Fosta soție a lui Bobby Păunescu, Alice Peneacă, e însărcinată cu Dragoș Caliminte! Primele poze cu burtica de graviduță!

Bucurie mare în cuplul Alice Peneacă-Dragoș Calminte! Fotomodelul a dezvăluit pe Instagram că este însărcinată, pentru prima oară, arătându-și burtica proeminentă.

Alice Peneacă (31 ani) este în culmea fericirii! Fotomodelul a ales să facă marele anunț pe rețelele de socializare: este însărcinată pentru prima oară! Îmbrăcată într-o rochie neagră, mulată, și cu un colier de perle la gât, Alice Peneaca a dat tututor vestea cea mare.

Echipa noastră se mărește!”, a anunțat Alice, pe contul ei de Instagram.

Frumoasă brunetă a ținut bine ascuns secretul! La ultimul eveniment monden, mai precis lansarea filmului “Pup-o mă, 3”, unde s-a afișat la brațul iubitului său, omul de afaceri Dragoș Caliminte”, Alice radia pur și simplu.

Era toată numai un zâmbet la brațul partenerului său de viață. A declarat din tot sufletul că este fericită și parcă bucuria o trăda cumva că este însărcinată.

De ce a ascuns Peneacă că e gravidă în cinci luni?

Reporterii Click! au surprins, fără să vrea, o discuție privată în care Alice era felicitată de către colegele din film în ce privește sarcina. Contactată, ulterior de către Click, pentru a confirma faptul că ar fi însărcinată, Alice a infirmat, deși pozele îi trădau încă de pe atunci burtica suspectă.

Se pare că Alice a vrut cu tot dinadinsul să țină sarcina la secret până în ultimul moment.

„Sunt însărcinată în cinci luni! O să anunț în curând și sexul copilului", a declarat Alice, pentru Click !

Alice Peneacă are 31 de ani și este fotomodel internațional și actriță. A devenit cunoscută în show-biz după ce s-a căsătorit cu omul de afaceri Bobby Păunescu, de care a divorțat, însă, în 2018.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
oana roman judecatoare jpg
andreea marin mama colaj instagram jpg
iulia vantur colaj instagram jpg
Designerul vestimentar face parte din delegația Top Line România, alături de Diana Baicu, Daiana Anghel și Marisa Paloma
banner oleg burlacu
cub mariana moculescu horia moculescu png
banner Anamaria Ferentz png
Banner Prodan Reghe Ferrari
image
actualitate.net
image
actualitate.net