Alice Peneacă l-a dat uitării pe fostul soț! Adevărul despre mariajul cu Bobby Păunescu: „Lumea nu știe”

#Exclusiv Click!

Frumoasa Alice Peneacă stă bine la capitolul dragoste. După divorțul de Bobby Păunescu, ce a avut loc în urmă cu 4 ani, frumoasa brunetă are o nouă relație cât se poate de fericită cu un bărbat din Constanța, Dragoș Calminte. Se pare că nunta cam bate la ușă!

Alice Peneacă și-a scos noul iubit în lume! După divorțul de omul de afaceri Bobby Păunescu, fotomodelul și-a găsit o nouă dragoste, cât se poate de fierbinte. Tânărul iubit al lui Alice se numește Dragoș Caliminte, este originar din Constanța și este antreprenor pe Litoral, cu mai multe afaceri în domeniul digital.

Alice a venit însoțită de noul iubit și la premiera noului film în care joacă, „Pup-o, mă! 3”. Cei doi păreau extrem de îndrăgostiți, așa că nu ne-ar mira dacă Alice ar spune, din nou, marele „Da!”.

Alice Peneacă a mai avut, recent, un mariaj de trei ani cu afaceristul Bobby Păunescu, de care s-a despărțit în anul 2017. Divorțul, însă, s-a pronunțat abia pe 10 decembrie 2018.

 Alice: „Suntem nedezlipiți"

Care mai e viața lui Alice Peneacă? Ești pe cai mari, îndrăgostită lulea, așa e?

Da, iubitul meu e aici la premieră. El mă susține în tot ceea ce fac. Suntem nedezlipiți! E foarte frumoasă viața mea, atât vă pot spune.

Sunteți de ceva timp împreună, nu?

Suntem, da așa e. Și suntem și foarte potriviți, ne place spiritul de aventură. Ne înțelegem bine și e totul frumos. N-am ce să zic mai mult, cred că, de altfel, se vede și din afară, se simte energia.

N-ai mai primit un inel?

Nu am primit niciodată inel, sinceră să fiu! Dar lumea nu știe!

Cum adică, ai fost căsătorită doar?...

Da, dar fără inel!

Ce ne poți spune despre personajul tău, Adina din „Pup-o, mă! 3”? Ce face ea, practic, Adina în film?

Nu prea face nimic! E un fel de extro așa, o să vedeți. Dar că pot spun că este enorm greu să te îmbeți în filme. Nu am așteptări prea mari.

Alice Peneacă are 30 de ani și este fotomodel internațional și actriță. Tânăra a devenit cunoscută în show-biz după ce s-a căsătorit cu omul de afaceri Bobby Păunescu, de care a divorțat, însă, în 2018.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kovacs jpg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net