Alina Pușcău a descris tot iadul COVID: «Credeam că o să mor. Și mama la fel, aștepta să primească telefon»

Ultima actualizare:

    Alina Pușcău a povestit coșmarul prin care a trecutfoto: captură Kanal D
Alina Pușcău a povestit coșmarul prin care a trecutfoto: captură Kanal D

Sfârșitul lunii septembrie a fost crunt pentru Alina Pușcău. Fotomodelul a fost infectat cu Covid-19, varianta Delta, iar lupta ei cu boala a fost efectiv o luptă pentru viață. Cel puțin așa descrie acum Alina, vindecată, coșmarul pe care l-a trăit acasă și la spital.

Într-un interviu pentru emisiunea „Teo Show”, de la Kanal D, Alina Pușcau a descris cu lux de amănunte coșmarul prin care a trecut.

„Sunt bine, încep să îmi revin, doar ce am venit de la mama. Am fost la mama două săptămâni, ea a avut grijă de mine și acum câteva zile am ieșit din carantină. A fost cea mai grea perioadă din viața mea, niciodată nu m-am simțit atât de bolnavă. Corpul meu simțeam că a decedat, am intrat în panică pentru că eram singură, nu am avut familia lângă mine. Ea (n.r. prietena ei) avea COVID și nu știa și așa am luat, în casa mea. Începusem să tușesc, să mă doară în gât, să am frisoare, nu îmi înțelegeam corpul. Seara am făcut febră, simțeam că îmi ard plămânii, simțeam o apăsare în piept, dureri de cap îngrozitoare, dureri de stomac. Mă ustura stomacul, îmi curgea sânge din nas, vărsam. Pur și simplu am avut tot felul de simptome în același timp și nu se opreau, era din ce în ce mai rău. Am zis „Ok, am COVID, o să îmi treacă”, povestește Alina Pușcău pentru Kanal D, citată de Wowbiz.ro.

"În fiecare zi creștea durerea. Am stat nouă zile fără să mănânc"

"Sunt o persoană puternică și dacă mă doare ceva nu mă plâng și rezist la durere. Și pur și simplu nouă zile am avut febră, dureri de cap, usturimi de stomac. Norocul meu a fost că am putut să respir, a fost singura șansă de a trăi. Am avut noroc că nu am avut alte probleme de sănătate. În fiecare zi creștea durerea și am stat nouă zile fără să mănânc, mâncam câte o bucățică, pentru că am luat anitibiotic foarte puternic. Nu puteam să mă ridic din pat, mă țineam de ceva ca să mă duc la toaletă. A fost un coșmar pentru mine".

"24 din 24 de ore mă durea capul și nu se oprea"

"Aveam febră 40. Îmi era teamă că o să mor în spital, că dacă ajung în spital nu o să am nicio șansă și am zis că mai bine stau acasă. Dar corpul meu devenise și mai infectat și mai slăbit, nu puteam să mă mișc pur și simplu. Mi-e și frică să mă gândesc prin ce am trecut. Am chemat salvarea. Îmi era rău de tot și am vomitat și am început să mă simt mai bine. Prima dată a venit salvarea, m-au întrebat dacă vreau să mă duc la spital, am spus că nu. M-au întrebat ce tratament iau, au spus că este tratamentul foarte bun, au luat niște date și au plecat. M-am întors în pat. Seara, din nou, dureri de cap îngrozitoare, nici nu puteam să mă uit la televizor, ceva de necrezut. 24 din 24 de ore mă durea capul și nu se oprea”, a povestit Alina Pușcău la TV.

Modelul a mărturisit, cu lacrimi în ochi, că și mama ei își pierduse speranța, iar femeia credea că nu o să-și mai poată vedea fata vreodată în viață, dată fiind starea în care se afla: "Credeam că o să mor. Și mama la fel, aștepta să primească telefon că nu mai…Pentru că i-am spus că nu mai pot de dureri și nu mai vreau să fiu în durerea asta. Nici nu mai puteam să conștientizez ce se întâmplă cu mine. Mintea îți spune „De ce mai vrei să trăiesti?”. Nici nu credeam că o să mă mai trezesc vreodată din pat, așa de greu a fost. Eram o legumă. Am sunat la salvare din nou și am așteptat nouă ore să vină salvarea și nu mai puteam.

"Am zis că viața mea se termină"

Am fost la spital, m-a luat salvarea. Mi-au pus tot felul de întrebări, eu nici nu puteam să vorbesc. Nu m-au internat, pentru că puteam să respir. Îi internează pe cei care nu pot să respire. Și după ce mi-au făcut perfuzia, la nouă dimineața m-au trimis acasă. La trei dimineața dormeam și din somn m-am trezit că nu mai puteam să respir. Atunci mi-am dat seama că nu mai am nicio șansă. Chiar și acum când respir, nu pot să respir foarte profund. Am intrat în panică rău de tot, am zis că viața mea se termină...Mă gândeam că nu am creat nicio familie, copii și chiar am și vorbit cu Dumnezeu, i-am spus că, dacă este timpul meu să plec, să plec, să nu mai stau în durerea asta. Mama credea că o să mor. Când am fost la ea mi-a spus „Eu nu credeam să o să trăiești", a încheiat Alina Pușcău, la "Teo Show".

Citește continuarea aici

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Canicula in Grecia FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
oana zavoranu instagram jpg
banner irina columbeanu png
corina bud colaj instagram jpg
margareta paslaru facebook jpg
mirela vaida concert cold play colaj instagram jpg
cimitir pixabay jpg
reactie babasha coldplay jpg
lidia fecioru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net