Când va deveni tătic Radu Andrei Tudor, de la Știrile TVR, și ce nume va purta bebelușul

Radu Andrei Tudor, prezentatorul știrilor de la TVR1, este un bărbat fericit de anul trecut, din 2021, de când s-a însurat cu Andreea, de profesie medic. El ne-a povestit, în exclusivitate, că va deveni tată de băiat. Iar acum vă oferim noi detalii despre această etapă frumoasă din viața lui.

Radu Andrei Tudor și Andreea. Fotografii: arhivă personală
Radu Andrei Tudor și Andreea. Fotografii: arhivă personală

Anul trecut, în septembrie, vă anunțam că știristul Radu Andrei Tudor s-a însurat în secret cu Andreea, de profesie medic. Apoi, la începutul anului 2022 ne-a mai dat încă o veste bună, și anume că partenera sa va deveni mamă anul acesta, iar el, tată de băiat. O adevărată fericire pentru frumosul cuplu.

Ce nume frumos va purta micuțul

I-am întâlnit de curând pe amandoi, pe holurile TVR, și am încercat să le aflăm secretele. "Voi naște peste 3 luni, la finalul lunii mai. Suntem pregătiți psihic", ne spune Andreea. Iar Radu o completează. "Andreea, da, eu, nu (râde). Deci, suntem pregătiți. Trebuie să încercăm să amenajăm camera copilului. Andreea îmi trimite linkurile cu modele de camere în fiecare zi, cu ce mai găsește pe internet", ne spune prezentatorul.

Partenera lui ne-a povestit că amândoi au luat primele hăinuțe pentru micuț, iar Radu a ținut să precizeze că "hăinuțele sunt de băiat". Am vrut să știm dacă au stabilit botezul și ce mai trebuie pentru micuț și ni s-a spus că este mult prea devreme. Am mai aflat că sarcina a fost ușoară până acum și că numele micuțului va fi Sebastian.

Andreea: "Mi-am luat concediu de risc, că să nu mă expun pe ATI"

Am vrut să știm dacă ar pleaca amândoi în Ucraina, cu serviciul, el ca reporter pe front, iar ea ca medic. "Mie mi-ar plăcea. Am fost la un pas să plec în Ucraina ca reporter, să transmit de acolo. E meseria noastră până la urmă. Așa se face. Andreea nu a fost de acord, desigur", ne-a spus Radu Andrei Tudor. Soția sa, în schimb, nu ar merge ca medic pe front.

"Eu nu aș pleca. Nici ca medic nu aș pleca, în vremurile astea. E mult prea riscant. Aștept să treacă perioada asta, fiindcă e o noutate, e solicitant. Am stat de la începutul sarcinii. Mi-am luat concediu de risc, că să nu mă expun pe ATI. Aștept să treacă, fiindcă e greu, tot mai greu", ne-a spus soția lui Radu Andrei Tudor.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net