Cine a fost prima iubire a lui Pepe? Nu, nu e vorba de Oana Zăvoranu: „Ne-am despărţit fără să ne certăm..”

Pepe, cunoscutul cântăreț de muzică latino, a avut de-a lungul anilor un trecut amoros destul de tumultuos, fiind implicat în relații celebre și adesea intens mediatizate. Deși Oana Zăvoranu a fost una dintre iubirile sale celebre, prima mare dragoste a artistului a fost Dana Gheorghe, o relație pasională care s-a întins pe durata a trei ani, înainte ca viața să-i despartă.

Pepe. Foto: arhiva.
Pepe. Foto: arhiva.

Povestea de dragoste dintre Pepe și Dana Gheorghe

Pepe și Dana Gheorghe s-au cunoscut în anul 2000, la unul dintre concertele artistului. Întâlnirea a fost una plină de chimie, iar cei doi au început o relație intensă, bazată pe pasiune și sentimente reciproce puternice. Timp de trei ani, cuplul a fost văzut ca fiind unul perfect în ochii celor din jur, iar dragostea dintre ei părea neclintită.

Pepe și-a exprimat adesea aprecierea față de partenera sa de atunci, subliniind că în relația lor comunicarea și încrederea au jucat un rol esențial. „Îmi place să comunic cu prietena mea, nu să mă păcălească și să-mi spună că a fost la pâine, în timp ce ea era cine știe pe unde. În principiu, merg pe încredere!”, spunea artistul la acea vreme, citat de wowbiz.ro.

O despărțire fără scandal

Însă, în 2003, povestea lor de iubire a ajuns la final. Deși chimia și dragostea dintre ei erau evidente, programul încărcat al lui Pepe, implicat în turnee și spectacole, a afectat relația. Dana Gheorghe a simțit că distanța dintre ei crește, iar în cele din urmă au decis să se despartă. Spre deosebire de alte despărțiri celebre, ruptura dintre Pepe și Dana a fost una amiabilă, fără certuri sau scandaluri.

Ne-am despărțit fără să ne certăm, fără niciun fel de scandaluri. E frumos să rămâi cu amintiri plăcute de la cea cu care ai stat atâta timp”, a declarat Pepe despre sfârșitul relației lor.

Dana Gheorghe și-a refăcut viața

După despărțirea de Pepe, Dana Gheorghe și-a găsit fericirea alături de fotbalistul Bogdan Mara. Cei doi s-au căsătorit și au întemeiat o familie, devenind părinții a doi copii. Cu toate acestea, după câțiva ani, mariajul lor a ajuns și el la final.

După relația cu Dana Gheorghe, Pepe a început o altă poveste de dragoste intens mediatizată cu Oana Zăvoranu, care a culminat cu o căsătorie în 2006 și un divorț tumultuos. În anii următori, Pepe și-a refăcut viața alături de Raluca Pastramă, cu care are două fiice, dar mariajul lor s-a încheiat în 2020.

În prezent, Pepe este fericit alături de Yasmine Ody, cu care s-a căsătorit și împreună au un fiu, Pepe Jr., născut în 2022. Astfel, artistul continuă să își trăiască viața plin de iubire și împlinire în brațele noii sale familii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Jennifer Lopez în bej, Profimedia (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
anca dumitra instagram jpg
Banner Magdalena Chihaia
Gabriela cristea reteta biscuiti jpg
Banner Alexandru Ciucu
Demi Moore
andra maruta jpg
doinita oancea lora jpg
jennifer lopez ben affleck intalnire profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net