Prințul William, imagine adorabilă alături de cei trei copii, de Ziua Tatălui

#Casa Regală a Marii Britanii

Prințul William (40 de ani) a celebrat așa cum se cuvine Ziua Tatălui – sărbătorită în Marea Britanie în fiecare a treia duminică din iunie. Pe pagina oficială Kensington Royal a fost publicată, pe 18 iunie, o fotografie cu prințul de Wales, alături de cei trei copii ai săi, George (9 ani), Charlotte (8 ani) și Louis (5 ani).

Prințul William, alături de cei trei copii ai săi
William, alături de cei trei copii ai săi, George (9 ani), Charlotte (8 ani) și Louis (5 ani)

Imaginea conține și un omagiu subtil, dar emoționant adus străbunicii copiilor, Regina Elisabeta a II-a, întrucât poza a fost făcută pe o bancă instalată la Castelul Windsor, pentru a comemora împlinirea a 90 de ani a regretatei suverane, pe 19 aprilie 2016.

Imaginea a fost realizată de fotografa și prietena de familie a ducilor de Cambridge, Millie Pilkington, la începutul acestui an, potrivit tabloidului britanic Daily Mail. „O Zi a Tatălui fericită!”, au transmis William și Kate Middleton, pe Twitter.

Regele Charles, alături de Harry și de William când erau mici
Charles, alături de Harry și de William

La rândul său, Regele Charles al III-lea (74 de ani) a distribuit, tot pe Twitter, o fotografie emoționantă în care apare alături de prințul Harry (38 de ani) și de William, realizată în urmă cu foarte mulți ani. Fanii familiei regale nu se așteptau la acest gest din partea suveranului britanic, mai ales în contextul în care Harry a stârnit un război cu familia regală, după publicarea cărții sale explozive, intitulată „Rezervă”.

Regele Charles, alături de prințul Philip
Regele Charles, alături de prințul Philip

De asemenea, pe pagina oficială a familiei regale britanice, Regele Charles al III-lea apare alături de regretatul său tată, prințul Filip, care s-a stins din viață în aprilie 2021, la vârsta de 99 de ani. Iar Regina Camilla (75 de ani) apare într-o fotografie veche alături de tatăl ei, Bruce Shand, care a murit în 2006.

„Taților din lumea întreagă le urăm o zi fericită”, este mesajul care însoțește imaginile publicate de Casa Regală a Marii Britanii.

Regina Camilla și tatăl ei
Regina Camilla și tatăl ei

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tower bridge 5727975 1280 jpg
parcul liniei jpg
24c513e9 minivacanta de 1 mai si paste 620x413 1 webp
image png
lacul verde resort 7fbfbc original jpg
image png
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net