Alina Pușcău, marcată de drame! Tatăl alcoolic era gelos pe veniturile ei, mama a vrut să o avorteze de 3 ori

Ultima actualizare:

Alina Pușcău (41 ani) a fost invitata lui Mihai Morar la podcastul Fain&Simplu. A fost pentru prima oară când frumoasa brunetă și-a făcut curaj și a intrat în detalii intime din viața ei, a vorbit despre lucruri profunde și și-a dorit ca lumea să o cunoască dincolo de ecranul TV.

Alina Pușcău este model de talie internațională și cunoscută pentru relațiile sale de iubire cu celebrul actor Vin Diesel și cu regizorul Brett Ratner. Deși este o femeie frumoasă și a avut o viață ca în filme, Alina i-a povestit lui Mihai Morar că nu a descoperit niciodată iubirea și că în relațiile sale trecute îl căuta, de fapt, pe tatăl ei.

„Niciodată nu am descoperit iubirea”

Ai iubit pe cineva mai mult decât te-ai iubit pe tine?”, a întrebat-o Mihai Morar. "Niciodată nu am descoperit iubirea, până am descoperit iubirea de sine!", a fost răspunsul Alinei Pușcău, care a dezvăluit faptul că deși avea tot ce îi trebuia, nu a fost niciodată fericită într-o relație și niciun bărbat din viața ei nu i-a mărturisit că o iubește sincer. Ea și-a căutat tatăl și în relația pe care a a avut-o cu Vin Diesel, despre care a spus că nu i-a zis niciodată că o iubește.

Nici el nu știe cine e tatăl lui! Și el era la început bodyguard, înainte să fie faimos, și el a avut o poveste foarte grea și nu mi-a arătat sentimentele, să-mi spună: Băi, Alina, țin la tine! Îmi place de tine! Nu îmi spunea absolut nimic!”, a împărtășit bruneta cu Mihai Morar, marcată fiind în relațiile pe care le-a avut și de raportul pe care îl aveau părinții, dar și de ce a văzut la ei pe când era copil.

Alina Pușcău și regizorul american Brett Ratner au avut o relație care a durat 5 ani de zile. Cei doi nu s-au căsătorit, deși Alina a fost cerută de celebrul regizor al serialului „Prison Break”. Nu era fericită și a declarat că l-a căutat mereu pe tatăl ei în relațiile pe care le-a avut.

„Asta am atras”

Eu cred că în relațiile pe care le-am avut, îl căutăm pe tatăl meu! Când ești tânără, vrei pe cineva mai în vârstă ca să te protejeze cum ar fi tatăl tău. Că dacă nu ai avut o relație cu tatăl tău, atunci aia atragi. Și asta am atras, relația pe care am avut-o de 5 ani de zile, asta am atras, dar nu mi-am dat seama  până când nu m-am simțit în situația de victimă, de umilință”, mărturisește fosta iubită și preferata lui Vin Diesel.

Relația cu Brett Ratner a fost cea mai lungă și serioasă relație a ei, dar care a afectat-o cel mai mult: „Da, m-a afectat pentru că eram într-o relație cu tatăl meu, relația pe care o aveam cu el, dar nu îmi dădeam seama, fiind mică, suferind foarte mult în relația aia. Făceam bani, aveam tot, dar în sufletul meu eram neîmplinită și rănită, din cauză că bătea la ușă copilăria mea. Am vrut să mă căsătoresc și să am copii, pentru că la 25 de ani așa este, că ești programată. Bine că așa a fost! Dumnezeu știe ce e mai bine pentru noi!”, a adăugat vedeta.

„Mama a încercat să mă avorteze de vreo 3 ori”

Alina Pușcău nu a avut o copilărie prea fericită, a dus lipsa mamei care era mereu plecată la serviciu și o lăsa să se joace în fața blocului, vecinii având grijă de ea, iar tatăl ei avea probleme cu alcoolul. „Mama a încercat să mă avorteze de vreo 3 ori! Mama ei i-a zis să mă lase să fiu în viață pentru că eu o să salvez viața ei. Până la 34 de ani asta am făcut! (…) La vârsta de 4 ani i-am spus mamei mele, cum poți să stai cu cineva care vorbește așa cu tine și mi-a zis că îl iubește, eu asta atrăgeam, ce am văzut la părinți, de asta zic relații toxice. Eu nu am mai vorbit cu tatăl meu 5 ani de zile și apoi am aflat că a decedat!”, a povestit Alina, extrem de emoționată.

La 6 ani de zile a avut un accident de mașină

Cea mai dură imagine care i-a rămas întipărită în minte Alinei Pușcău este un moment critic din copilărie, atunci când la 6 ani a suferit un accident de mașină. A fost atunci nevoită să stea internată timp de 3 luni și a ratat începerea școlii, fiind pe atunci în clasa I-a.

La 6 ani de zile am avut un accident de mașină care m-a marcat foarte mult. Am stat în spital 3 luni de zile și mi-a fost foarte greu și acum mă gândesc… În weekend-ul ăla trebuia să încep școala, clasa I-a, și având acel accident și lovindu-mă la cap, stând în ghips 3 luni de zile, m-a afectat foarte mult, am fost foarte introvertită, nu am putut să vorbesc cu nimeni, luam medicamente pentru memorie. A fost o perioadă foarte tristă în viața mea și cred că acolo a fost blocajul meu emoțional! Am mers mai târziu la școală, am pierdut un an, dar tot la fel, am fost blocată! Acolo am început să am foarte multă dragoste a părinților! Atunci părinții mi-au acordat mai multă atenție și au început să stea lângă mine... Am avut foarte multe răni din copilărie, foarte multă furie, au fost greu de gestionat”, a povestit fostul model internațional.

Tatăl ei era deranjat de faptul că fiica lui câștiga mai mulți bani

Alina Pușcău a rămas, totuși, cu regretul că nu a mai vorbit cu tatăl său și i-a părut rău de asta atunci când a aflat că a murit. Relațiile tată-fiică nu au fost cele mai bune și și-au pus amprenta asupra copilăriei frumoasei brunete.

Tatăl meu când bea, era un om agresiv dar când nu bea, era un om foarte bun…Când s-au despărțit părinții și au divorțat, eu nu am mai vorbit cu tatăl meu cinci ani de zile și apoi am aflat că a decedat, am primit un telefon. Acum 11 ani a fost un moment foarte greu pentru mine, am crezut că eu sunt de vină, am încercat să fac meditații, să mă descopăr, să aflu ce mă face fericită, să mă conectez cu sufletul (…) La 17 ani am vrut să-i iau casă lui mama în același bloc, să îi iau mai multe apartamente, făceam foarte mulți bani, nu s-a întâmplat pentru că tata era foarte gelos! Tatăl meu nu suporta când vedea că eu eram mai sus decât el și eu fac mai mulți bani decât el. La noi era competiție între noi doi, suntem amândoi scorpioni…”, a mai spus Alina Pușcău, care și-a deschis inima în fața lui Mihai Morar.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
lumanare intuneric logo jpg
smiley gest gina jpg
lili sandu silviu tolu colaj facebook jpg
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image
actualitate.net
image
actualitate.net