Alice Peneacă, mândră mămică de fetiță! Face sport intens! „Dumnezeu e foarte generos cu noi”!

#Exclusiv Click!

Alice Peneacă (31 ani) este tare mândră de burtică ei de graviduță! Sarcina crește și evoluează perfect așa că frumosul fotomodel internațional a ajuns deja la 5 luni.

Alice Peneacă e o graviduță tare activă

Alice Peneacă poartă haine mulate care îi pun în evidență sarcina și este tare mândră că o să devină mămică de fetiță. Pentru că avea oricum o siluetă trasă prin inel, Peneacă nu își face probleme din cauza kilogramelor pe care le va lua în plus în această perioadă. Din contră, ea merge în continuare la sală și se menține prin exerciții de Pilates.

„Fac Pilates la același studio unde făceam și înainte de sarcină. Mă simt foarte bine, vom avea o fetiță pe care o așteptăm cu toată dragostea. Amândoi suntem extrem de fericiți și entuziasmați. Dumnezeu este foarte generos cu noi! Nu am pofte, mănânc la fel ca înainte. Este o sarcină ușoară. Sunt în 5 luni acum!”, ne-a mărturisit Alice Peneacă.

Alice Peneacă, super sexy / Sursă foto: arhivă personală
Alice Peneacă, super sexy / Sursă foto: arhivă personală

Frumoasa brunetă a ținut bine ascuns secretul că este însărcinată! Ea s-a afișat  cu zâmbetul pe buze și radiind de fericire la ultimul eveniment monden, mai precis lansarea filmului „Pup-o mă, 3”, la brațul iubitului său, omul de afaceri Dragoș Caliminte. Era atunci însărcinată în 5 luni și la câteva zile a dat vestea pe Instagram.

Echipa noastră se mărește!”, a anunțat Alice la momentul respectiv.

„Sunt însărcinată în cinci luni! O să anunț în curând și sexul copilului", a mai spus atunci Alice, pentru Click!

Alice Peneacă are 31 de ani și este fotomodel internațional și actriță. A devenit cunoscută în lumea mondenă după ce s-a căsătorit cu omul de afaceri Bobby Păunescu, de care a divorțat în 2018. Acum trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu iubitul ei, Dragoș Caliminte, un antreprenor machedon din Constanța, care i-a readus zâmbetul pe buze și o va face în curând mămică pentru prima oară.

image
image
image
image
image
image
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
banner minodora png
image
actualitate.net
image
actualitate.net