Alice Peneacă, iar burlăciţă! A divorţat oficial de Bobby Păunescu

image
A divorţat de Bobby Păunescu după trei ani

Veste bomb─â ├«n showbiz la sf├ór┼čit de an! Miliardarul Bobby P─âunescu (43 de ani) s-a desp─âr┼úit ├«n doar c├óteva minute de so┼úia lui, Alice (26 de ani), fotomodelul revenind la numele de fat─â. Pe 10 decembrie, Judec─âtoria Sectorului 2 a pronun┼úat sentin┼úa definitiv─â ├«n procesul pe care fotomodelul l-a deschis ├«n iulie, la trei ani de c─âsnicie.

ÔÇ×Instan┼úa admite cererea. Declar─â desf─âcut─â c─âs─âtoria ├«ncheiat─â ├«ntre p─âr┼úi la data de 18.07.2015 ┼či trecut─â ├«n Registrul de Stare Civil─â al Prim─âriei Buftea, jud. Ilfov, prin divor┼ú pe baza acordului p─âr┼úilor. Dispune ├«naintarea prezentei hot─âr├óri c─âtre Serviciul de Stare Civil─â al Prim─âriei Buftea, jud. Ilfov, pentru efectuarea cuvenitelor men┼úiuni pe actul de c─âs─âtorie. Dispune ca reclamanta s─â revin─â la numele purtat anterior ├«ncheierii c─âs─âtoriei, acela de Peneac─âÔÇŁ.

Monica a primit vestea de ziua ei

image
Monica Bârlădeanu a schimbat prefixul

Divor┼úul lui Bobby P─âunescu de Alice Peneac─â a venit ca un cadou nea┼čteptat pentru Monica B├órl─âdeanu, care a ├«mplinit 40 de ani. Ea s-a iubit cu celebrul produc─âtor de film vreme de opt ani. De altfel, Bobby a ajutat-o pe Monica ├«n carier─â, a lansat-o mai ├«nt├ói la B1 TV, apoi a sus┼úinut-o pentru a ajunge actri┼ú─â ├«n SUA, unde activeaz─â sub numele de scen─â Monica Dean.

Monica B├«rl─âdeanu a revenit ├«n Rom├ónia pentru film─ârile la serialul ÔÇ×VladÔÇŁ, produc┼úie care va fi difuzat─â la Pro TV. Ea va fi ┼či gazda unui nou sezon al reality-show-ului ÔÇ×Ferma VedetelorÔÇŁ (ProTV). Cu o sear─â ├«nainte de ziua ei, Monica a fost cu prietenii la filmul ÔÇ×O nou─â ┼čans─âÔÇŁ, cu J.Lo ├«n distribu┼úie, apoi a s─ârb─âtorit acas─â.

bote bal contesa JPG
carmen iohannis presidency.ro
Tiriac
roland stanescu jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
lidia buble png
image png
1 brigitte pastrama jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
1 brigitte pastrama jpg jpeg
FotoJet jpg
lidia buble png
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
vedete sexy jpg
ghislaine maxwell printul andrew jpg