Povestea dureroasă a Monicăi Bârlădeanu. Este o femeie de succes, dar a avut un trecut tulburător: de ce s-a sinucis tatăl ei?

Ultima actualizare:

Monica Bârlădeanu, una dintre cele mai cunoscute actrițe românești, a avut o viață desprinsă parcă din filme. Trecutul ei dureros a fost ținut departe de ochii curioșilor, până când a ales să expună public traumele prin care a trecut în copilărie și viața grea alături de un tată dependent de alcool și violent, care ulterior a decis să-și încheie socotelile cu viața.

Monica Bârlădeanu / foto: arhiva Click!
Monica Bârlădeanu / foto: arhiva Click!

Minodora Tătărușanu este mama actriței. Femeia s-a ocupat toată viața să aducă bani în casă pentru a-și crește cei 3 copii, iar în paralel a profesat ca educatoare și se ocupa de dezvoltarea a 30 de copii. Află din rândurile de mai jos întreaga poveste. 

Monica Bârlădeanu: „Atunci era foarte cumplicat”

Mama Monicăi Bârlădeanu a muncit pe brânci întreaga viață pentru a-și întreține familia. Soțul ei a avut probleme cu alcoolul și era violent, iar într-un final au ajuns la divorț.

„Mama mea venea de la 30 de copii de la grădiniță, înnebunită, săraca, la alți 3 acasă, care ardeau fasolea, dădeau laptele pe foc, au lăsat apa deschisă și s-a inundat sufrageria. De toate. Venea și la un soț cu care nu se înțelegea, nu avea o relație. Atunci era foarte complicat să vin și eu cu întrebările mele și cu trăirile mele emoționale.

Era foarte complicat pentru că mama ducea pe umerii ei foarte multe. Fratele mai mare a trecut așa cumva prin adolescență foarte izolat și apoi a și plecat la școala militară devreme. El nu a fost neapărat disponibil pentru dialog și nu aveam tipul ăsta de dialog. Cred că nici nu știam cum”, spunea Monica Bîrlădeanu în cadrul podcastului „Fain și Simplu' al lui Mihai Morar.

Viața lor s-a schimbat radical, amintirea cruntă a trecutului dureros o bântuie și acum pe actriță, care s-a confruntat și cu moartea tatălui ei: bărbatul a decis să-și pună capăt zilelor. 

„Zgomotele înfundate, ştii cum e când loveşti un corp şi corpul ăla se loveşte de altceva, dar e un perete şi e o bufnitură. Loviturile în corp sună într-un anume fel. (n.r. simţeam) Teroare. Mai mare teroare era când după un episod din asta nu mai zicea niciunul nimic şi atunci îmi era frică să deschid uşa”, povestea Monica Bârlădeanu, într-e emisiune difuzată de Pro TV.

Ultima oară când cei trei frați și-au văzut tatăl a fost cu doar o lună înainte de a muri:

„A fost ultima lui vizită la noi acasă. El a murit după o lună (…).”, mai povestea actrița.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net