De ce nu se mărită Alina Pușcău? Fosta iubită a lui Vin Diesel nu înghite românii! „Nu aș putea să fiu cu unul niciodată!”

#Exclusiv Click!

Alina Pușcău nu înghite românii! Plecată de la 14 ani să își facă o carieră prodigioasă ca model la Hollywood, Pușcău nu s-ar mai întoarce să trăiască în România nici s-o pici cu ceară. Vedeta, care a fost iubita lui Vin Diesel, a fost pe punctul de a se mărita anul trecut. S-a îmbolnăvit de Covid, chiar la București, și planurile s-au schimbat între timp!

cub alina puscau (1) png

Alina Pușcău, una dintre cele mai frumoase românce de pe mapamond, a împlinit 40 de ani, însă nu prea are gânduri de măritiș. Chiar dacă ar face acest pas până la urmă, Alina nu-l va face în ruptul capului alături de un român. Modelul a luat drumul străinătății încă de când era o copilă, pe vremea când avea 14 ani, și a reuști să-și facă un nume în modelling-ul internațional, tocmai la Hollywood.

Citește și: Alina Pușcău a descris tot iadul COVID: «Credeam că o să mor. Și mama la fel, aștepta să primească telefon»

Alina Pușcău a trăit o poveste de amor de notorietate cu faimosul Vin Diesel, care se îndrăgostise nebunește de ea, și care a și cerut-o de soție. Alina, însă, a zis pas la acel moment! Și acum, la 40 de ani, tot așa zice!

Anul trecut, frumoasa manechină dăduse sfoară în lume că se mărită, însă pandemia i-a stricat planurile. Alina s-a îmbolnăvit de Covid la București, unde a stat mai mult timp.

Vezi și: Elena Chiriac și Alina Pușcău, rivale la tv, prietene la cataramă după!

În această perioadă, modelul s-a întors în țară pentru că este implicată în mai multe proiecte, cum ar fi producția „Pup-o, mă!”, dar și alte câteva producții cinematografice de la Hollywoood, care însă se filmează și aici. Cât despre măritiș, Alina ne-a dezvăluit că este cu același bărbat de la 16 ani, însă, deocamdată, nu este pregătită să spună „Da!”

„În România, lumea e rea!”

Alina, cu ce ocazie ai revenit în România și cât vei sta în țară?

O să stau până la sfârșitul anului pentru că am niște proiecte. Mi-am dorit foarte mult să lucrez în România și am filmat deja două seriale, urmează și al treilea în luna noiembrie și încă două filme.

Filmele sunt de la Hollywood, în unul este vorba despre inteligența artificială și ce se va întâmpla în viitor. Și în celălălt este vorba despre comunism, exact ce se întâmplă în Rusia. Se filmează 10 zile aici, în România, și trei săptămâni în Mauritius.

Joacă și actori străini cunoscuți?

Unul este Sting și celălalt nu știu deocamdată, dar eu sunt actrița principală.

Ce rol ai?

Secret!

Îți place mai mult actoria decât modellingul?

Îmi place actoria pentru că mă conectez cu sufletul și cu spiritul, parcă e dezvoltarea mea mea personală continuă. Mă regăsesc mai mult în actorie decât în modelling. În modelling parcă e vorba numai despre exterior. La 26 de ani, am făcut schimbarea asta cu actoria pentru că am simțit că am mai multe de spus, am suflet, am și minte, am mai multe talente să arăt.

Te gândești sa revii vreodată în România?

Nu cred, pentru că este foarte grea pentru mine mentalitatea din România. Am altfel de mentalitate, altfel de gândire.

Ce te deranjează cel mai mult aici? Sărăcia?

Nu e vorba de sărăcie, e vorba că dacă mi-aș fi făcut o familie nu cred că m-aș fi putut regăsi în România. Nici să fiu cu cineva român, dar nici ca teritoriu.

Nu ai avut niciodată un iubit român?

Nu, pentru că mentaliatea mea e diferită, dacă eu am plecat de la 14 ani , e foarte greu. Mie mi se pare lumea foarte rea aici!

Te-a prins și Covidul aici. Te-ai lovit de probleme aici?

Da, m-am lovit, cred că așa trebuia să mă lovesc de problemele de aici ca să pot să mă trezesc la realitate.

„Îmi doream patru copii!”

Când ai de gând să te mai măriți? Erau niște zvonuri, nu s-a mai auzit nimic Gata, s-au dus?

Nu, dar s-au schimbat foarte mute chestii, m-am și îmbolnăvit, am realizat multe. Ca să ajungi sa-ți faci o familie tre buie să fii pregătit mental. După ce m-am îmbolnăvit, m-am dus în altă direcție.

Nu mai ești cu persoana respectivă?

Dacă se întâmplă se va întâmpla. Întotdeauna este persoana, va fi și este, ne cunoștem de la 16 ani. Fiecare se duce pe drumul lui spre spiritualitate, spre vindecare. Am avut multe lucruri să le reglez la mine. De aia nu am vrut să mă căsătoresc, nu am vrut familie. Vraeu să ajung în punctul ăla de vindecare.

Îți dorești copii?

Da, îmi doresc! Vroiam vreo patru copii. Până la urmă vârsta e doar un număr. Dacă tu ești bine cu tine și ești sănătoasă, nu contează vârsta. La 20 de ani, eram vai de capul meu! Acum mă simt cel mai bine, mă simt femeie, că sunt eu!

Alina Pușcău și Vin Diesel au fost împerună doi ani Sursa: Click!
Alina Pușcău și Vin Diesel au fost împerună doi ani Sursa: Click!

Alina Pușcău:” Vin Diesel a vrut copil cu mine!”

Deși acum afirmă că este gata să se mărite cu același bărbat pe care îl iubește de la 16 ani, Alina Pușcău a avut parte de relații cu actori celebri de la Hollywood, în tinerețile ei zbuciumate.

De departe, cea mai cunoscută relație a ei este cea cu actprul american Vin Diesel, care a vrut s-o ia de nevastă. Pe vremea aceea, Alina avea doar 23 de ani și, deși Vin Diesel a anumit-o dragostea vieții lui, Alina nu l-a luat de soț!

Ne-am întâlnit la Paris la o cină organizată de prietenii noştri. Am devenit foarte buni prieteni. Eu aveam 17 ani atunci, eram mică. După câţiva ani m-am mutat la Los Angeles şi am avut o relaţie cu el, care a durat doi ani. A fost o relaţie serioasă, dar eu eram concentrată pe cariera mea.

El voia să aibă familie, copii, eu aveam 23 de ani, eram prea mică şi nu mă gândeam să mă căsătoresc şi să fac copii, chiar dacă era vorba de Vin Diesel. Mi-a spus de la început că vrea copii”, a declarat Alina Pușcău.

Considerată una dintre cele mai frumoase românce, Alina Pușcău s-a născut la București. La 14 ani, a plecat inițial la Paris să facă o carieră în modelling. Fotomodelul s-a stabilit în America, la Los Angeles, de peste 20 de ani și anul trecut a devenit cetățean american cu acte în regulă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net