Fosta soție a lui Bobby Păunescu, Alice Peneacă, e însărcinată cu Dragoș Caliminte! Primele poze cu burtica de graviduță!

Bucurie mare în cuplul Alice Peneacă-Dragoș Calminte! Fotomodelul a dezvăluit pe Instagram că este însărcinată, pentru prima oară, arătându-și burtica proeminentă.

Alice Peneacă (31 ani) este în culmea fericirii! Fotomodelul a ales să facă marele anunț pe rețelele de socializare: este însărcinată pentru prima oară! Îmbrăcată într-o rochie neagră, mulată, și cu un colier de perle la gât, Alice Peneaca a dat tututor vestea cea mare.

Echipa noastră se mărește!”, a anunțat Alice, pe contul ei de Instagram.

Frumoasă brunetă a ținut bine ascuns secretul! La ultimul eveniment monden, mai precis lansarea filmului “Pup-o mă, 3”, unde s-a afișat la brațul iubitului său, omul de afaceri Dragoș Caliminte”, Alice radia pur și simplu.

Era toată numai un zâmbet la brațul partenerului său de viață. A declarat din tot sufletul că este fericită și parcă bucuria o trăda cumva că este însărcinată.

De ce a ascuns Peneacă că e gravidă în cinci luni?

Reporterii Click! au surprins, fără să vrea, o discuție privată în care Alice era felicitată de către colegele din film în ce privește sarcina. Contactată, ulterior de către Click, pentru a confirma faptul că ar fi însărcinată, Alice a infirmat, deși pozele îi trădau încă de pe atunci burtica suspectă.

Se pare că Alice a vrut cu tot dinadinsul să țină sarcina la secret până în ultimul moment.

„Sunt însărcinată în cinci luni! O să anunț în curând și sexul copilului", a declarat Alice, pentru Click !

Alice Peneacă are 31 de ani și este fotomodel internațional și actriță. A devenit cunoscută în show-biz după ce s-a căsătorit cu omul de afaceri Bobby Păunescu, de care a divorțat, însă, în 2018.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
marina voica jpg
jean gavril jpg
banner andreea balan victor cornea png
gabriela cristea emisiun jpg
banner Simina fosta Whats Up png
banner laurențiu reghecampf png
banner Ana Morodan png
image
actualitate.net