că a ghidat-o să aleagă ce e mai bun pentru primul său copil, Dan Cruceru a realizat un interviu, de colecție, cu cei doi viitori părinți, Alice Peneacă și Dragoș Caliminte, în care amândoi și-au spus povestea, căci, nu-i așa? Când apare dragostea, minunile se întâmplă!

Ne-am văzut prima oară la un festival de muzică și la un alt festival de muzică, câteva luni mai târziu, ne-am și cunoscut personal, prima oară. Și de atunci suntem împreună”, a povestit Alice. 

Ce m-a atras la el? Cu siguranță că aspectul fizic a avut un impact! Dar cred că energia pe care o avea și felul în care s-au desfășurat lucrurile între noi, nu știu! A fost totul foarte natural, fără efort și cred că asta a contat foarte mult! Iar el nu a încercat prea mult! A fost foarte cumpătat, așa!”, a răspuns, Alice Peneacă, întrebărilor venite din partea lui Dan Cruceru.

Iar, la rândul său, Dragoș Caliminte, și-a completat iubita. „Ce m-a atras la ea? Primul moment în care am ținut-o în brațe m-a atras cel mai mult la ea! A fost, așa, o conexiune super specială și sinceră, mi s-a părut incredibil de frumos!”. „Ne-am cunoscut și în seara respectivă noi ne-am mutat împreună. Deci, cred că 100% a fost dragoste la prima vedere. Ne-am decis să devenim părinți destul de repede! Pe măsură ce ne-am dat seama că avem aceleași valori, ne dorim aceleași lucruri”, a mai adăugat și Alice Peneacă, despre relația cu tatăl copilului său, care o face extrem de fericită și o împlinește din toate punctele de vedere.

Se vor muta în casă nouă

Alice Peneacă trăiește clipa și este foarte fericită. În mai puțin de trei săptămâni va deveni mamă, iar în luna septembrie, noua lor familie, se va muta în casă nouă! Ce ar putea să își dorească mai mult?

Am aranjat provizoriu camera bebelușului, încă nu este gata. În luna septembrie ne vom muta în apartamentul nostru nou, așa că suntem în amenajări încă, și abia atunci va avea camera ei, așa cum ne dorim. Așteptăm cu nerăbdare să vină cea mică, în mai puțin de 3 săptămâni am termenul”, ne-a declarat pentru Click!, viitoarea mămică Alice Peneacă.

Alice Peneacă are 31 de ani și este fotomodel internațional și actriță. A devenit cunoscută în lumea mondenă după ce s-a căsătorit cu omul de afaceri Bobby Păunescu, de care a divorțat în 2018. Acum trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu iubitul ei, Dragoș Caliminte, un antreprenor machedon din Constanța, care i-a readus zâmbetul pe buze și o va face, în curând, mămică, pentru prima oară. Cei doi sunt foarte fericiți împreună și abia așteaptă să devină părinți și să își strângă în brațe rodul dragostei lor!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net