Război între Oana Zăvoranu și Alex Bodi! De la ce a început scandalul: „Ai avut timp să te antrenezi cât ai stat la pușcărie”

Război în toată regula în showbiz-ul românesc! Bineînțeles, protagoniștii sunt chiar Oana Zăvoranu și Alex Bodi, care se pare că își aruncă vorbe grele prin intermediul rețelelor de socializare. Deși scandalul dintre cei doi nu este deloc unul nou, își aduc acum acuzații după ce „Querida” a dezvăluit că  Elisabeta și Horia Vlădescu ar fi încercat să o influențeze să înceapă o relație cu Alex Bodi, pe vremea când avea probleme cu soțul ei, Alex Ashraf, și i-ar fi cerut acestuia să plece din casă.

Scandal monstru între Oana Zăvoranu și Alex Bodi / foto: colaj Instagram
Scandal monstru între Oana Zăvoranu și Alex Bodi / foto: colaj Instagram

Oana Zăvoranu a susținut recent că Elisabeta și Horia Vlădescu ar fi încercat să o influențeze să înceapă o relație cu Alex Bodi pe vremea când nu se mai înțelegea cu soțul ei. Cu toate că a precizat că întâlnirile cu acesta ar fi fost promițătoare la început, s-ar fi transformat, ulterior, într-o dezamăgire. De asemenea, potrivit cancan.ro, Bodi i-a chemat la ei acasă, unde s-au destăinuit în legătură cu nemulțumirile lor legate de clinică, trăgându-i de limbă.

După declarațiile „Queridei”, afaceristul a negat orice intenție de a începe o relație cu aceasta. Ba mai mult, susține că, de fapt, totul ar fi doar un scenariu creat să-i afecteze imaginea.

„Hai să vă zic și eu ceva despre «Oarba» Z. În primul rând, eu nu mă culc cu fosile, ca să ne înțelegem! Bănuiesc că nu-i mai dă cerșeala randament pe TikTok și marea divă își caută atenție cu mine. Bagă bine la cap că la mine cuvântul «familie» e familie, nu aveți voi vreodată «cap-de-soc» să credeți că îl trădez pe finul meu. Mă joc cu creierul vostru cum joacă alții FIFA, iar eu te-am respectat până când am văzut că schimbați taberele și îmbârligați zilnic.

Știu că ai vrut să-i faci contre bărbatului dumitale, dar nu mă mai băga… că după sunt nevoit să-ți dau dosarele de când erai fată și alergai prin birouri cu unii și alții! Pe de altă parte, vezi că erai îndrăgostită de finul Horia Vlădescu și mă forțezi să-ți public niște mesaje. Așa că «Tzitzi» stai cuminte și nu o încerca cu mine că ieșiți pe minus, nu că nu sunteți de câțiva ani, dar «postolescovich» cu mine! Deghizați-vă în ceva bun azi, măcar azi!”, a scris Alex Bodi pe Instagram.

„Trebuie să vă apreciem talentul «dumitale» de scenarist de filme proaste”

La toate acuzațiile lui Bodi, Oana Zăvoranu a ținut să reacționeze în stilul caracteristic: „Stimate domnule Alex Bodi-lache, vă mulțumesc «dumitale» pentru recunoașterea caracterului de jucător de FIFA. Ai avut timp să te antrenezi cât ai stat pe la pușcărie și în arest. Trebuie să vă apreciem talentul «dumitale» de scenarist de filme proaste și dosare închipuite de când eram eu «băiat».

Cât despre jigniri, te înțelegem că nu-ți mai dau pace prostata și hemoroizii și ai prea multe idei (culmea, mai multe decât varice și că trebuie să ți le pui «în scenă» pe undeva. Fie ele și live pe Tik Tok sau Instagram, unde, ca un bombardier vero, îți exprimi frustrările care nu au cum să-ți treacă nici chiar cu mașinile scumpe. Dar care știm că nu îți aparțin și/sau ceasurile tale «de brand», «mândrețea» bazarurilor de la turci.

Din «respect», am închis ochii și la greșelile gramaticale și la exprimarea ta si de «aci» și de la toate emisiunile pe unde te mai cheamă ăștia de milă… că știu că școala «e grele» și «pumnii mei minte nu are»!

Uite, m-am speriat, dar totuși te las să vii să îmi pupi moaștele, pe live, să dai doi trandafiri, știu că mai mulți nu poți, că aștepți să îți dea fetele banii de la treabă' ca să poți si tu să îți iei steroizi, hemoroizii unguent, prostenol si autobronzant. Te «pupă» Tzițzi!”, este o parte din postările Oanei Zăvoranu, publicate pe pagina sa personală de Instagram, la secțiunea InstaStory.

„Asta e meseria ta, mahalagioaică-clovn”

image

Bineînțeles, Alex Bodi a continuat la văzut acestor „replici” din partea „Queridei” și a ținut să publice și el un alt mesaj, transmițând câteva cuvinte: „Hopaaa, și-a intrat babeta în rol! Asta e meseria ta, mahalagioaică-clovn! Nu voiam să îți răspund, dar îți voi spune câteva lucruri:

1. Ești un eșec de femeie, ai risipit toți banii primiți de la mama ta, pe care ai și băgat-o în pământ, așa că tu nu vorbi de familie, pentru că nu ai! În schimb, eu am o familie frumoasă și trăim în armonie! Sunteți niște oameni săraci, și nu mă refer aici la bani.

2. Ceasurile și mașinile mele sunt autentice și verificate, se poate demonstra oricând. În schimb, voi doi știți bine că purtați fake-uri, așa că nu mă confunda!

3. Tu ai mai multe dosare decât mine, iar eu am doar unul, care a fost închis de trei ori din lipsă de probe, nu ca tine, care dădeai șpăgi de 50.000 și mai prestai și servicii, știi tu de care! Nu uita că veneați la mine și mâncați ca la cantină când eram acasă, iar „bombardierul' de soțul tău nu avea nici bani de poker și îi dădeam eu împrumut! Acum pozezi în „soț și soție', dar mie îmi spuneai că vrei să-l rupi cu bătaia, iar el te înșela cu altcineva și vă mâncați balele ca melcii unul altuia!

4. Vă puteți opera cât și cum vreți, dar caracterul nu vi-l puteți opera. Nu râde de varicele mele! Uită-te în oglindă și nu mai trăi în vise, că pielea ta e întinsă pe tine de zici că e hârtie igienică din anii 90! Din salariul meu de șofer mi-ați cerut bani, milogilor, care vă lăudați cu milioane, dar voi ați văzut milioane doar la Monopoly în ultimii ani!

Eu te întreb ceva: care e meseria ta acum? Eu, cu trecutul meu «tumultuos', am câteva afaceri legale… Tu, cât de „deșteaptă afaceristă» ești, nu mai ai loc nici în cimitir. Dar nu-ți face griji, vorbesc eu în port, la Constanța, la secțiunea «Epave», că te încadrezi perfect.

Du-te pe TikTok și ceartă-te că nu primești trandafiri și bănuți… și trezește-te la realitate! Lasă pastilele, că ești vai de tine din toate direcțiile, ești praf… cred că mai ai puțin și, din disperare, te apuci de videochat. Vrei să îți pun ceva pe Revolut, sau de ce faci spume cu mine? La muncă, nu la cerșit, da, emblemo?”, a fost mesajul transmis de Alex Bodi

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Margareta a României și Principele Radu foto Facebook jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
angelina jolie gettyimages jpg
banner Roxana Blagu png
banner andreea esca png
Banner Marina Voica Sanda Țăranu
banner Halloween
Banner Romanița Iovan
IMG 7009 jpeg
vedete antena 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net