Ramona Păuleanu, vedeta Știrilor PRO TV, veste-bombă: "Sunt «puțin» însărcinată. Am gemeni"

Ultima actualizare:

    Ramona Păuleanu, prezentatoarea rubricii meteo şi corespondentă a Ştirilor ProTV, este însărcinatăfoto: Instagram
Ramona Păuleanu, prezentatoarea rubricii meteo şi corespondentă a Ştirilor ProTV, este însărcinatăfoto: Instagram

Nu a mai putut ascunde burtica nici măcar sub rochii largi, așa că a decis să facă marele anunț. Ramona Păuleanu, prezentatoare Meteo și corespondent al Știrilor Pro TV, a anunțat că așteaptă un copil. Ramona a dat vestea că este însărcinată în direct la TV, apoi a scris și un mesaj frumos pe Instagram.

„Vreau să vă dau vestea cea mare. Sunt însărcinată și mă simt foarte bine. Nu vă spun încă ce este, vă spun așa, pe episoade, am învățat și eu de la altele”, a spus Ramona Păuleanu (35 de ani) la Știrile Pro Tv, cu umoru-i caracteristic.

Rmona Păuleanu, gravidă cu gemeni

Frumoasa brunetă, care pe lângă informațiile despre vreme ne-a obișnuit și cu bancurile spuse la matinal, a scris un mesaj haios și pe pagina ei de Instagram: "Dacă tot m-a pârât Andreea Marinescu, iar burta oricum nu se mai poate ascunde, vă anunț și eu că sunt «puțin» însărcinată și foarte mult emoționată. PS: burta este mult mai mare, rochia asta nu prea o lasă vederii, dar o s-o arăt și-n toată splendoarea ei. Și pentru că atunci când mă apuc de-o treabă nu-mi place să mă încurc, mai am și gemeni. Să dea Dumnezeu să fie bine, că multe griji îmi fac, și așa să vă fie tuturor".

Ramona Păuleanu este născută pe 30 martie 1985 la Băicoi, județul Prahova. A terminat Colegiul Economic "Virgil Madgearu" din Ploiești, specialitatea: finanțe contabilitate, apoi Facultatea de Jurnalism. Până să fia angajată la PRO TV cu normă întreagă, a învățat meserie și a făcut practică la PRO TV, Antena 1 și B1 TV. În prezent, se împarte perfect între rubrica Meteo, de la PRO TV, și munca de teren, fiind și corespondent al redacției de știri.

Citește și:

Secretele matinalilor de la tv. Cum reușesc prezentatorii să se trezească la 3-4 dimineața

Andreea Marinescu a luat 70 kg în cele două sarcini: “Plângeam când mă uitam în oglindă”

image
image
image
image
image
image
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net