Ramona Gabor, acuzată că e animatoare în Dubai, pe 200 de euro! Replica brunetei

simeon stalpnicul png
Vedeta le-aînchis gura răutăcioșilorFoto: Facebook

Recent, au apărut zvonuri că Ramona Gabor (27 e ani) ar fi animatoare în Dubai sau clientă falsă în cluburile de lux de acolo. Cei care au văzut-o prin cluburi, în timpul petrecerii de Halloween, susțin că a dansat cot la cot cu animatorii.

Ramona Gabor ar fi fost plătită cu 200 de euro pentru prestația ei, potrivit antenastars.ro. Modelul a avut o reacție acidă pe contul ei personal de Facebook, cu privire la aceste afirmații pe care ea le consideră absolut halucinante: „Buna tuturor! Știu ca Halloween-ul a fost acum cateva zile dar, daca tot am avut un costum atât de reușit încât ziariștii din România s-au grăbit sa aprecieze ca de fapt eu in Dubai sunt dansatoare in cușca , am zis sa mai postez niște cadre din seara cu pricina. 

Dragi ziaristi, eu apreciez faptul ca ma considerați o persoana plină de talente. Din păcate, dansul nu este chiar punctul meu forte deși sincer, mi-ar fi plăcut foarte mult. In seara respectiva am dansat (nu in cușca si nu atât de bine încât sa fiu plătită cu doua sute de euro ) . Fiind seara de Halloween , 100% dintre invitați au fost costumați si 90% dintre noi am facut poze cu cușca minune... Cam asta e tot - nimic interesant, nimic de dat la ziar. Am o viața absolut normala, frumoasa care sincer, nu cred ca este atât de sclipitoare sau dimpotrivă, dezordonata încât sa fie data la ziar. Va pup pe toti cu drag”.

Mihai Bendeac
niculina stoican   facebook jpg
cabral andreea ibacka botez fetita jpeg
Angelina Jolie si Brad Pitt
Gigi Hadid și Kanye West
kanye west
grasime corporala
carte mihai morar dan negru png
Razboi in Ucraina FOTO Ministerul ucrainean al Apărării jpg
ambulante gj jpeg
image
image
image
image
oana lis si a vandut verigheta pentru a i cumpara lui viorel un scaun cu rotile 8 size19 jpg
corina caragea jpg
kanye west
Angelina Jolie si Brad Pitt
Radu Dumitrescu  jpg
image png