Alina Pușcău, hărțuită de un admirator obsedat! Ce a pățit fosta iubită a lui Vin Diesel?!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Alina Pușcău e top modelul internațional din România care a reușit să-și clădească o carieră de succes în America. Frumoasa româncă l-a dat gata și pe Vin Diesel, care a cerut-o de nevastă, însă Alina, nepregătită la acel moment pentru o căsnicie, l-a refuzat. Și alți bărbați au făcut pasiuni ascunse și chiar obsesii pentru Alina. Și acum, modelul stă încă în dubii dacă să se căsătorească sau nu.

Alina Pușcău a explicat pentru Click! întreaga situație
Alina Pușcău a explicat pentru Click! întreaga situație

Alina Pușcău a petrecut mai mult timp, în ultima perioadă, în România, fiind implicată în diverse proiecte tv și cinematografice. Fosta iubită a lui Vin Diesel a obținut, însă, cetățenia americană anul trecut, iar acum este gata să se întoarcă în țara tuturor posibilităților.

Citește și: De ce nu se mărită Alina Pușcău? Fosta iubită a lui Vin Diesel nu înghite românii! „Nu aș putea să fiu cu unul niciodată!”

Alina ne-a povestit într-un interviu pe larg cine o așteaptă acasă, în America, dar și ce probleme a avut în drumul ei spre celebritate ca model internațional.

Vedeta a avut parte și de mulți admiratori, care au făcut adevărate obsesii pentru ea, de la celebrități internaționale, precum actorul american Vin Diesel, care a cerut-o de nevastă, până la oameni simpli, care o urmăreau pe stradă.

Vezi și: Elena Chiriac și Alina Pușcău, rivale la tv, prietene la cataramă după!

Alina, ce faci încă aici, în România? Mai stai mult în țară?

O să plec luna acesta pentru că am terminat ce aveam de făcut. Am avut proiecte multe, filmări, am lucrat la serialul „Pup-o, mă!”. Acum să vedem când se va lansa, cred că în februarie cred. Dar, sunt pregătită să plec acasă, în America.

A fost greu să-ți iei cetățenia americană?

Da, a fost un proces greu, a trebuit să aștept până a venit pașaportul vreo șapte luni de zile.

Cât te simți româncă, cât americancă?

Acum că am stat mai mult în România și am fost mai mult conectată cu familia mea, familia mea e în România și în Cipru, mă simt mai româncă. Rădăcinile mele sunt în România și, ca să pot să lucrez la mine, trebuia să vin aici. Acum vorbesc mai bine românește, nu o mai dau din engleză în română. Am făcut un curs de vorbire, am lucrat la mine.

Iată și: Alina Pușcău a descris tot iadul COVID: «Credeam că o să mor. Și mama la fel, aștepta să primească telefon»

Tu ești un model internațional cunoscut. Ai avut admiratori care să te hărțuiască, să te urmărească?

Vai, dar am și acum! Înainte nu era Instagram, era doar Facebook. Dar acum toată lumea îmi scrie pe Instagram și-mi spune de melodia mea. Nici nu mai postez nimic, dar ei mă găsesc, mă știu de când făceam muzică.

Am avut ceva gen obsedat, în Los Angeles, nu aici. A venit la mine și m-a luat în brațe, tremura săracul, zice: știu melodia ta! A, și m-am pomenit cu o carte. Culmea, cineva a scris o carte despre mine, despre viața mea, dar el nici nu mă cunoaște.

Nimeni nu știe exact despre viața mea, dar cred că a făcut el o carte-jurnal și a scris în el despre mine. Dar cartea e cu numele meu, e pe Amazon și se vinde!

Mai vezi și: Alina Pușcău, din nou la spital pe perfuzii! Starea modelului, infectat cu varianta Delta, s-a înrăutățit!

Alina Pușcău: „Nu regret nimic din viața mea de până acum!”

Cine te așteaptă în America?

Prietenii adevărați!

Iubit, cățel, pisoi?

Nu știu, vreau și eu să fiu surprinsă!

La un moment dat, se tot vorbea că te măriți. Nu s-a mai întâmplat nimic?

Nu că nu s-a întâmplat, este acolo, dar a trebuit să lucrez la mine. De asta vreau să scriu o carte ca să ajut foarte mulți oameni să meargă prin același proces prin care am trecut eu, ca să-și gestioneze fricile și emoțiile.

E important ca să nu se ajungă la depresie, sunt chestii care vin din copilărie, traume. Mi-am pus întrebări de ce sunt aici, ce trebuie să fac, care e misiunea mea.

Ups: EXCLUSIV! Alina Pușcău a amânat nunta cu iubitul misterios: ”6 luni am fost bolnavă!”

Care e misiunea ta, ai aflat?

Da, am aflat, sunt aici ca să ajut altă lume prin experiența și lecțiile mele de viață. Nu neapărat vorbesc aici de traume, sunt niște lecții de învățat. Noi alegem părinții, karma, suntem aici să rezolvăm karma noastră și a părinților.

Regreți ceva în viața asta?

Nu regret absolut nimic, așa a fost să fie!

Alina Pușcău, un model de succes la nivel internațional!

Alina Pușcău este considerată una dintre cele mai frumoase românce. Modelul internațional s-a născut la București, iar la doar 14 ani, pleca la Paris să facă o carieră în modelling. Fotomodelul s-a stabilit în America, la Los Angeles, de peste 20 de ani, iar în 2022 a devenit și cetățean american cu acte în regulă.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net