Alice Peneacă, iar burlăciţă! A divorţat oficial de Bobby Păunescu

image
A divorţat de Bobby Păunescu după trei ani

Veste bomb─â ├«n showbiz la sf├ór┼čit de an! Miliardarul Bobby P─âunescu (43 de ani) s-a desp─âr┼úit ├«n doar c├óteva minute de so┼úia lui, Alice (26 de ani), fotomodelul revenind la numele de fat─â. Pe 10 decembrie, Judec─âtoria Sectorului 2 a pronun┼úat sentin┼úa definitiv─â ├«n procesul pe care fotomodelul l-a deschis ├«n iulie, la trei ani de c─âsnicie.

ÔÇ×Instan┼úa admite cererea. Declar─â desf─âcut─â c─âs─âtoria ├«ncheiat─â ├«ntre p─âr┼úi la data de 18.07.2015 ┼či trecut─â ├«n Registrul de Stare Civil─â al Prim─âriei Buftea, jud. Ilfov, prin divor┼ú pe baza acordului p─âr┼úilor. Dispune ├«naintarea prezentei hot─âr├óri c─âtre Serviciul de Stare Civil─â al Prim─âriei Buftea, jud. Ilfov, pentru efectuarea cuvenitelor men┼úiuni pe actul de c─âs─âtorie. Dispune ca reclamanta s─â revin─â la numele purtat anterior ├«ncheierii c─âs─âtoriei, acela de Peneac─âÔÇŁ.

Monica a primit vestea de ziua ei

image
Monica Bârlădeanu a schimbat prefixul

Divor┼úul lui Bobby P─âunescu de Alice Peneac─â a venit ca un cadou nea┼čteptat pentru Monica B├órl─âdeanu, care a ├«mplinit 40 de ani. Ea s-a iubit cu celebrul produc─âtor de film vreme de opt ani. De altfel, Bobby a ajutat-o pe Monica ├«n carier─â, a lansat-o mai ├«nt├ói la B1 TV, apoi a sus┼úinut-o pentru a ajunge actri┼ú─â ├«n SUA, unde activeaz─â sub numele de scen─â Monica Dean.

Monica B├«rl─âdeanu a revenit ├«n Rom├ónia pentru film─ârile la serialul ÔÇ×VladÔÇŁ, produc┼úie care va fi difuzat─â la Pro TV. Ea va fi ┼či gazda unui nou sezon al reality-show-ului ÔÇ×Ferma VedetelorÔÇŁ (ProTV). Cu o sear─â ├«nainte de ziua ei, Monica a fost cu prietenii la filmul ÔÇ×O nou─â ┼čans─âÔÇŁ, cu J.Lo ├«n distribu┼úie, apoi a s─ârb─âtorit acas─â.

cub cub anamaria prodan lauren╚Ťiu reghecampf png
brenciu si nevasta jpg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
sotie cumpanasu jpg
cub laurette png
image png
anca serea jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
daniel onoriu jpg
Dorian Popa
image png
sotie cumpanasu jpg
image png
2 britney spears jason alexander party time jpg jpeg