Pepe și Yasmine, escapadă romantică fără copii „Trebuie să avem timp și pentru noi doi, măcar câteva seri”

Pepe se bucură din plin de viața de familie și trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Yasmine Ody. Artistul are două fete, pe Rosa și pe Maria, din mariajul anterior cu Raluca Pastramă, și mai are un băiețel, pe nume Pepe Jr., din actuala căsătorie cu Yasmine. Deși copiii sunt cei mai importanți pentru el, Pepe a înțeles că pentru ca relația cu partenera sa de viață să fie una frumoasă, este esențial să petreacă timpul în doi. Astfel că, plănuiesc să meargă într-o vacanță romantică în doi!

Pepe și Yasmine Pascu, vacanță fără copii / foto: arhiva Click!
Pepe și Yasmine Pascu, vacanță fără copii / foto: arhiva Click!

Pepe și Yasmine Ody s-au căsătorit civil în vara anului 2022 și au făcut cununia religioasă pe 7 iunie 2024, chiar de ziua fiului său. La 45 de ani, artistul are familia pe care și-o dorește. În iunie 2022, a devenit pentru a treia oară tată, când a venit pe lume Pepe Jr, dar se mândrește și cu cele două fetițe din căsnicia cu Raluca Pastramă, Maria și Rosa.

Copiii înseamnă totul pentru Pepe, însă, a înțeles că pentru ca relația cu Yasmine să fie una frumoasă, este esențial să petreacă timpul în doi. De aceea, împreună cu soția sa, plănuiesc să meargă într-o vacanță fără copii! Ce destinație au ales cei doi soți pentru o escapadă romantică?

Unde vor pleca cei doi în vacanță

Am mai fost în vacanță și o să mai plecăm. M-am gândit să plec cu fetele la sfârșitul lunii august, că am o perioadă așa de câteva zile, o săptămână, în care putem să plecăm împreună. Cred că o să plecăm în Italia pe la niște parcuri de distracții, avem niște locații foarte frumoase.

Poate chiar și prin Veneția, prin Verona. În rest, mai mergem pe la mare. Eu o să plec alături de Yasmine, doar noi doi, fără copii, prin Santorini. Trebuie să avem timp și pentru noi doi, măcar câteva seri împreună”, a spus Pepe, pentru Antena Stars.

Artistul și Yasmine au fost în luna de miere înainte de nuntă, când au petrecut clipe de neuitat în Dubai. Cântărețul este convins că, de data aceasta, și-a găsit sufletul pereche: „Poate fi considerată ca o lună de miere. Noi am avut luna de miere în avans. Înainte de nuntă am fost în Dubai. Noi considerăm că suntem de o viață împreună, nu știu, parcă mi s-au șters toate amintirile cu oricine, orice fel de situație din viața mea. Și toată povestea mea de iubire în momentul ăsta e doar despre mine și despre Yasmine”, a mai adăugat Pepe.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Jennifer Lopez în bej, Profimedia (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Gabriela cristea reteta biscuiti jpg
Banner Alexandru Ciucu
Demi Moore
andra maruta jpg
doinita oancea lora jpg
jennifer lopez ben affleck intalnire profimedia jpg
Vedeta are o relație în trei, pasională și lipsită de inhibiții, cu Jorge și Toto Dumitrescu
banner gina pistol png
image
actualitate.net
image
actualitate.net