Randi spune totul despre colaborarea cu Faydee și planurile de a investi în Zanzibar

Ultima actualizare:

Randi a fost foarte activ, încă de la începutul anului: după o vacanță exotică în Zanzibar, s-a întors în țară cu forțe proaspete. Solistul de 38 de ani, pe numele adevărat Andrei Ropcea (38 de ani), a și lansat un videoclip la piesa "Body language", pe care o cântă alături de starul internațional Faydee. 

image
  • Click!: Ai lansat o piesă cu Faydee. Cum s-a născut colaborarea?

Randi: Lucrăm de ceva vreme la un album în limba engleză, pentru piața internațională, și așa a apărut piesa “Body language“. Atât eu, cât și echipa mea am simțit că această piesă este potrivită pentru a fi primul single din seria de piese în engleză. Eu îl știam pe Faydee de ceva vreme și chiar ne doream de mult să facem o piesă împreună. I-am trimis piesa pe email, el fiind în Australia, și i-a plăcut mult de la prima ascultare. Așa că ne-am pus pe treabă, el a lucrat la versurile strofei sale, eu am finalizat piesa. A fost o experiență tare să lucrăm împreună.

  • Te-ai gândit din prima la el pentru această colaborare?

Să știi că de multe ori fac piese și abia apoi mă gândesc cui s-ar potrivi, însă de data asta, fix așa cum zici s-a întâmplat. Mi s-a părut din prima că piesa îi vine că o mănușă și cred că e evident din start că vocile noastre se completează.

  • Ce părere ai în general de limbajul corpului?

Având în vedere că limbajul nostru constă, în proporție de 93%, din limbajul corpului, aș zice că e esențial să înțelegi un om fără să fie nevoie că acesta să se exprime verbal. Cred că uneori vorbele spun mult mai puțin decât limbajul trupului.

  • Apropo de corp, se vede în clip că ești într-o mare formă. Ai petrecut mai mult timp la sală?

Fac sport aproape zi de zi de mulți ani, așa că forma asta e constantă și este rezultatul unor ani de muncă la sală și nu numai. Sper ca lucrurile să rămână așa până la 80 de ani! Pentru mine, sportul și nevoia de sport vin natural, fără efort psihic sau alte bariere. Îmi place, efectiv, să fac efort fizic… simt că sunt viu.

  • Ai fost și în vacanță, ce destinație ai ales?

Am fost și acolo, da! De ani de zile mi-am făcut un obicei ca în fiecare an, în luna ianuarie, să plec într-o vacanță „exotică”. Este momentul meu de relaxare. După doi ani în care nu am mai plecat în vacanțe mai lungi de 4 zile, am fost în Zanzibar și mi-a plăcut mult. Este pentru prima oară când merg acolo. Exoticul acela te relaxează și te conectează cu natura și sinele tău. A fost și relaxant, datorită orelor la plajă, peisajelor superbe, mâncării gustoase, dar a fost și distractiv. Pentru că am fost cu o gașcă mai mare de prieteni. Astfel că m-am întors acasă încărcat de energie pozitivă și gata să mă reîntorc la muzică, în studio.

  • S-a întâmplat ceva interesant în vacanța ta? Ai mâncat ceva ieșit din comun?

Păi sunt multe de spus. Pot să spun că am văzut multe oportunități de business acolo și am și văzut niște terenuri superbe. Mă gândesc dacă să investesc sau nu, pe viitor, în acel loc care e, parcă, o extensie a raiului. Eu așa îl percep. Legat de mâncare, da, întotdeauna încerc feluri tradiționale, face parte din farmecul călătoritului pentru mine.

  • Ai fost cu familia sau gașcă?

A fost o vacanță completă din acest punct de vedere, pentru că am fost și cu gașca, și cu familia. Să am prietenii și familia alături într-un loc așa frumos e minunat pentru mine. Cel mai frumos mod de a-mi începe anul. Efectiv nu puteam să mă plictisesc nici dacă încercam.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net