Raluca Guslicov, sexy-psiholoaga din „Trăsniți în NATO”, dezvăluiri despre Stela Popescu: „Putea face lejer stand-up comedy și la 80 de ani!”. Ce truc a învățat de la regretata artistă?

#Exclusiv Click!

Raluca Guslicov, senzuala psiholoagă, din serialul „Trăsniți în NATO” (Prima TV), ne-a vorbit, exclusiv pentru Click!, despre regretata Stela Popescu, alături de care a avut onoarea să joace la Teatrul de revistă „Constantin Tănase”. Ne-a dezvăluit și ce sfaturi prețioase a primit de la marea artistă, trecută în neființă, în urmă cu șapte ani, dar și ce articol vestimentar a primit în dar de la fiica Stelei Popescu.

„Stela Popescu putea face lejer stand-up comedy, și la 80 de ani”

Actrița Raluca Guslicov a jucat o vreme alături de inegalabila Stela Popescu, pe scena Teatrului „Constantin Tănase”, din București. Acum, la 7 ani de la decesul Stelei Popescu, ea își amintește cu admirație de artista care, cu fiecare apariție scenică, culegea ropote de aplauze din partea spectatorilor, care îi savurau glumițele. Chiar și la vârsta de 80 de ani, avea energie:

„Stela Popescu, pe care eu am iubit-o enorm, putea face lejer stand-up comedy, și la 80 de ani. Avea o energie tinerească, un șarm al ei, imposibil de egal. Ea îmi spunea: „Raluca, tu și când ai rol de fată rea, tot drăguță trebuie să fii pe scenă!””. Ne învăța și mici trucuri, despre actorie, ne era foarte dragă, se atașa repede de oameni. 

Ascultam încă din copilărie înregistrările actorilor Stela Popescu, Alexandru Arșinel și ale Tamarei Buciuceanu, le știam deja replicile pe de rost. La finalul spectacolelor, când anunța că textele au fost scrise de soțul ei, regretatul Puiu Maximilian, Stela o spunea așa, cu emoție, avea un nod în gât, îi dădeau lacrimile. L-a iubit mult pe Puiu!

A mai fost căsătorită, dar marea ei dragoste el a fost. Se înțelegea bine și cu Alexandru Arșinel, dar, uneori, când nu era în zile bune, ea îl ocolea, îl lăsa în pace, să se liniștească”, mai spune Raluca, exclusiv pentru Click!

„Fiica Stelei Popescu a adus hainele artistei la teatru”

Raluca Guslicov ne-a dezvăluit și ce gest a făcut Doina Maximilian, fiica adoptivă a Stelei Popescu, după decesul actriței:

„Îmi amintesc că fiica ei a venit la noi, la teatru, cu niște cutii pline cu haine, care i-au aparținut Stelei Popescu. Ne-a lăsat să ne alegem fiecare ce am dorit, eu știu că mi-am ales o eșarfă, o păstrez amintire. Stela era foarte elegantă, cochetă, parfumată, ca un adevărat star de la Hollywood”.

Stela Popescu a încetat din viață pe 23 noiembrie 2017, în urma unui atac cerebral. Avea 81 de ani. Iar pe 22 septembrie 2022 a trecut în neființă și partenerul ei de scenă, Alexandru Arșinel, la vârsta de 83 de ani.

Raluca Guslicov cântă și piesele Mădălinei Manole

Raluca Guslicov are un sezon estival bun, din punct de vedere profesional, cu spectacole și concerte toată vara, deși mulți artiști au intrat deja în vacanță, până în toamnă:

„Avem stagiunea de vară, cu teatrul de revistă, în Parcul Herăstrău. În spectacolul „„Grădina cu zâmbete””, în care joc alături de Vasile Muraru și de Valentina Fătu, am rol de polițistă, asta după ce în „„Trăsniți în NATO”” am fost psiholoagă.

Mulți credeau, de fapt, că asta e meserie mea și în realitate. În plus, mai lansez o piesă, din repertoriul Corinei Chiriac, va avea și videoclip. Dar cânt și melodiile Mădălinei Manole și Laurei Stoica. Am recitaluri și pe litoral, la localuri. Îmi place să cânt, conexiunea cu publicul este directă și sinceră, simți și când te place publicul și când nu”.

Joacă într-un film alături de Brânzoi, actorul din ”Las Fierbinți” (PRO TV)

Bucuria ei cea mare este însă că va fi protagonistă într-un film realizat de celebrul regizor Ioan Cărmăzan:

„În filmul, după o povestire scrisă de Ioan Cărmăzan, în 1983, voi interpreta rolul unei soții infidele, care își părăsește familia pentru un italian, iar apoi se întoarce acasă. Soțul meu din film este actorul Ionuț Ciocea, alias Brânzoi, din „Las Fierbinți” (PRO TV).Filmul s-ar putea să se numească „Pianul de lemn”, în ideea că avem de fapt acordurile în noi. Este o dramă cu accente comice”, mai spune Raluca Guslicov.

Întrebată de reporterul Click! cum stă cu dragostea, după despărțirea de tatăl copiilor, Raluca ne-a zis, dulce-amar: „Bunica avea o vorbă: „„Dacă n-ai avut din prima noroc, nu mai ai deloc!”. Cam așa este...”, ni s-a mai confesat Raluca Guslicov, exclusiv pentru Click!

image
image
image
image
image
image
margot robbie profimedia jpg
cub roxana ciuhulescu png
beyonce figura ceara profimedia jpg
Banner Ileana Stana Ionescu
banner Medana Oprea
IMG 3392 png
Banner Cristian Vasiu
Banner Daniela Crudu
image
actualitate.net
image
actualitate.net