EXCLUSIV! Alina Pușcău a amânat nunta cu iubitul misterios: ”6 luni am fost bolnavă!”


    Alina Pușcăufoto: GettyImages
Alina Pușcăufoto: GettyImages

Alina Pușcău (39 de ani) a venit pentru a doua oară în țară, pe timp de pandemie! Vestitul model internațional a luat pe toată lumea prin surprindere când a anunțat că se mărită! Nici măcar mama ei nu știe cine e ginerele! Alina a amânat însă nunta, care trebuia să aibă loc în America, din cauza pandemiei de coronavirus.

Alina Pușcău, superbul model internațional, care i-a luat mințile până și lui Vin Diesel, a reușit să vină pentru a doua oară în țară, pe pandemie. Alina a fost prezentă la petrecerea Viva, unde ne-a anunțat că a amânat nunta pe care își propusese să o facă cu iubitul ei, în America. La prima ei venire în țară, din urmă cu câteva luni, Alina a șocat pe toată lumea când a anunțat, în direct în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV, că se mărită! Surpriza a fost cu atât mai mare cu cât nici mama ei nu-l știe pe ginere.


    Alina Pușcău, la petrecerea Viva
Alina Pușcău, la petrecerea Viva

Alina însă a fost nevoită să amâne nunta din cauza pandemiei de coronavirus, care i-a dat peste cap toate planurile pe care și le făcuse. Mai mult, vedeta a fost suspectă de Covid, după ce s-a confruntat cu amețeli puternice și stări de leșin, timp de șase luni. „Am fost și în Turcia, și în America să văd ce am. Aveam amețeli și dureri de cap groaznice, stări de leșin. Probabil a fost ca un healing (mod de vindecare) al organismului. Nu-mi explic ce a fost, nici doctorii nu mi-au dat de cap. Mi-au spus doar că nu e Covid!”, a dezvăluit Alina, în exclusivitate pentru Click.ro.

Alina Pușcău: "Vreau patru copii"

Alina Pușcău își dorește foarte mult o familie cu mulți copii. Alina nu va face nunta în România, ci în America și va purta o rochie de mireasă Ralph Lauren, designerul ei preferat. ”Nu fac nunta acum. O să fie ceva secret, oricum! Vreau patru copii. Nu contează dacă sunt fete sau băieți. Acum o să vedem, dacă mai am timp să-i fac”, ne-a mai spus vedeta.

Și-a luat casa în București!

Manechinul se întoarce zilele acestea în America și are mari emoții, căci va trebui să susțină examenul pentru cetățenia americană. „Mă pregătesc intens, nu e chiar așa ușor. Cu limba mă descusc bine, dar trebuie să învăț istoria Americii. Am emoții mari!”, ne-a mai spus Alina. Deși locuiește mai tot timpul în America, manechinul și-a luat și o casă în București, unde își petrece vacanțele. „Mi-am luat un apartament. Stau singură în București. Îmi place să stau singură, nu cu părinții. Prefer să am spațiul meu când vin acasă, în vacanțe”, ne-a mai spus Alina. Plecată în 1996 din România, Alina Pușcău a devenit manechin de talie internațională și a avut relații cu bărbați celebri, printe care și actorul american Vin Disel. Acesta a vrut să o ia de soție și să-i facă un copil.

Citește și:

INTERVIU Alina Pușcău: "Vin Diesel mi-a zis că am fost dragostea vieții lui". Adevăratul motiv pentru care l-a părăsit

Alina Pușcău se mărită. „Nici mama nu știe cu cine! E în șoc!”

cub lia bugnar theo rose png
cub camelia șucu (1) png
serial wednesday jpg
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
cub Kirstie Alley
profimedia 0742415693 jpg
cub emma corrin png
Kanye West
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
profimedia 0742415693 jpg
FotoJet jpg
Kanye West
Kirstie Alley jpg
Dorel Las Fierbinti nunta Mihai Rait Dragomir Ana Maria Mihai Bobonete (2) jpeg
cub Kirstie Alley